Mda, eu sincer nu-l vad pe Penguin ca jucabil... it just seems... wrong, nu are statura de luptator![]()
Mda, eu sincer nu-l vad pe Penguin ca jucabil... it just seems... wrong, nu are statura de luptator![]()
macar stim si noi unde apar killer croc, penguin si riddler (vezi primul video de sus). Pacat...cativa dintre ei ar fi fost chiar misto daca erau jucabili
jocul mi se pare extrem de bun cu un gameplay consistent. Singurul meu regret e ca nu e rated M. Stiu ca nu pare mare lucru dar mi-ar fi placut sa vad ceva un pic mai violent de la DC comics. Asa mi se par loviturile destul de slabe la impact (Hawkgirl ii da de doua ori cu buzduganul in cap la Green Arrow da suna si arata de parca abia au facut ceva damage...you know what I mean?).
Nu stiu de ce jocul nu-mi da impresia de calitate a la Mortal Kombat 9.
Grafica pare foarte stearsa si impactul loviturilor foarte fals (cum spunea Tudoran)
Injustice: Gods Among Us shows off Lex Luthor, Red Son skins | VG247
Story mode-ul cred ca va fi asemanator cu cel din MK 9 (te joci cu mai multe personaje pe rand..cate 4-5 lupte fiecare).
Recommand sa va uitati si la al doilea ca e tare: Cum ar fi fost superman daca s-ar fi nascut intr-o tara comunista (Rusia)?
Nu e asa rau...pana la urma se vrea un joculet pentru PSN si nu un joc full retail din cate stiu eu.
Bookmarks