e joc full retail si cu editie de colectie.. ai jucat demo? cate personaje sunt?
Demoul apare pe UK dupa ora 5 . Si eu abia astept sa vad ce are de aratat.
---------- Post added 03-04-2013 at 02:42 PM ----------
A aparut si pe PSStore uk demo la Injustice. Acum il downloadez.
---------- Post added 03-04-2013 at 02:50 PM ----------
In demo avem urmatoarele caractere- Batman , Wonder Woman si Lex Luthor
mie imi place din demo, arata bine, culorile nu sunt asa sterse cum pareau din filmulete.
Eu stiu jocuri cu grafica mai buna pe ps2. Nu imi vine sa cred cum pot lansa un asemenea rebut grafic dupa aratosul de mk9..
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Intradevar MK9 arata superb(dem boobies) dar nici jocul asta nu arata chiar asa rau.Am jucat demo-ul pe , PS3 si e destul de ok
"Astia de la Gamespot sunt varza. 7? serios? dupa ei MK9 s-a lansat in 2009 asa ca... "
Cred ca se refereau la MK vs DC![]()
Acum am observat ca jocul de pe iOS arata mai bine(culori lafel de sterse dar parca mai "finisat"Asta pe procesorul A6X
Nu vad unele posturi, asadar, s-a postat despre lunch party-ul de la Media galaxy (vitan)?
pana una alta, pt cei care vor gratis DLC-ul Batman Arkham City, treaba e simpla. Instalezi o aplictie de fb, iti alegi platforma, inviti un prieten (nu tre sa faca nimic) sau astepti 10 minute, primesti codul, il notezi , dupa lansarea jocului, redeem. Presupun ca-s valabile pt toate conturile din EU, inca n-am primit replay. have fun
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
va merge sa va faceti cont la WB pentru skinul lui Flash? eu am incercat cu mai multe adrese de yahoo si nu ma lasa
Bookmarks