Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 95 of 116 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 ... LastLast
Results 1,881 to 1,900 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #1881 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Iti ia tot cheful cand conduci tot meciul si aproape de sfarsitul meciului te deconecteaza...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Am destule meciuri jucate....si nu am avt probleme cu serverele, vezi sa nu ai probleme cu netul.

2. #1882 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De unde pot face rost de contracte pentru gold players? In auction house am vazut ca nu sunt. Sau trebuie sa cumpar packs?

Am gasit

3. #1883 SP
    Member colossus's Avatar
    Am probleme cu net-ul cand joc FIFA 13 online cu colegii forumisti.Am net de la Romtelecom ,modem legat la ethernet cu viteza de 2 mb.Cand joc online se blocheaza,iar cand nu joc online merge perfect,stie cineva ce trebuie sa setez din meniul ps3-ului?

4. #1884 SP
    Quote Originally Posted by colossus View Post
    Am probleme cu net-ul cand joc FIFA 13 online cu colegii forumisti.Am net de la Romtelecom ,modem legat la ethernet cu viteza de 2 mb.Cand joc online se blocheaza,iar cand nu joc online merge perfect,stie cineva ce trebuie sa setez din meniul ps3-ului?
    Eu tot Romtelecom am...Dezactiveaza Firewall-ul din meniul router-ului, si seteaza NAT cu NAPT.

5. #1885 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Am destule meciuri jucate....si nu am avt probleme cu serverele, vezi sa nu ai probleme cu netul.
    Nu sunt singurul care are probleme cu serverele FIFA...
    Apropo...cate meciuri ai jucate ?

6. #1886 SP
    Cam 500....
    Pe toate conturile...din care,nu cred ca mi-a picat de 10 ori.

7. #1887 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Mda...mie mi se intampla tot mai des in ultimul timp
    P.S aproximativ 600 de meciuri pe un singur cont

8. #1888 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by colossus View Post
    O sa incerc eu sa postez setarile mele de router, cred ca avem acelasi drac. la mine merge fara probleme, nu mi se deconecteaza.

Am vazut ca online mai intri la meciuri insa pe de alta parte vad mesajele cu "Lost by DNF" ori dai tu quit ori te deconecteaza serverul.

9. #1889 SP
    Banned SWTFU's Avatar

10. #1890 SP
    Ω Pira's Avatar
    M-am intors la Fifa si UT dupa 2 luni, sa vedem cat ma tin nervii.

11. #1891 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Merita sa cumpar cartonase sa schimb niste CAM in CM? Din CM in CAM sunt ieftine, dar invers sunt extrem de scumpe, cateva mii. Ma gandeam sa ii tin pe Ronaldinho si Lampard. Am destui CF foarte buni, deci nu i-as schimba in CF.

12. #1892 SP
    Pana la urma ai nevoie de CM? sau...eu asta inteleg.

Ronaldinho spre exemplu nu are abilitati defensive mai deloc...deci nu-ti recomand sa-l faci CM.
    Lampard este ceva mai bun in zona de mijloc spre defensiva insa pierzi prin faptul ca este bun pe shooting iar din zona CM nu o sa ajunga foarte des in faza de finalizare. Depinde de stilul tau de joc, daca faci tikitaka pase in jumatatea adversa atunci ai toate sansele sa prinzi un culoar foarte bun de sut cu Lampard. Cu Ronaldinho in schimb mai putin...el este bun sus pe langa varfuri unde poate dribla si pasa decisiv.

Cartonasele merita sa le cumperi doar daca chiar ai un jucator bun deja achizionat si potrivit noii pozitii, altfel nu prea.
    Mai poti incerca si alta varianta,si anume sa cauti Any Formation dar pe pozitie si sa cauti cartonas de Formation.

13. #1893 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De doi CM as avea de fapt nevoie. Am pus mana si pe Kaka, dar ma chinui sa il vand ca e CAM si precum Ronaldinho, probabil ca ar fi mai bun intr-o pozitie mai ofensiva. L-am luat pe Joao Moutinho care e CM si o sa vad cum se descurca. Dar o sa fac cum ai zis tu, any formation si card pentru formation

14. #1894 SP
    Cauta variante, poate iesi mai bine la pret.

Eu il am pe Kaka insa este CAM si este foarte bun pe pozitia aia.

Echipele mele.
    LigaBBVA
    Bundesliga
    Barkleys

N-am investit prea mult in jucatori si se descurca destul de bine.

---------- Post added 29-03-2013 at 06:18 PM ----------

ce spuneti, as vrea sa-l inlocuiesc pe Soldado in echipa mai sus mentionata (LigaBBVA) cu Falcao (88) . merita 30.000 coins? Singura varianta (desi mai scumpa) este Benzema...

15. #1895 SP
    Member Harilip's Avatar
    de ce dracu nu primesc trofeul pt ca am castigat o cupa in Season !!? ma refer la trofeul Filling Cabinets. Am castigat de 2 ori cupa ! prima oara, am terminat finala, a stat ala pana la sfarsit si in meniu nu mi a aparut nimic iar acuma un tampit a iesit, imi zice ca am castigat si tot nu primesc trofeul! nu inteleg ce are prostia asta de joc. dupa ce te chinui ca naiba sa ajungi in finala ori nu primesti trofeul ori dai de un prost care iese fix in minutul 90.

16. #1896 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    de ce dracu nu primesc trofeul pt ca am castigat o cupa in Season !!? ma refer la trofeul Filling Cabinets. Am castigat de 2 ori cupa ! prima oara, am terminat finala, a stat ala pana la sfarsit si in meniu nu mi a aparut nimic iar acuma un tampit a iesit, imi zice ca am castigat si tot nu primesc trofeul! nu inteleg ce are prostia asta de joc. dupa ce te chinui ca naiba sa ajungi in finala ori nu primesti trofeul ori dai de un prost care iese fix in minutul 90.
    Am patit-o si eu... Citeste aici ce trebuie sa faci ca sa iei trofeul! : Filling Cabinets Achievement - FIFA 13 - Xbox360Achievements.org

17. #1897 SP
    Member Harilip's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Am patit-o si eu... Citeste aici ce trebuie sa faci ca sa iei trofeul! : Filling Cabinets Achievement - FIFA 13 - Xbox360Achievements.org
    multumesc. este o tortura psihica ar trebui sa se specifice la trofeu ce si cum, nu sa il pierzi dintr-o simpla apasare de buton

18. #1898 SP
    Ω Pira's Avatar
    Si eu am pierdut un trofeu de-asta mai pe la inceput.

---------- Post added 01-04-2013 at 03:06 AM ----------

Horror frate-meo, weekendul asta in UT! 4 deconectari de la server, UT cazut din cand in cand si lag-ul incredibil care persista in meniu, dupa atatea luni de la lansare. Speechless!

19. #1899 SP
    au lucrat (si inca mai lucreaza) la UT probabil din cauza asta. dar una peste alta ai dreptate, dupa atata timp de la lansare...

20. #1900 SP
    Ω Pira's Avatar
    "Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later."

De-o viata le sunt picate serverele si tot de-o viata le si rezolva...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 95 of 116 FirstFirst ... 45 85 93 94 95 96 97 105 ... LastLast

Bookmarks