Originally Posted by
PiraSword
Man, tin sa te contrazic drastic! Aseara m-am enervat si am iesit din joc plin de nervi dupa ce am luat 2 goluri consecutive din offside! E imposibil asa ceva. Arbitrul de tusa era prin teren pe la jumatatea gazonului (nu stiu daca ati mai intalnit si voi bug-ul asta)... in concluzie jucam decisiv cu offside trap, iar toti jucatorii mei erau trecuti de jumatatea gazonului, spre jumatatea adversa, iar oponentul avea vreo 3-4 jucatori in jumatatea mea in momentul cand el a dat pasa spre ai lui. Concluzia: era offside cat soarele de mare, mai ales ca eu am camera setata pe 20 inaltime si zoom 0, vad absolut tot terenul si nu pot fi pacalit... insa cum arbitrul de tusa era si el in teren, cum naiba sa mai acorde ceva?! Pana si ala si-a dat seama si mi-a dat mesaj razand ca "lol, offside trap not working with ea, u got screwed!", ceva de genul. Si eu credeam asa ca e calculat matematic si jocul nu poate pacali, insa sunt multi care confirma ca offside-ul nu "iasa" de cele mai multe ori. E calculat matematic atunci cand se acorda si-ti arata dovada la linie.
Am jucat si eu peste 20/30 de meciuri in Seasons, si nu se intampla gainariile astea ca in UT. UT-ul e o mizerie curata... si am experienta a peste 1100 de meciuri in UT, unde am intalnit fel si fel de faze tampite pe care nu tii le poti imagina toate intr-un singur videogame!