Ia ziceti-mi si mie care e treaba de unii care alearga ca tampitii si taie tot in calea lor nu au nimic in mana?...ca am vazut destui care alearga cu mainile goale si te cutiteaza...cum naiba fac ca normal ar trebui sa ai macar pistolul in mana nu?
Ia ziceti-mi si mie care e treaba de unii care alearga ca tampitii si taie tot in calea lor nu au nimic in mana?...ca am vazut destui care alearga cu mainile goale si te cutiteaza...cum naiba fac ca normal ar trebui sa ai macar pistolul in mana nu?
Da,alearga cu grenada in mana fiindca au viteza mai mare,eu ma prapadesc de ras si de nervi in acelasi timp cand vad cum vine cate unul ca un camikaze pe mine si nu apuc sa-l impusc,desi cate odata ii mai rup fasu si eu
![]()
Facem lista pentru diseara de la 21.00 (PS3):
1.MuthuRaoul
2.Studentul
3.Kepzy
4.maweryck
L.E. : kepzy ...tot numai cu grenade launcher-ul joci ?![]()
Trebuie sa ai in mana fumigena de care package, si sa ai speed boost la perk 1 si 2, eu o folosesc cand sunt multi camperi pe harta, si e destul de amuzant sa joci cu ea. Ii nasol sa joci capture the flag, pt ca acolo tot timpul o sa fie cineva care il foloseste.
Faza amuzanta: vad eu pe youtube niste filmulete cu sniperi, si zic hai ca si eu pot face din astea. Trebuia sa sar, sa ma invart 360 si sa il iau fara tinta pusa, sar eu dar cu mousu nu te poti invarti 360 grade avand sensitivitate mica, si aterizez cu spatele la el si ma cutiteazaAventuri de pe pc. Pacat ca nu pot juca cu sniperul asa bine pe ps3, nici cu DS3 nici cu fragfx.. nu am precizia de pe pc. Pe pc doar cu sniperul joc.
Pe steam poti sa iti colorezi numele, si majoritatea romanilor au numele colorat in rosu galben si albastru, am dat de multi romani da frate zici ca suntem o natie da camperi. 90% din ei campeaza. Nu au ei treaba cu luatul punctelor cu pusul bombei, se pun intr`un colt, isi pun cortul si dai pe fraieri.
grenada de la care package =1.5 speed
+inca 2 perkuri,this is it
oricum mai bine asa decat camperi
Eu tocmai m-am indragostit de o arma.
UMP .45 + Silencer
Semtex si Stun
Perks: Sleight of Hands
Stopping Power
Steady Aim
Daca tragem linie si adunam ne da "PWNAGE"
Am sa joc si eu :
1.MuthuRaoul
2.Studentul
3.Kepzy
4.maweryck
5.MisterJuice
6. cosminbad ... daca ma primiti ?.
apropo de ce vorbeau colegii mai devreme : la inceput am jucat mult timp cu scar-ul cu red dot si stopping power. Dupa un timp m-am saturat de modurile normale de joc si am jucat mult Hard-core. Aici foloseam Fall + silencer+holo + stopping power. mi se parea pusca perfecta pt distanta , de aproape foloseam un pistol. Am revenit de ceva vreme la domination si jucam cu Acr+silencer+acog+stopping power. aveam aproape master la el si m-am saturat de arma. De vreo saptamana joc cu m16a4 cu Grenade launcher(la domination e util cateodata pt ca nu ai timp sa alergi din A in B si ii sperii cu o grenada inainte)+ holographic + stopping power. La o singura apasare pe buton fac un kill. singurul neajuns la armele de tip burst e ca nu ai o a doua sansa. daca nu ai tintit bine poti sa iti iei papa. La mine nu era o problema pt ca am jucat cu Fal-ul foarte mult , asa ca sunt obisnuit sa pun repede tinta. La Fal am observat cu cat apesi mai repede pe Fire atatea gloante ai sa tragi , pana se goleste incarcatorul, evident, deci e o arma f rapida si precisa pt cine e rapid la apasare. Cu m16a4 trebuie sa tintesti rapid sau sa surprinzi adversarul ...dar asta e alta poveste ...mai bine folosesti cutitul.
Astept sa imi dati un invite diseara, multumesc , am mai jucat cu voi si sincer, romanii sunt cu 3 clase peste straini la MW2 din ce am jucat pana acum. Rar am intalnit jocuri mai palpitante .
Am sa joc si eu :
1.MuthuRaoul
2.Studentul
3.Kepzy
4.maweryck
5.MisterJuice
6. cosminbad
7.zNowkid
EDIT: gata.
Bine bine Cosmine,dar dane si tu un ID de PSN,noi de unde sa stim care esti.Buuun...deci deseara va fi party!
![]()
Ce se intasmpla oare ca la mine nu merge sa joc online...chiar acum am incercat sa intru si imi apare Conecting to Matchmakig Server si tot asa ramane. Ce sa fie oare ca am incercat si COD4 si tot asa imi apare![]()
Bookmarks