Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 116 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 ... LastLast
Results 501 to 520 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #501 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    "EA SPORTS Football Club is currently unavailable.Please try again later"
    A mai primit cineva chestia asta?
    Mai devreme facea pe contul de UK acum nu pot intra nici pe contul de RO...

2. #502 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    dap, am inceput si eu sa-l primesc. abia ca ma pot conecta in seasons..greu prind "linie"
    aia cu PES or avea probleme?

3. #503 SP
    Member shaqkers's Avatar
    ...sa inteleg ca Nou Camp nu exista in Fifa13?ce tampiti...fifa 14 o sa-l jucam cu personaje din desene animate!

4. #504 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    "EA SPORTS Football Club is currently unavailable.Please try again later"
    A mai primit cineva chestia asta?
    Mai devreme facea pe contul de UK acum nu pot intra nici pe contul de RO...
    La fel si la mine.Cont de US

5. #505 SP
    Weekly Server Maintenance
    EA SPORTS™ FIFA Online 2

acum 11 ore

[Weekly Server Maintenance] Managers, please take note of server mainty to commence on 2nd October 2012 0900hrs - 1700hrs (+8GMT). During this period, game service will be temporarily unavailable.

6. #506 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Quote Originally Posted by asteptau View Post
    Nu merge frate. Sau sunt eu prost. Nu-mi arata decat ce lvl sunt si cati banuti d-aia am.

edit: eram prost. am gasit.
    BINE ca ai gasit

7. #507 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Weekly Server Maintenance? Sa inteleg ca EAS FC o sa fie picat saptamanal 8 ore?

8. #508 SP
    Quote Originally Posted by bogdan-1984 View Post
    BINE ca ai gasit
    Eu inca nu m-am desteptat...pana la urma unde e?

9. #509 SP
    Te logezi si dai click pe username. Ajungi in MY PLAYER HUB si acolo ai statisticile.

10. #510 SP
    Aha, gata am ajuns acolo...trebuia doar sa selectez tipul de cont din dreapta deasupra avatarului, tipul de consola PS3 sau XBOX...acum e totul ok! merci

11. #511 SP
    Member Seryaph's Avatar

12. #512 SP
    cu siguranta se va organiza pe PC iar la capitolul asta sincer nici nu ma gandesc sa ma inscriu, desi era interesanta o confruntare live

13. #513 SP
    Member Seryaph's Avatar
    "Ne-am pregatit temeinic pentru campionat. Va asteptam cu PC-uri, tastaturi, gamepad-uri." Deci poti juca din gamepad... same thing

14. #514 SP
    Member asteptau's Avatar
    Din cate stiu, varianta fifa pe PC n-are nici o legatura cu varianta pe PS3/Xbox. Deci daca esti obisnuit sa joci pe consola, chiar n-are rost sa incerci o competitie pe PC, cu sau fara gamepad.

15. #515 SP
    proba am facut-o eu cu FIFA12, jucat pe PC cu acelasi controller de PS3 ca sa nu existe dubii cu privire la comoditate, insa experienta nu este asemanatoare, treaba merge mult mai misto pe PS3, parca se misca altfel, ies driblingurile mai usor, simt si o alta orientare in spatiu pe consola vs PC...de asta spun ca din pct meu de vdr...experienta este diferita si pt unul care este obisnuit pe consola, ii este greu sa fie competitiv pe PC.

16. #516 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Nu stiu cum este varianta full, comparativ intre console si pc dar demo-ul l-am incercat si pe PC si pe PS3 si pot spune ca intr-adevar exista mici diferente, pe PS3 se misca mult mai bine, dribbling si suturi mai precise, dar in rest mi s-au parut identice din toate punctele de vedere.

17. #517 SP
    asa este, pe PC si grafica este mai buna, in functie de cat de capabil este PC-ul, insa eu tratez totul ca si experienta, consola vs PC. Singurele jocuri pe care le-am indragit pe PC au fost shooterele in care acuratetea faca toti banii si intradevar imi puteam justifica cheltuielile de 5-600 lei in periferice (mouse, tastatura si pad)
    Da chiar...cu 600 lei acum iti iei o consola completa SH

18. #518 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Sincer eu n-as zice ca grafica pe PC este considerabil mai buna decat pe PS3, oricat de high end PC ai avea. Poate un mic avantaj de AA pentru versiunea de PC,dar daca esti binecuvantat cu un televizor corespunzator U know what im talkin' about.... Si categoric ca cea mai complexa experienta fifa vine pe consola. Atat din punct de vedere al confortului cat si al jocului implementat.

---------- Post added 02-10-2012 at 01:14 PM ----------

*console brings you "the real deal or the real DE'al" ... how they call it in that part of the world

19. #519 SP
    Member Seryaph's Avatar
    Pai varianta pc este de fapt un fel de portare a variantei xbox nu? aici va dau dreptate, eu ziceam doar ca nu e cale lunga, decat pentru un gamer inrait care noteaza fiecare detaliu.

20. #520 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    De unde naiba se schimba stadionul, emblema si toate cele la ultimate team? Vreau sa fac acel challenge sa mai castig si eu un pack

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 116 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 ... LastLast

Bookmarks