Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 103 of 116 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 ... LastLast
Results 2,041 to 2,060 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #2041 SP
    Member angloma's Avatar
    SERVER | EA SPORTS Football
    sa ma laud putin

2. #2042 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Vreau sa va intreb ceva joc online si chiar nu reusesc sa dau de cap aceste probleme.
    Cand scapa un jucator de al adversarului meu singur cu portaru in FIFA 10 puteam sa controlez portarul, in fifa 13 se poate (PS3) Pe ce trebuie sa apas ??

3. #2043 SP
    Member BatsBike's Avatar
    pe (triangle button) ..

4. #2044 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nu-l controlezi pe triunghi,ci faci portarul sa iasa din poarta la minge.....pressing sau il faci sa iasa la cornere sa prinda mingea din aer

5. #2045 SP
    Banned gicu_caloricu's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyTiME View Post
    Vreau sa va intreb ceva joc online si chiar nu reusesc sa dau de cap aceste probleme.
    Cand scapa un jucator de al adversarului meu singur cu portaru in FIFA 10 puteam sa controlez portarul, in fifa 13 se poate (PS3) Pe ce trebuie sa apas ??
    La online nu merge sa controlezi portarul, deoarece aceasta optiune a fost scoasa din cauza trisorilor care comutau pe portar cand erau atacati, aparandu-se numai cu AI-ul.

6. #2046 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Quote Originally Posted by angloma View Post
    SERVER | EA SPORTS Football
    sa ma laud putin
    Stii vorba aia,''Lauda de sine.nu miroase-a bine''
    CR7,finally

7. #2047 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by Fizzl3 View Post
    Stii vorba aia,''Lauda de sine.nu miroase-a bine''
    CR7,finally
    daaa , l-am transferat si pe MOTM Cardozo , sper sa bata Benfica azi
    http://www.futhead.com/fifa/squads/10649439/

8. #2048 SP
    Member Gabby95's Avatar

9. #2049 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by Gabby95 View Post
    treb sa apara sau cum? credeam ca TOTS sunt finale

10. #2050 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Apare azi BPL TOTS,cel mai bun moment sa iti cumperi echipa e acum...
    Saptamana viitoare apare TOTS cu cei mai buni jucatori din nordul europei,dupa aceea cu cei mai buni jucatori din sudul europei,apoi LIGA BBVA...

11. #2051 SP
    Member angloma's Avatar
    poate prind ceva de prin portugalia :X

12. #2052 SP
    Member Clau23's Avatar
    Am cumparat si eu fifa 13 acum 2 zile si cand am incercat sa joc 2 vs 2 cu 2 mantede ds3 si cu 2 hama cu fir am avut neplacuta surpriza sa observ un mesaj cum ca nu pot folosi controllere cu fir. Pot face ceva sa fentez mesajul acesta?

13. #2053 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by gicu_caloricu View Post
    La online nu merge sa controlezi portarul, deoarece aceasta optiune a fost scoasa din cauza trisorilor care comutau pe portar cand erau atacati, aparandu-se numai cu AI-ul.
    Pai am vazut la unii jucatori online ca eu eram pe la jumatatea terenului si portarul lor iesea din poarta. Eu vreau cand scapa un jucator singur, cum fac asta ?

Am incercat cu TRIUNGHI /_\ dar nu merge.

14. #2054 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Ti apasat si iese portarul din poarta. Cand dai drumu' la se reintoarce in poarta.

15. #2055 SP
    Quote Originally Posted by Clau23 View Post
    Am cumparat si eu fifa 13 acum 2 zile si cand am incercat sa joc 2 vs 2 cu 2 mantede ds3 si cu 2 hama cu fir am avut neplacuta surpriza sa observ un mesaj cum ca nu pot folosi controllere cu fir. Pot face ceva sa fentez mesajul acesta?
    am si eu un hama cu fir si merge.e compatibil si nu trebuie sa-ti apara nici un mesaj
    nu e scump controllerul,50 ron parca dar zero calitate
    e destul de praf si ds3
    eu folosesc controllerul cu fir microsoft si adaptor la ps3

daca tot ai 4 controllere iti recomand sa cumperi jocul 2010 world cup si sa jucati toti 4 intr-o nationala la captain of your country(un mod be a pro offline unde poti alege jucatori reali dar poti crea si jucatori virtuali).4 insi,fiecare poate controla doar 1 jucator.ca obiectiv trebuie sa mentii o medie a notei mare in calificari ca sa fi titular cand ajungi la evenimentul final
    este o experienta deosebit de placuta.pe dificultate semi profesional daca va intelegeti veti castiga foarte usor dar pe profesional mai greu.pe dificultate world class nu va veti califica ca e greu de tot daca nu va intelegeti foarte bine
    jocul este ieftin,intre 30-40 ron aici pe forum

16. #2056 SP
    Banned gicu_caloricu's Avatar
    Nici mie nu-mi merge FIFA 13 PS3 cu controller cu fir.

17. #2057 SP
    Member angloma's Avatar
    care vrea jucatori pt fut13 xbox360? poate ne combinam cu ceva
    http://www.consolegames.ro/forum/f93...13/#post977499

18. #2058 SP
    Member MiniEmotion's Avatar
    Am si eu o curiozitate. Sunt pe cale sa cumpar FIFA13 si as vrea sa stiu cam cat timp te poate tine?(F.U.T+Seasons+Offline)

19. #2059 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Nu are o perioade anume,daca te joci F.U.T,as zice ca nu te tine prea mult,fie te alegi cu controller-ul spart,or alte nebunii de genu,e foarte enervant gameplay-ul din Ultimate team..
    Mai bine cumpara altceva,crede-ma

20. #2060 SP
    Quote Originally Posted by MiniEmotion View Post
    Am si eu o curiozitate. Sunt pe cale sa cumpar FIFA13 si as vrea sa stiu cam cat timp te poate tine?(F.U.T+Seasons+Offline)
    nu prea inteleg la ce te referi,dar daca te referi la cat tin serverele deschise,parca 2 ani de la aparitie sigur.daca cumperi acum,1 an mai tin cu siguranta serverele.cine stie poate tin 3 ani de la aparitie dar nu bag mana in foc
    offline joci pana tii se zgaraie discul sau pana ti se strica consola

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 116 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 ... LastLast

Bookmarks