Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 116 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 ... LastLast
Results 741 to 760 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #741 SP
    Senior Member nina's Avatar
    jucati pro clubs ?
    daca da,dati-mi numele "comunitatii",sa fie ceva romani si activa macar din 3 in 3 zile
    nu imi placea pro clubs dar cu ea catalog,cumpar atributele jucatorului si cum sunt level 45 imi convine ca am deja 78 overall,cred ca ajung aproape de 80,cu de o sa mai deblochez eu.asa mi se pare mai "fun" ca nu am mai vp slab

2. #742 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

3. #743 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Sper sa regleze cumva problema suturilor de la distanta. Cand dau de jucatori cu echipa buna, pur si simplu nici nu se mai obosesc sa ma atace, sa isi creeze ocazii, ma depasesc in viteza si suteaza. De multe ori e si gol, ceea ce e super frustrant, mai ales cand iti iei vreo 2-3 de la 30 m.

4. #744 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

A mai patit cineva online sa dea de un adversar care paseze incontinuu in jumătatea lui?am dat eu de unul care mi-a dat gol in min 20 si apoi a pasat numai cu fundasii si portarul.Nu am mai putut sa ii iau mingea deloc.Am dat ofensiv si degeaba.Era un pingpong pana la 30 metri in terenul lui.Am stat pana in min 90 si nu am reușit sa mai ating mingea.Bravo EA dam gol si dupa avem doar un buton X.Asta am patit in primul meci.Al doilea alta poveste...prima repriza 65% posesie eu 11 suturi pe poarta din 15, 3 bare.Adversarul meu a avut 4 suturi pe poarta si surpriza...4 goluri Lewandowski.Cum sa nu-ți placa FIFA?!

5. #745 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    n-are cum sa nu-ti placa cand trebuie sa resetezi consola de 3-4 ori pe seara dupa freez-uri.

Mie mi se intampla foarte des sa primesc freeze imediat dupa ce am fost blocat in arena si am iesit cu SignOff din PSN, ca sa nu mai fiu nevoit sa dau QUIT GAME si sa reintru. Se pare ca acest "workaround" mai mult afecteaza decat ajuta.
    Si prostia cea mai mare este ca in cazul unui stuck in arena, daca oponentul foloseste workaround-ul(chiar daca eu nu fac asta si face doar el), mie imi da connection lost evident dupa care Freeze la urmatorul joc. in ecranul de Search Opponent.
    Astea in SEASONS.

6. #746 SP
    Member Yanciu's Avatar

Fifa 13

Cand răm�ne in arena blocat,singura soluție sa nu avem parte de freeze este quit game

7. #747 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Re: Fifa 13

am 20 de meciuri in UT si nu am avut parte de nici un freeze sau sa fiu nevoit sa dau quit game, cred ca sunt un caz fericit, e cam greu cu deposedarea , sper sa o invat

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

8. #748 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    A mai patit cineva online sa dea de un adversar care paseze incontinuu in jumătatea lui?am dat eu de unul care mi-a dat gol in min 20 si apoi a pasat numai cu fundasii si portarul.Nu am mai putut sa ii iau mingea deloc.Am dat ofensiv si degeaba.Era un pingpong pana la 30 metri in terenul lui.Am stat pana in min 90 si nu am reușit sa mai ating mingea.Bravo EA dam gol si dupa avem doar un buton X.Asta am patit in primul meci.Al doilea alta poveste...prima repriza 65% posesie eu 11 suturi pe poarta din 15, 3 bare.Adversarul meu a avut 4 suturi pe poarta si surpriza...4 goluri Lewandowski.Cum sa nu-ți placa FIFA?!
    Trebuia sa dai pe ultraattacking, team pressing si high pressure.

---------- Post added 18-10-2012 at 09:22 AM ----------

Quote Originally Posted by adibose View Post
    n-are cum sa nu-ti placa cand trebuie sa resetezi consola de 3-4 ori pe seara dupa freez-uri.

Mie mi se intampla foarte des sa primesc freeze imediat dupa ce am fost blocat in arena si am iesit cu SignOff din PSN, ca sa nu mai fiu nevoit sa dau QUIT GAME si sa reintru. Se pare ca acest "workaround" mai mult afecteaza decat ajuta.
    Si prostia cea mai mare este ca in cazul unui stuck in arena, daca oponentul foloseste workaround-ul(chiar daca eu nu fac asta si face doar el), mie imi da connection lost evident dupa care Freeze la urmatorul joc. in ecranul de Search Opponent.
    Astea in SEASONS.
    Nu stiu cum iesi tu cu sign off din PSN la un freeze in arena ca eu am incercat si n-am iesit, numai cu quit game a mers (Mie imi da freeze numai cand joc la 2 vs 2 online team play).

9. #749 SP
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Trebuia sa dai pe ultraattacking, team pressing si high pressure.

---------- Post added 18-10-2012 at 09:22 AM ----------

Nu stiu cum iesi tu cu sign off din PSN la un freeze in arena ca eu am incercat si n-am iesit, numai cu quit game a mers (Mie imi da freeze numai cand joc la 2 vs 2 online team play).
    Exact, Ultraattack si High pressure + R1 ca sa-ti chemi un al 2-lea om la pressing, imposibil sa nu-i furi balonul pentru ca la un moment dat va gresi pasa, indiferent ca joaca cu Possesion.

Simplu, in esti in arena apesi PS Button de pe controller, mergi in Account Management, triunghi si SignOff. astepti cca 10 secunde pana cand iese singur din arena si te baga in ecranul principal (asta se vede in background) dupa care SignOn in PSN si din nou PS Button ca sa iesi din meniul consolei.
    ATENTIE: desi este o metoda mai rapida decat Quit Game, iti spun din experienta ca la urmatoarul joc vei primi Freeze...si de aici distractia o sti. Asa ca cel mai sigur este tot Quit Game.

10. #750 SP
    Merge cu sing-off din PSN, dar, dupa cum spune si adibose ...la urmatorul meci primesti freeze fara posibilitatea de Quit Game(doar restart la consola)

La stilul de joc poti sa selectezi team pressing SAU high pressure. Eu personal am facut un stil custom foarte agresiv pe care il combin cu ultraattacking. In stilul asta am cei 3 fundasi aproape de mijlocul terenului si ramane adversarul des in offside. Dar si cand scapa...

11. #751 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Merge cu sing-off din PSN, dar, dupa cum spune si adibose ...la urmatorul meci primesti freeze fara posibilitatea de Quit Game(doar restart la consola)

La stilul de joc poti sa selectezi team pressing SAU high pressure. Eu personal am facut un stil custom foarte agresiv pe care il combin cu ultraattacking. In stilul asta am cei 3 fundasi aproape de mijlocul terenului si ramane adversarul des in offside. Dar si cand scapa...
    Parerea mea ca sa mearga trebuie sa ai in acelasi timp activate ultraattacking, team pressing si high pressure.

---------- Post added 18-10-2012 at 10:22 AM ----------

Gol Handanovic la Ultimate Team online.

GIGINHO 2 – 2 GIGINHO | EA SPORTS Football

12. #752 SP
    Poate ma insel eu... dar nu ai cum sa ai in acelasi timp si Team Presssing si High Pressure.

13. #753 SP
    Dar si cand scapa...
    exact...cam asta fac si eu cand ma vad invins prin minutul 70, ori la bal ori la spital cu ultraattacking
    ce formatie joci? eu le-am tot schimbat dar inca nu mi-am gasit solutia cea mai buna, merg cel mai des pe 4-2-3-1

Poate ma insel eu... dar nu ai cum sa ai in acelasi timp si Team Presssing si High Pressure.
    Asa stiam si eu, pt ca unul este pe d-pad UP si unul pe Down...ori se poate customiza astfel incat sa mergi cu ambele...?

14. #754 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Ba poti. Apesi sageata de sus si selectezi team pressing si apoi sageata de jos si selectezi high pressure sau invers.

15. #755 SP
    Nu sunt amandoua Quick Tactics?
    Ramane ultimul selectat.

16. #756 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu sunt amandoua Quick Tactics?
    Ramane ultimul selectat.
    Conform ghidului pentru FIFA 10 facut de cei de la Prima Games sunt 2 categorii de quick tactics: on the fly si normale. Prin urmare ar merge amandoua in acelasi timp.

17. #757 SP
    Mda.. incerc diseara.
    Cand faci custom tactics poti sa alegi 2 tipuri de tactics, fiecare cu carateristici diferite?
    Eu stiam ca ai niste parametri de setat si atat. Daca tacticile difera doar prin setarea parametrilor (care sunt aceeasi) cum ar putea fi active 2 tactici in acelasi timp?
    Parerea mea este ca sunt impartite in 2 categori ca sa sti catre care sa te indrepti (buton jos sau buton sus) in functie de ce te intereseaza.
    Toate tacticile care sunt trecute la quick pot fi schimbate cu tactici custom.

---------- Post added 18-10-2012 at 11:03 AM ----------

Dar...e posibil sa ma insel...

18. #758 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Uita-te si in manualul FIFA 13 unde se vorbeste despre tactics, care nu stiu daca pot fi modificate sau schimbate, si quick tactics (pag. 7 si 27-28). Prin urmare, eu inteleg asa: alegi o tactica si in functie de evolutia jocului te joci cu tacticile quick, cum ar veni aplici o tactica la una deja existenta.

19. #759 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    Din ce am citit in topicul asta am tras concluzia ca mai des apar freezuri pe psn decat pe xbox. Vad ca multi din cei ce se plang joaca pe psn si din cei care zic ca nu au avut (sau nu prea au avut) joaca pe xbox. Eu joc tot pe xbox si am jocul de cand a aparut, o singura data mi s-a blocat pe arena inaintea inceperii meciului fix la inceput cand abia aparuse jocul, dar de atunci n-am mai avut niciun fel de problema.

20. #760 SP
    esti mai norocos, pe afara sunt multi care se plang de freezuri si pe xbl . probabil aici inca n-au gasit topicul asta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 116 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 88 ... LastLast

Bookmarks