Juctori din BPL.
Eu ma relaxez de ceva zile incoace in afara UT-ului frustrant. Seasons, Career Mode si invites in EA Sports Arena sunt muuuuch moreee fun!!!![]()
@gvingi
Am incercat, dar imi arata un squad mai vechi.
http://www.ea.com/intl/football/fifa...FbhQ1nI7Hs:ps3
Am reusit.![]()
Am castigat si eu aseara divizia 1 cu o echipa de silver pt a4a oara
L.E : e o mare teapa cu pack-urile premium gold si cele happy hour...am cheltuit aseara aproximativ 150k pe ele si n-a picat nimic bun...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Salut. Sper ca nu deranjez. Sunt mai incepator in ceea ce priveste Fifa 13. Adica abia mi l-am luat. Ce inseamna sagetile acelea verzi in sus sau rosii cu varful in jos din dreptul jucatorilor si din dreptul echipelor? Si inca o chestie, cand joc kick off imi arata conditia echipei, adica ultimele meciuri jucate. Acelea sunt din realitate sau din ce am jucat eu?
Cine joaca la pro si cauta echipa, il asteptam in romania87 ..avem nevoie de un ST. suntem in liga 6 si jucam aproape zilnic, dupa ora 22.
E bataie de joc cu pack-urile astea. Iti da un jucator de 30k la 15-20 de pack-uri si ai impresia ca iti scoti banii, dar defapt te falimentezi.
Mi-am facut o echipa de brazilieni, dupa ce mai cumpar un jucator o sa o postez aici.
PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 16:00 GMT on Monday 4 March 2013 to 03:00 GMT on Tuesday 5 March 2013
am inteles ca daca stai online inainte sa inceapa mentenanta,ramai online si te poti juca.adevarat?
sa stiu daca sa-mi las aprins ps3 azi de la ora 17
clax ti-am dat add pentru pro club
jucati azi-maine?
n-am cumparat pana acum decat vreo 3 pack-uri gold, dar mi se par cam teapa. Nici macar daca incerci sa vinzi totul nu scoti banii de pe pack. Cu alte cuvinte tot ce contine un pack poti achizitiona cu 60% din pretul platit pt pack. Cel putin asta mi s-a intamplat mie pana acum
Da stiu,de asta am incercat sa am mereu jucatori silver in echipa in jurul lui,pana acum l-am folosit in 2 echipe,acum incerc sa fac alta echipa...
Nu prea mai imi pasa de handicap,e frustrant dar chiar daca castig sau pierd,incerc sa joc de placere..daca jocul e stricat,asta e..
Oricum nu cred ca il mai tin mult,ce pot spune e ca are sut devastator si e puternic pe picioare,lasa un pic de dorit la viteza insa per total isi merita banii..![]()
Sunt evolutiile din viata reala a jucatorilor si echipelor. Se actualizeaza saptamanal. Poti trece pe mod offline (apesi triunghi parca - scrie acolo) si nu vei mai vedea acele sageti.
Bookmarks