Un spliff bun.
Printable View
PS Button > Shutdown System > Go to sleep (asta in cazul meu pt ca doar dupa ora 22:00 pot intra pe consola)
De cand joc FIFA 13 Ultimate Team am deschis cateva Bronze pack-uri si un Gold pack in valoare de 5000 si dupa ce am castigat Division 3 am decis sa cumpar unul in valoare de 7500 si am avut norocul sa il prind in pack pe Robin van Persie acum vreau sa stiu la ce pret sa il vand pentru ca nu ma prea pricep.Este in formatie 4-2-2-2.
Cauta-l in Auctions sa vezi cu cat se vinde ca sa stii si tu cam cat poti lua pe el.
Patch 1.05 available
Quote:
The update 1.5 is marked by the return of guest mode mode in FIFA Ultimate Team which was disabled at the end of the year 2012.
This patch brings some additional corrections, here are the details:
Back in Guest Mode Mode ***.
Disconnection when viewing search results *** auction.
Reduction disconnections and EA servers EA SPORTS Football Club arriving in menu and / or during games.
Error correction mode access Club Pro.
The snow will be available again randomly Club Pro mode.
Error correction display jerseys in the center of creation.
---------- Post added 13-02-2013 at 01:05 AM ----------
Chiar si dupa update mie inca mi se blocheaza in Search Results. Consola este activa, pot da quit game, muzica jocului merge, meniul pare a fi Live, pt ca rare items sclipesc inca...insa nu pot face nicio mutare, stg/dr, back..nimic. Pana nu dau QUIT nu scap de buba.
@adibose, in postul meu cu Giginio eram sarcastic, caustic, pamfletar, daca nu faci diferenta( multe persoane nu disting nuantele, de..., intelegerile si deprinderile mintale sunt diferite pe planeta) dintre realitate si un joc video facut dupa cum cere piata ( atunci cand esti simplut ai nevoie in viata de mai mult ajutor, asa si jocul acesta, se adreseaza simplutilor, ca-l mai joaca si frustrati ca noi, e un accident nefericit, o alegere idioata si neinteleasa, de catre noi, frustratii) nu mai am pretentia sa intelegi lucruri cu "bataie".
amice, sarcatisc este felul tau de a te exprima. ti-am urmarit postarile delungul timpului si am vazut cat de inteligent esti tu fata de noi ceilalti. Important este sa stii unde sa pui stop sarcasmului/pamfletului astfel incat sa nu transformi mesajul in atac la persoana. Lucru care tie ti-a cam scapat de sub control, probabil din motive de zeflemea excesiva, atat subiectiva cat si obiectiva.
Nu ma apuc sa-ti despic mesajele in patru, am lucruri mai interesante de facut, cel putin astazi!
Keep up man!
Stiu, de comparat Fifa 13 cu realitatea, esti belea omule, tu nu poti sa admiti ca exista bun si rau, joc prost facut si joc bine facut, la modul general si nu personal( individual ,ca perceptie), jocuri cu tinta, am peste 60% babuini in piata si fac un produs pt babuini, banii lor sunt mai multi decat ai celor evoluati, sa-mi spuneti voi care e marja celor care nu abuzeaza de toate minunatiile" lasate de EA in joc si a celor care incearca sa joace frumos, curat.
Imi place ca ma urmaresti, poate te adaptezi si tu si nu mai iei totul " ca in realitate" . Iar daca te-ai simtit atacat pt ca am facut referire strict la joc si la "eroii" lui, iti mai este necesara un pic de experienta de viata.
Ps: nu sunt frustrat,( apropo de postul tau cu frustrati, ala nu era atac la persoana, atac la persoana era cand vorbeam eu de Muriel ca cel mai bun jucator de fotbal ever, nu?) am peste 400 de victorii si 300 de egaluri si cam tot in jur de 300 de infrangeri, joc UT de la Fifa 11 si stiu cu ce se mananca, sunt level 79 per total in fifa, am jucat toate formatiile si am avut echipe din toate campionatele cunoscute, peste 80% din jucatorii cunoscuti rulati in diferite formatii, stiu ce vorbesc cand spun ca e un joc CU DEDICATIE.
Exact ce-ti spuneam mai devreme, ca nu stii sa pui stop! Nu mai forta nota ;)
Eu credeam ca fiecare joc este cu dedicatie pentru fanii sai. :D
La urma urmei in majoritatea jocururilor, prin instructiuni si diverse coduri, se incearca simularea realitatii. Dupa parerea mea nu vor putea ajunge la realitate.
Dar, spre norocul nostru, varianta cea mai aproape de realitate a FIFA o gasim chiar aici, pe forum ;):
http://www.consolegames.ro/forum/f37...tml#post932710
Eu unul nu prea cred ca erai chiar cu toti jucatorii in terenul advers. Ai vazut tu exact momentul pasei si locul unde erau jucatorii adversi in terenul tau, in acelasi timp?
---------- Post added 13-02-2013 at 02:58 PM ----------
Joaca careva FIFA 13 pe PS VITA?
Bag mana in foc ca cei care s-au ocupat de penalty-uri s-au uitat doar la meciurile Barcelonei.
Au reinceput packurile free pe webapp.
Am si eu o problema : l-am cumparat pe Hoillet cu 950 de coins , si pe webapp imi spune ca l-am cumparat dar nu il gasesc la watchlist.Ce pot face?:(
Daca l-ai cumparat o sa il gasesti la "unassigned" .
Nu e nici la unassigned ...
Incearca sa rezolvi cum a rezolvat thedeadman14
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post932574
Ce pack-uri free geniale :))
2 noi echipe,IF Balotelli se descurca excelent,16 meciuri-17 goluri,isi merita toti banii...
Echipa Silver din Pro League distruge fara probleme echipe gold,Kouyate..74 CB,83 pace,80 heading,74 defending,printre cei mai buni fundasi din joc,marcheaza foarte mult din cornere(are vreo 8 goluri),mai mult decat cei 2 atacanti..
Pareri?
Echipa asta din Pro League am avut-o si eu, si doar cu ei am luat D1 + cateva cupe gold in UT. Dar aici e vorba de handicapul ala din FIFA legata de echipa oponenta: Gold vs Silver, High Rated vs Low Rated. Nu stiu voi dar eu cand mi-am facut echipe "beast", numai tampenii mi s-au intamplat din pricina scripting-ului, iar cu echipe mediocre imi merge "ceas", pierd mult mai putin decat cu echipele "elite".
Dat Fifa...