Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 116 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #1681 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Juctori din BPL.

2. #1682 SP
    Ω Pira's Avatar
    Eu ma relaxez de ceva zile incoace in afara UT-ului frustrant. Seasons, Career Mode si invites in EA Sports Arena sunt muuuuch moreee fun!!!

3. #1683 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Juctori din BPL.
    De ce nu folosesti butonul de Share? Sa vedem si statisticile lor

4. #1684 SP
    @gvingi
    Am incercat, dar imi arata un squad mai vechi.

http://www.ea.com/intl/football/fifa...FbhQ1nI7Hs:ps3
    Am reusit.

5. #1685 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Am castigat si eu aseara divizia 1 cu o echipa de silver pt a4a oara

L.E : e o mare teapa cu pack-urile premium gold si cele happy hour...am cheltuit aseara aproximativ 150k pe ele si n-a picat nimic bun...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

6. #1686 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

7. #1687 SP
    Junior Member bogdanvbm's Avatar
    Salut. Sper ca nu deranjez. Sunt mai incepator in ceea ce priveste Fifa 13. Adica abia mi l-am luat. Ce inseamna sagetile acelea verzi in sus sau rosii cu varful in jos din dreptul jucatorilor si din dreptul echipelor? Si inca o chestie, cand joc kick off imi arata conditia echipei, adica ultimele meciuri jucate. Acelea sunt din realitate sau din ce am jucat eu?

8. #1688 SP
    Ω Pira's Avatar

Cati v-ati risca sa va cheltuiti coinsurile pe ei?

9. #1689 SP
    Member miami's Avatar

10. #1690 SP
    Junior Member Villy's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post

Cati v-ati risca sa va cheltuiti coinsurile pe ei?
    M am riscat eu. In div 2 faci fata daca sti sa pasezi dar in prima divizie e foarte greu. Torje suteaza fenomenal.

11. #1691 SP
    Member showman's Avatar
    not so lucky

12. #1692 SP
    Member clax_117's Avatar
    Cine joaca la pro si cauta echipa, il asteptam in romania87 ..avem nevoie de un ST. suntem in liga 6 si jucam aproape zilnic, dupa ora 22.

13. #1693 SP
    E bataie de joc cu pack-urile astea. Iti da un jucator de 30k la 15-20 de pack-uri si ai impresia ca iti scoti banii, dar defapt te falimentezi.

Mi-am facut o echipa de brazilieni, dupa ce mai cumpar un jucator o sa o postez aici.

14. #1694 SP
    Senior Member nina's Avatar
    PlayStation Network is offline for scheduled maintenance from 16:00 GMT on Monday 4 March 2013 to 03:00 GMT on Tuesday 5 March 2013

am inteles ca daca stai online inainte sa inceapa mentenanta,ramai online si te poti juca.adevarat?
    sa stiu daca sa-mi las aprins ps3 azi de la ora 17

clax ti-am dat add pentru pro club
    jucati azi-maine?

15. #1695 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    n-am cumparat pana acum decat vreo 3 pack-uri gold, dar mi se par cam teapa. Nici macar daca incerci sa vinzi totul nu scoti banii de pe pack. Cu alte cuvinte tot ce contine un pack poti achizitiona cu 60% din pretul platit pt pack. Cel putin asta mi s-a intamplat mie pana acum

16. #1696 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Mai e nevoie sa deschid pack-uri daca il am deja pe el?

17. #1697 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by Fizzl3 View Post
    Mai e nevoie sa deschid pack-uri daca il am deja pe el?
    Da, o sa mai ai nevoie, fiindca cu asta intr-un squad, o sa ai un mare handicap.

18. #1698 SP
    Member Fizzl3's Avatar
    Da stiu,de asta am incercat sa am mereu jucatori silver in echipa in jurul lui,pana acum l-am folosit in 2 echipe,acum incerc sa fac alta echipa...
    Nu prea mai imi pasa de handicap,e frustrant dar chiar daca castig sau pierd,incerc sa joc de placere..daca jocul e stricat,asta e..
    Oricum nu cred ca il mai tin mult,ce pot spune e ca are sut devastator si e puternic pe picioare,lasa un pic de dorit la viteza insa per total isi merita banii..

19. #1699 SP
    Junior Member bogdanvbm's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdanvbm View Post
    Salut. Sper ca nu deranjez. Sunt mai incepator in ceea ce priveste Fifa 13. Adica abia mi l-am luat. Ce inseamna sagetile acelea verzi in sus sau rosii cu varful in jos din dreptul jucatorilor si din dreptul echipelor? Si inca o chestie, cand joc kick off imi arata conditia echipei, adica ultimele meciuri jucate. Acelea sunt din realitate sau din ce am jucat eu?
    Nu stie nimeni?

20. #1700 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Sunt evolutiile din viata reala a jucatorilor si echipelor. Se actualizeaza saptamanal. Poti trece pe mod offline (apesi triunghi parca - scrie acolo) si nu vei mai vedea acele sageti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 85 of 116 FirstFirst ... 35 75 83 84 85 86 87 95 ... LastLast

Bookmarks