Am gasit pe net niste imagini cu gameplay pe Xbox360.Pot spune ca arata decent.![]()
Arata chiar bine pentru batranul X360 ?!?!?! Prima imagine zici ca e din GTA IV. GTA V e multe clase peste cum arata asta. Am inteles ca versiunile de PS3/X360 nu au nici macar textura de ploaie pe jos (sa se vada picaturile cand ating cimentul) si ca random NPC's de pe strada arata oribil.
Am citit cateva impresii ale cuiva care a pus mana pe joc. Le aveti mai jos. E posibil sa fie spoilere, nu mi-am dat seama exact:
Un stream de pe PS4 pentru cine e interesat: Twitch. Insa cel care joaca este cam noob.
"Viewers have indicated this channel may contain objectionable material. It has been flagged for staff review."
Ce oaaaameni
PS: omul e spart mort, de-aia joaca asa prost![]()
ooo, frumos... vedere in car cu bordul masinii
asta e o surpriza.
pe partea de grafica pacat de acel downgrade la efectele de iluminare... ca nu mai arata ca in primele trailere. in rest e destul de ok, nimic care sa te lase cu gura cascata totusi.
Crezi ca doar pe PS4 se poate? Cand a aparut gta 5 era plin de streamuri de pe ps3 si xbox. Anyways, din ce am vazut controlul masinilor e aiurea, zici ca sunt pe gheata. Pentru mine asta conteaza foarte mult in jocurile open world. Nu zic ca trebuie sa fie realistic dar macar sa nu iti dea sentimentul ca esti la volanul unei cutii de carton.
Nu, man, eu nu grass eu needles
@mof99, e PS4 toata ziua, si asa cum zice si renegade, nu ai cum sa iti dai seama exact cum se vede, fara viteza buna de upload scade foarte mult calitatea (care oricum e limitata la 720p), am patit-o si eu cand faceam stream.
Ah, nu man. Nu te mai ataca așa că s-ar putea să-ți plesnească ceva. Am și PS4 și PC, deci cred că sunt în măsură să postez pe forumul ăsta. Am avut de ales între cele 2 platforme și bineînțeles că după ce am văzut că și-au bătut joc de așa zisul next gen, m-am orientat spre PC.
Ah, and by the way. Te rog ca de acum încolo să postezi aici doar de pe consolă. Nu ai voie să postezi pe ConsoleGames de pe PC.
stream nou: Twitch
daca imi aduc bine aminte , cand a iesit gta V tot asa vorbeam, de streamuri ...cum e naspa jocul , ca aia si ailalta..insa ..![]()
Oricum nu vad rostul in a juca ceva pe old gen, atunci cand apare si pe current gen. Chiar si cei care nu au inca xone/ps4, merita asteptat.
Mie chiar imi place cum arata, cat despre gameplay este ceva nou, harta destul de mare si esti liber sa faci ce vrei in joc.
Daca tot te-ai orientat pe PC nu ar fi bine sa te orientezi pana la capat si sa nu mai postezi offtopic pe aria de console? Ai arie de PC aici: Jocuri PC. E chiar atat de complicat sau doar iti place sa fii troll?
Tampenie mai mare ca asta n-am auzit. Deci daca postez pe o arie despre frigidere nu am voie sa o fac decat de pe frigider?
Pentru cunostintele tale generale, am postat si de pe Vita, PS3 si PS4. Dar de oriunde o fac, macar nu o dau in balarii off-topic.
On-topic: What if Watch Dogs was made for the Commodore 64?
Si mai interesant: Watch Dogs vs GTA V map size: Watch Dogs Full Map Leaks Ahead of Launch and Reddit User Compares it with GTA 4 and GTA 5.
Varianta digitala de PS4 va avea 20.4GB: Watch Dogs PS4 Digital Download Size Revealed by PlayStation Store.
Bookmarks