Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 47 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #61 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Tot comentati de tearing si Vsync. Imi poate explica si mie care sunt efectele alea neplacute care tot apar la jocurile Ubisoft?

2. #62 SP
    Member rareshica's Avatar
    Jocul asta e "cireasa de pe tort".Sunt curios care o sa ne lase masca,GTA V sau Watch Dogs?Foarte curios!

3. #63 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by rareshica View Post
    Jocul asta e "cireasa de pe tort".Sunt curios care o sa ne lase masca,GTA V sau Watch Dogs?Foarte curios!
    Eu spun ca amandoua ne vor lasa cu gura cascataEu asa sperPentru mine Watch Dogs e cel mai asteptat jocIdeea jocului e geniala

4. #64 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Tot comentati de tearing si Vsync. Imi poate explica si mie care sunt efectele alea neplacute care tot apar la jocurile Ubisoft?
    Screen tearing - Wikipedia, the free encyclopedia

Uita-te la filmuletul cu Watch Dogs (sau orice alt gameplay de la Ubisoft), si vei vedea ca fuge imaginea "taiata" fiind. Asta se intampla cand este vsync-ul dezactivat si ceea ce se doreste a fi afisat nu este sincronizat cu ceea ce vezi pe ecran. Asta de exp. era un "truc" prin care puteai depasi limita de 50-60 (dar care rezulta in acel defect de tearing). Cel mai bun exemplu: intra intr-un joc de PC, pune vsync on, si vei vedea ca daca esti in 1920 x 1080 x 60Hz, nu vei depasi niciodata 60PFS. Vsync Off, si daca ai procesor serios si placa video puternica, poti sa scoti si 200FPS.

Unii simt diferenta instant... altora le sare tearing-ul fix in ochi (pe mine unul ma deranjeaza la culme)... altii nici nu percep lucrul asta (initial as zice ca-i compatimesc, dupa care daca stau si ma gandesc mai bine, ma bucur pentru ei, ca in lumea lor totul e perfect)

5. #65 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Aha, deci urmeaza Watch Dogs (PS3) vs Watch Dogs (PS4).
    Sper ca in varianta de PS3 sa apara si iarba.

6. #66 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Sper ca in varianta de PS3 sa apara si iarba.
    Fara iarba te rog... ca trezim suspiciuni

7. #67 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

8. #68 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images d0qsxng.jpg fz0nbjp.jpg 6ogqrzh.jpg

9. #69 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Art book pt PS4 nu exista?

10. #70 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu dar e identic cu cel de PS3 mai mult ca sigur

11. #71 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Ubisoft Bucharest developing 'Watch Dogs' on Wii U - StickSkills.com

The Wii U version of Watch Dogs, Ubisoft’s exciting new property poised for a fall release, will be developed by the company’s Bucharest branch.

The studio has had a hand in a multitude of Ubisoft properties in the past, from ZombiU to the multiplayer in last year’s Assassin’s Creed III. Now, according to Ubisoft Technical Director Sebastien Viard, the talented team is hard at work bringing all the information warfare to Nintendo’s two screens.

12. #72 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    bietii aia cu Wii U

13. #73 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Deci in versiunea pentru wii U, vom vedea iphoane, q7 albe, bemveuri, barbati in maieu cu lanturi de haur la gat si pitipoance. Coloana sonora va contine melodii ale unor mari artisti gen Florin Salam si Adi DeVito.

14. #74 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Deci versiunea pt wii u se va numi "câinii comunitari"

15. #75 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru bani, baietii nostrii sunt in stare sa scoata Watch Dogs si pentru consolele Terminator!

16. #76 SP
    Member Imperatore's Avatar
    stiu ca sunt multi romani care lucreaza la Ubisoft si poate citesc rugamintea mea : GET RID OF TEARING !

17. #77 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    stiu ca sunt multi romani care lucreaza la Ubisoft si poate citesc rugamintea mea : GET RID OF TEARING !
    Attached Images Attached Images no.jpg

18. #78 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

19. #79 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Zici ca e Person of Interest.

20. #80 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 47 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast