Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 47 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #421 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar
    Am gasit pe net niste imagini cu gameplay pe Xbox360.Pot spune ca arata decent.
    Attached Images Attached Images enavvhh.jpg rs0ig78.jpg vb92o5u.jpg

2. #422 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Arata chiar foarte bine pe batranul X360.

3. #423 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Arata chiar bine pentru batranul X360 ?!?!?! Prima imagine zici ca e din GTA IV. GTA V e multe clase peste cum arata asta. Am inteles ca versiunile de PS3/X360 nu au nici macar textura de ploaie pe jos (sa se vada picaturile cand ating cimentul) si ca random NPC's de pe strada arata oribil.

Am citit cateva impresii ale cuiva care a pus mana pe joc. Le aveti mai jos. E posibil sa fie spoilere, nu mi-am dat seama exact:

4. #424 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Un stream de pe PS4 pentru cine e interesat: Twitch. Insa cel care joaca este cam noob.

5. #425 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    "Viewers have indicated this channel may contain objectionable material. It has been flagged for staff review."

Ce oaaaameni

PS: omul e spart mort, de-aia joaca asa prost

6. #426 SP
    Member mof990's Avatar
    @renegade esti sigur ca e ps4? mie mi se pare ca arata oribil in comparatie cu ce am vazut

7. #427 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Daca nu e PS4, cum crezi ca transmite pe twitch?

8. #428 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    da, e PS4. uita-te la icoanele butoanelor. si arata rau. zici ca-i burnout paradise

9. #429 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    ooo, frumos... vedere in car cu bordul masinii
    asta e o surpriza.

pe partea de grafica pacat de acel downgrade la efectele de iluminare... ca nu mai arata ca in primele trailere. in rest e destul de ok, nimic care sa te lase cu gura cascata totusi.

10. #430 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by mof990 View Post
    @renegade esti sigur ca e ps4? mie mi se pare ca arata oribil in comparatie cu ce am vazut
    Sunt sigur, aia este interfata de streaming de pe PS4. Eu am postat streamul mai mult sa va faceti o idee despre gameplay, de grafica nu prea ai cum sa-ti dai seama pentru ca este slaba calitatea.

11. #431 SP
    Member mof990's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Daca nu e PS4, cum crezi ca transmite pe twitch?
    Crezi ca doar pe PS4 se poate? Cand a aparut gta 5 era plin de streamuri de pe ps3 si xbox. Anyways, din ce am vazut controlul masinilor e aiurea, zici ca sunt pe gheata. Pentru mine asta conteaza foarte mult in jocurile open world. Nu zic ca trebuie sa fie realistic dar macar sa nu iti dea sentimentul ca esti la volanul unei cutii de carton.

12. #432 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post

PS: omul e spart mort, de-aia joaca asa prost
    De unde sti?Ati fumat\baut impreuna?

13. #433 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu, man, eu nu grass eu needles

@mof99, e PS4 toata ziua, si asa cum zice si renegade, nu ai cum sa iti dai seama exact cum se vede, fara viteza buna de upload scade foarte mult calitatea (care oricum e limitata la 720p), am patit-o si eu cand faceam stream.

14. #434 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by Kratos View Post
    Hazer esti cumva genul acela de masochist care se duce pe forumurile Android si le spune ce super telefon Apple si-a luat? Sau pe forumurile Audi si se lauda cu VW-ul? Intreb in ideea ca poate nu ti-ai dat seama inca de faptul ca aici suntem pe Console Club si nu PC bullsh*t. Prin urmare nu cred ca-i pasa cuiva ca ti-a bagat tie Ubisoft Uplay pe langa Steam si alte 50 de servicii bine meritate pe super calculatorul tau. Asa ca tine pentru tine te rugam 'glumele' sau posteaza linistit pe aria de PC unde cam bate vantul.
    Ah, nu man. Nu te mai ataca așa că s-ar putea să-ți plesnească ceva. Am și PS4 și PC, deci cred că sunt în măsură să postez pe forumul ăsta. Am avut de ales între cele 2 platforme și bineînțeles că după ce am văzut că și-au bătut joc de așa zisul next gen, m-am orientat spre PC.

Ah, and by the way. Te rog ca de acum încolo să postezi aici doar de pe consolă. Nu ai voie să postezi pe ConsoleGames de pe PC.

15. #435 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    stream nou: Twitch

16. #436 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    xbox360. Ar putea fi din nou transmisia slaba dar grafica pare slabuta...

17. #437 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    daca imi aduc bine aminte , cand a iesit gta V tot asa vorbeam, de streamuri ...cum e naspa jocul , ca aia si ailalta..insa ..

18. #438 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Oricum nu vad rostul in a juca ceva pe old gen, atunci cand apare si pe current gen. Chiar si cei care nu au inca xone/ps4, merita asteptat.

19. #439 SP
    Member Buyk's Avatar
    Mie chiar imi place cum arata, cat despre gameplay este ceva nou, harta destul de mare si esti liber sa faci ce vrei in joc.

20. #440 SP
    Member Kratos's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Am avut de ales între cele 2 platforme și bineînțeles că după ce am văzut că și-au bătut joc de așa zisul next gen, m-am orientat spre PC.
    Daca tot te-ai orientat pe PC nu ar fi bine sa te orientezi pana la capat si sa nu mai postezi offtopic pe aria de console? Ai arie de PC aici: Jocuri PC. E chiar atat de complicat sau doar iti place sa fii troll?
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Ah, and by the way. Te rog ca de acum încolo să postezi aici doar de pe consolă. Nu ai voie să postezi pe ConsoleGames de pe PC.
    Tampenie mai mare ca asta n-am auzit. Deci daca postez pe o arie despre frigidere nu am voie sa o fac decat de pe frigider?
    Pentru cunostintele tale generale, am postat si de pe Vita, PS3 si PS4. Dar de oriunde o fac, macar nu o dau in balarii off-topic.

On-topic: What if Watch Dogs was made for the Commodore 64?

Si mai interesant: Watch Dogs vs GTA V map size: Watch Dogs Full Map Leaks Ahead of Launch and Reddit User Compares it with GTA 4 and GTA 5.

Varianta digitala de PS4 va avea 20.4GB: Watch Dogs PS4 Digital Download Size Revealed by PlayStation Store.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 47 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast