bla bla bla..
Printable View
bla bla bla..
A fost 3-5 suturi pe poarta totusi, nu atat de dezechilibrat. Nu poti sa socotesti suturi pe poarta(sau ocazii), pe cele de la 45m. Destul de nedrept oricum.
vand Gerrard CM 4-1-2-1-2, 15k, cel mai ieftin.
am tot vazut discutii despre paceri, handicap...etc
Din curiozitate mi-am cumparat o echipa unde atacantii si mijlocasii au pace la un average de 90. Ce-i drept nu este o echipa foarte bine unita fiindca am Chemistry 76 iar rating-ul este de 76 (dat de echipa gold de pe banca) pt ca nu au prea multe legaturi intre ei in afara de formation (n-am vrut sa cheltui prea mult cu ei asa ca am luat ce am "gasit" ieftin si rapid) .
I-am testat in F.U.T Seasons si am jucat contra echipe de rating 83-84 si chem 100. ce-i drept am mai multe egaluri decat victorii cu ei. Degeaba scapa de contra pt ca la finalizare se cam poticnesc.
Oricum nu este genul meu de echipa, asa ca m-am lamurit cu pacerii. Iar handicapul de care "beneficiez" cand joc contra unei echipe valoroase este penibil, asa ca prefer competitia la acelasi nivel.
Ii vand pe toti si raman la echipele unite si balansate. :yes:
Cel mai bun mod de a beneficia de pe urma handicapului e sa iti creezi o echipa silver..si sunt o gramada de campionate cu jucatori silver foarte buni,rapizi,tehnici..OP in general.
Poti sa ai echipe unite si balansate si cu ''paceri'',ideea e sa ai 99 chemistry sau 100,depinda daca ai sau nu manager..de asta ti se impotmoleau la finalizare,incearca sa-ti faci o echipa silver din BPL,Serie A,Ligue 1,Pro League sau Norvegia(doar cateva exemple) si o sa te distrezi cu echipe gold,mai bine cotate...
Sigur ca ai nevoie si de o defensiva buna,cu work-rate-uri adecvate..
N-am incercat sa merg pe un chem de 100% fiindca am vrut ceva ieftin, de proba. jucatorii sunt din ligi diferite, nationalitati diferite, nu aveau cum sa se pupe :) dar mi-am asumat asta de la inceput.
tks
O sa-i vand pe toti pacerii, si poate cand ma plictisesc imi fac o alta echipa 3.5.2 sa vedem asa de distractie :)
aseara am castigat dupa 20 de incercari (in 3 saptamani) UT Online Tournament Gold Cup cu echipele mele stabile de Barclays si Bundesliga (schema cu rezervele constand in cealalta formatie) si am reusit un joc bun, ceva mai linistit, mai tactic, fara ruperi de ritm. Am stabilit chiar un record personal de posesie (peste 65% in toate cele 4 partide) si acurate la pase de peste 88%. Finala castigata la scor de 4-0
Kolarov rullez la loviturile libere :)
http://bcove.me/c39p3huu
As vrea sa imi cumpar un portar mai bun in echipa din Barclays (momentan il am pe Julio Cesar),
l-as fi vrut pe Hart insa costa vreo 30.000 si nu-i am.
Cech este si el vreo 15.000.
De Gea este ieftin insa nu mi se pare peste Cesar ca sa merite sa fac rocada.
Jose Reina se invarte pe la 4.000 si pare in regula ca si performante, se apropie tare de Cech iar pretul este pe sfert.
Pareri?
Daca vrei ceva ieftin,De Gea..daca vrei ceva scump Hart.
Nu m-as complica cu Reina,e sub De Gea..
De Hart inca nu am bani, ai dreptate, reina iese din calcul. Cred ca am sa merg pe GEA sa vedem cum se comporta si cand produc ceva banuti il iau pe Hart. tks
Reina vs Čech vs Hart vs Gea
Oare de ce sunt mai scumpi pe PS3 decat pe Xbox?
pe PC sunt si mai scumpi :) habar nu am....
Sunt cazuri in care pe PS3 sunt mai scumpi decat pe XBOX, insa majoritatea cazurilor sunt cu pret mai ridicat la xbox.
Probabil ca asa si-au facut userii de Live piata
Eh, si uite asa am ajuns si eu sa realizez cat de diferit este game-play-ul in UT, incredibil.
Adica, resuseam sa castig destul de multe meciuri, insa atunci cand jucam online cu prietenii sau in competie, pilaf scria pe mine :)
De cand m-am mutat pe Seasons simt si eu ca joc fotbal, am o strategie, adversarii sunt mai calculati, am invatat si cateva skills noi.
Daca acum 1 saptmana eram horat sa nu mai particip in noul sezon Fifa pe forum, usor-usor incep sa ma razgandesc.
Momentan sunt doar in Divizia 7 (nu am avut timp sa joc mai mult), dar imi place, imi place mult :)
Iar am cheltuit banii pe pack-uri.. niciodata nu ma invat minte ! :((
Raspunsul lui Catalin este foarte pertinent.
Avand in vedere ca cei mai multi jucatori de Fifa (cel putin UT) sunt pe PS3, automat si cererea e mai mare, fapt care "bubuie" preturile.
Eu as pune ca o piata mai voluminoasa genereaza costuri mai mici, asadar ma asteptam ca preturile de PS3 sa fie mai mici.
Am facut o analiza pe baza "The Ultimate dB" pe o singura categorie de jutcator, Bronze de rating 63-64, Min 70 pace. Mi-au fost selectati 100 de jucatori iar in urma analizei a rezultat:
Pret total Xbox 225,828
Pret total PS3 206,494
Pret total PC 252,482
Average xbox 2377
Average PS3 2173
Average PC 2658
In concluzie unde e piata cea mai mica e mai scump si reversul.
De altfel si vanzarile de FIFA13 pt PS3 sunt peste cele de XBOX cu mult conform sursei
cred ca eram putin ametit mai devreme :)