Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 47 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast
Results 681 to 700 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #681 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

2. #682 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Mi se pare mie sau diferentele nu sunt deranjante ?

3. #683 SP
    Member Hansel31's Avatar
    ti se pare, eu vad diferenta mare intre ps3 si ps4 de exemplu. si aproape nici o diferenta intre ps4 si PC

4. #684 SP
    Member b615dub's Avatar
    Am gasit cea mai buna strategie pentru hacking . Dupa ce ati dat hack cautati o zona unde exista langa pereti si boscheti, apoi stati in cover in boscheti si sunteti aproape invizibili. Tocmai am facut cele 10 online hacking in felul asta cu reusita de 100%

Multumim Ubisoft pentru boscheti

5. #685 SP
    Member colossus's Avatar
    Se poate schimba camera in drive-mode (ca la gta 5 ) ?

6. #686 SP
    Member Buyk's Avatar
    Da se poate, ai vedere si la volan.

7. #687 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Da se poate, ai vedere si la volan.
    Pe PS3 si 360 nu are.

8. #688 SP
    Member Hansel31's Avatar
    apesi pe sageata stanga daca nu ma insel cand esti in masina..si ai diferite moduri..

9. #689 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am jucat si ceva online, din pacate doar cu prietenii si intre noi..nu am putut face echipe sa jucam cu altii.

10. #690 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un Face Off marca Eurogamer: Face-Off: Watch Dogs • Eurogamer.net.

11. #691 SP
    Member rascalov's Avatar
    Pana la urma merita cumparat pe PS3? Care sunt minusurile notabile inafara de grafica pe platforma PS3?

12. #692 SP
    Member b615dub's Avatar
    Dupa parerea mea poate controlul masinilor, dar dupa o perioada te obisnuiesti In rest numai lapte si miere

13. #693 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Daca te intereseaza multiplayerul ar fi bine sa stii ca versiunile de PS3 si X360 nu au modurile Online Free Roam si Team Decryption.

14. #694 SP
    Member rascalov's Avatar
    Deci varianta de PS3 e downgrade-ata in ultimul hal? Nici grafica, nici online. Am inteles ca nu are nici in-car view mode. Alte minusuri mai stiti?

15. #695 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Toate au online.

16. #696 SP
    Admin MonkY's Avatar
    rascalov: deja e un lucru normal man... PS3 are totusi o varsta (8-9 ani). E o consola care totusi are 256MB RAM (plus 256MB pentru placa video). Eu inca ma minunez ca apar miracole gen GTA V, TLoU... dar probabil le mananca ficatul developerilor... si dureaza si de n ori mai mult.

Trebuie sa ne asteptam ca de-acum inainte sa vedem functii taiate pe "old-gen"... si sa zicem saru'mana ca macar s-au agitat si pentru ele. Ar fi putut sa faca precum insomniac, si sa scoata "next-gen only". Insa norocul nostru, cei cu PS3 si Xbox 360, este ca s-au vandut in numar extraordinar de mare fata de next-gen - e inca singurul motiv pentru care developerii se mai chinuie. Probabil peste un an, maxim doi... nici nu va mai merita developmentul pt. consolele mai vechi.

17. #697 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda, deci unele misiuni sunt penibile pur si simplu. Am una in care trebuie sa imobilizez 2 targets... dintr-un convoi auto (cred ca sunt 5-6 masini). In secunda in care fac cea mai mica miscare (am incercat sa-i blochez cu masina... am incercat sa-i prind la inghesuiala intr-o intersectie... am incercat sa-i iau de la distanta)... coboara toti din masini (vreo 20-30 de insi) si incep sa traga in mine. Daca trag si eu in ei, pierd misiunea... pt. ca trebuie doar sa-i imobilizez. Daca incerc sa-i imobilizez, mor instant... WTH?
    Attached Images Attached Images wash_dogs.jpg

18. #698 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    rascalov: deja e un lucru normal man... PS3 are totusi o varsta (8-9 ani). E o consola care totusi are 256MB RAM (plus 256MB pentru placa video). Eu inca ma minunez ca apar miracole gen GTA V, TLoU... dar probabil le mananca ficatul developerilor... si dureaza si de n ori mai mult.

Trebuie sa ne asteptam ca de-acum inainte sa vedem functii taiate pe "old-gen"... si sa zicem saru'mana ca macar s-au agitat si pentru ele. Ar fi putut sa faca precum insomniac, si sa scoata "next-gen only". Insa norocul nostru, cei cu PS3 si Xbox 360, este ca s-au vandut in numar extraordinar de mare fata de next-gen - e inca singurul motiv pentru care developerii se mai chinuie. Probabil peste un an, maxim doi... nici nu va mai merita developmentul pt. consolele mai vechi.
    Nu stiu daca lansarea jocului pe consolele vechi trebuie primita cu urale, ba din contra, desi poate sunt prea drastic, consider ca PS3 si 360 reprezinta cancerul jocurilor moderne, deoarece mai toate jocurile dezvoltate si pe PS3/360 par gandite sa ruleze acceptabil si pe ele, dupa care se mai implementeaza niste texturi, umbre, reflexii si alte cele, dar toate versiunile au cele doua mari probleme mai mereu:
    * animatii foarte putine (n-ai ce face pe 512mb ram, dar aici e problema, ca au de suferit si PS4/One/PC, n-am vazut nicio animatie noua in Black Flag pe Next-Gen fata de PS3/360, ci doar aceleasi 5-6 combo-uri pe care le pot reproduce in cel mai mic detaliu -> spune-mi daca gresesc).
    * AI mediocru in cel mai bun caz, uneori insotit si de o fizica precara (vezi GTA 5 unde sistemul de damage a fost semnificativ redus in comparatie cu GTA IV, joc lansat in 2008, pentru ca cei de la Rockstar sa poata plusa in alte aspecte ale jocului).
    * versiunile PS3/360 costa destul de mult, iar jocurile multi-platform mai noi de 2012 se prezinta tot mai deplorabil, in Watch_Dogs sunt momente in care tot ce vezi sunt 3 copaci pixelati, un bloc "geometrizat" cat se poate, o strada low-res si o haina care d-abea se misca, toate astea randate intr-o rezolutie (foarte) mica, cu cel mult 30 de cadre pe secunde si mai important, o fizica de anii 2004 in cel mai bun caz, fara ca macar sa poti trage din masina, in conditiile in care acum 10 ani rupeam Dualshock 2-ul unui vecin cu alde CJ si Big Smoke in masina, totul pe un biet PS2. Pe langa asta, multe jocuri lansate in ultima perioada sunt doar "eforturi" de a mai mulge seriile si ma refer aici la FIFA 14, NBA 2K14, Gran Turismo 6 sau jocuri care ruleaza mai putin sau mai mult chinuit, precum PES 2014, FarCry 3 sau noul Watch_Dogs. GTA 5, TLOU si Beyond: Two Souls (desi mi s-a parut mai bun Heavy Rain) sunt exceptii, intr-adevar, dar cam putin, desi doar in GTA 5 poti pierde lejer 100 de ore.

Ramane de vazut cine are dreptate cand isi vor face aparitia Assassin's Creed "Unity", Batman: Arkham Knight si The Division, titluri dezvoltate doar pentru consolele next-gen.

Edit: cine nu vede diferenta dintre PS3 si PS4 in Watch_Dogs clar nu are pretentii vizuale de la un joc, cu toate ca, dupa cum am spus, jocul este gandit pentru old-gen si "cosmetizat" sa arate bine pe current-gen, atat si nimic mai mult.

P.S. Lumea e dezamagita de partea tehnica datorita hype-ului creat, dar dupa cum am zis, nu asta e marea problema, ci faptul ca, per total, Watch Dogs nu este un titlu superior lui Sleeping Dogs ca exemplu, care are deja ceva vechime si despre care nu s-a facut atata tam-tam ca ce experienta Next-Gen va fi, de la jocul ala nu puteai avea pretentii uriase, dar de la Ubisoft cam da, e cel putin bizar sa scoti un joc in 2014 cu o fizica atat de rudimentara a masinilor, din care nici macar nu poti trage, atat timp cat o buna parte din joc se desfasoara in ... masina !
    In plus, partea de hacking e mult prea banala, la inceput ma bucuram ca n-am de "gandit" ca-n Deus Ex, dar dupa o ora de joc deja am inceput sa-mi doresc sistemul ala si sa-mi dau seama ca defapt era chiar ingenios, in loc de simpla apasare a unui buton care rezolva totul, sa nu mai zic de ce vedeti mai jos, sa presupunem ca lucrurile din clipul de aici sunt "rare". Priviti o mostra de AI, voice acting, fizica si programare adevarata.

19. #699 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, si pe mine a inceput sa ma enerveze faptul ca una doua... dupa ce ca ma chinui sa fac o misiune vs 30 de insi inarmati pana in dinti... mai cheama si politia. Am o misiune pe care am incercat-o de 20 de ori cred... stealth nu poti pt. ca trebuie sa faci takedown. Daca incepi sa "tai" la ei vine si politia... Again, WTH? Am un feeling ca in curand o sa treg jocul asta pe Easy, pt. ca-mi scoate peri albi.

Incepusem relaxat jocul... in stil GTA... Acum aproape ca-mi vine sa ies afara sa ma mai calmez. Nu zic nu, imi place un joc sa fie greu... dar nu stupid de greu. Pe sistemul "n-ai voie cu arme, dar trebuie sa te duci sa faci takedown unuia inconjurat de 30 de insi care au arme. Ah, si ai grija ca vine si politia. Ah, si vezi sa nu omori civili... Ah si vezi ca nu ai sanse sa ajungi la o masina..."

La naiba... spuneti-mi ca exista o modalitate prin care sa-mi cresc viata/armura or something...

20. #700 SP
    Member dtancu's Avatar
    Bai, pentru cei care critica muzica din WD...pana mea:

Ma rog, oi fi eu fan punk da' totusi, nu e rau deloc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 47 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 ... LastLast