De unde pot face rost de contracte pentru gold players? In auction house am vazut ca nu sunt. Sau trebuie sa cumpar packs?
Am gasit![]()
Am probleme cu net-ul cand joc FIFA 13 online cu colegii forumisti.Am net de la Romtelecom ,modem legat la ethernet cu viteza de 2 mb.Cand joc online se blocheaza,iar cand nu joc online merge perfect,stie cineva ce trebuie sa setez din meniul ps3-ului?
Mda...mie mi se intampla tot mai des in ultimul timp
P.S aproximativ 600 de meciuri pe un singur cont![]()
Merita sa cumpar cartonase sa schimb niste CAM in CM? Din CM in CAM sunt ieftine, dar invers sunt extrem de scumpe, cateva mii. Ma gandeam sa ii tin pe Ronaldinho si Lampard. Am destui CF foarte buni, deci nu i-as schimba in CF.
Pana la urma ai nevoie de CM? sau...eu asta inteleg.
Ronaldinho spre exemplu nu are abilitati defensive mai deloc...deci nu-ti recomand sa-l faci CM.
Lampard este ceva mai bun in zona de mijloc spre defensiva insa pierzi prin faptul ca este bun pe shooting iar din zona CM nu o sa ajunga foarte des in faza de finalizare. Depinde de stilul tau de joc, daca faci tikitaka pase in jumatatea adversa atunci ai toate sansele sa prinzi un culoar foarte bun de sut cu Lampard. Cu Ronaldinho in schimb mai putin...el este bun sus pe langa varfuri unde poate dribla si pasa decisiv.
Cartonasele merita sa le cumperi doar daca chiar ai un jucator bun deja achizionat si potrivit noii pozitii, altfel nu prea.
Mai poti incerca si alta varianta,si anume sa cauti Any Formation dar pe pozitie si sa cauti cartonas de Formation.
De doi CM as avea de fapt nevoie. Am pus mana si pe Kaka, dar ma chinui sa il vand ca e CAM si precum Ronaldinho, probabil ca ar fi mai bun intr-o pozitie mai ofensiva. L-am luat pe Joao Moutinho care e CM si o sa vad cum se descurca. Dar o sa fac cum ai zis tu, any formation si card pentru formation![]()
Cauta variante, poate iesi mai bine la pret.
Eu il am pe Kaka insa este CAM si este foarte bun pe pozitia aia.
Echipele mele.
LigaBBVA
Bundesliga
Barkleys
N-am investit prea mult in jucatori si se descurca destul de bine.
---------- Post added 29-03-2013 at 06:18 PM ----------
ce spuneti, as vrea sa-l inlocuiesc pe Soldado in echipa mai sus mentionata (LigaBBVA) cu Falcao (88) . merita 30.000 coins? Singura varianta (desi mai scumpa) este Benzema...
de ce dracu nu primesc trofeul pt ca am castigat o cupa in Season !!? ma refer la trofeul Filling Cabinets. Am castigat de 2 ori cupa ! prima oara, am terminat finala, a stat ala pana la sfarsit si in meniu nu mi a aparut nimic iar acuma un tampit a iesit, imi zice ca am castigat si tot nu primesc trofeul! nu inteleg ce are prostia asta de joc. dupa ce te chinui ca naiba sa ajungi in finala ori nu primesti trofeul ori dai de un prost care iese fix in minutul 90.
Am patit-o si eu... Citeste aici ce trebuie sa faci ca sa iei trofeul! : Filling Cabinets Achievement - FIFA 13 - Xbox360Achievements.org
Si eu am pierdut un trofeu de-asta mai pe la inceput.
---------- Post added 01-04-2013 at 03:06 AM ----------
Horror frate-meo, weekendul asta in UT! 4 deconectari de la server, UT cazut din cand in cand si lag-ul incredibil care persista in meniu, dupa atatea luni de la lansare. Speechless!
au lucrat (si inca mai lucreaza) la UT probabil din cauza asta. dar una peste alta ai dreptate, dupa atata timp de la lansare...![]()
"Our servers are temporarily down while we work on making things better.
Please come back later."
De-o viata le sunt picate serverele si tot de-o viata le si rezolva...
Bookmarks