Tot comentati de tearing si Vsync. Imi poate explica si mie care sunt efectele alea neplacute care tot apar la jocurile Ubisoft?![]()
Tot comentati de tearing si Vsync. Imi poate explica si mie care sunt efectele alea neplacute care tot apar la jocurile Ubisoft?![]()
Jocul asta e "cireasa de pe tort".Sunt curios care o sa ne lase masca,GTA V sau Watch Dogs?Foarte curios!
Screen tearing - Wikipedia, the free encyclopedia
Uita-te la filmuletul cu Watch Dogs (sau orice alt gameplay de la Ubisoft), si vei vedea ca fuge imaginea "taiata" fiind. Asta se intampla cand este vsync-ul dezactivat si ceea ce se doreste a fi afisat nu este sincronizat cu ceea ce vezi pe ecran. Asta de exp. era un "truc" prin care puteai depasi limita de 50-60 (dar care rezulta in acel defect de tearing). Cel mai bun exemplu: intra intr-un joc de PC, pune vsync on, si vei vedea ca daca esti in 1920 x 1080 x 60Hz, nu vei depasi niciodata 60PFS. Vsync Off, si daca ai procesor serios si placa video puternica, poti sa scoti si 200FPS.
Unii simt diferenta instant... altora le sare tearing-ul fix in ochi (pe mine unul ma deranjeaza la culme)... altii nici nu percep lucrul asta (initial as zice ca-i compatimesc, dupa care daca stau si ma gandesc mai bine, ma bucur pentru ei, ca in lumea lor totul e perfect)![]()
Aha, deci urmeaza Watch Dogs (PS3) vs Watch Dogs (PS4).
Sper ca in varianta de PS3 sa apara si iarba.![]()
Ubisoft Bucharest developing 'Watch Dogs' on Wii U - StickSkills.com
The Wii U version of Watch Dogs, Ubisoft’s exciting new property poised for a fall release, will be developed by the company’s Bucharest branch.
The studio has had a hand in a multitude of Ubisoft properties in the past, from ZombiU to the multiplayer in last year’s Assassin’s Creed III. Now, according to Ubisoft Technical Director Sebastien Viard, the talented team is hard at work bringing all the information warfare to Nintendo’s two screens.
Deci in versiunea pentru wii U, vom vedea iphoane, q7 albe, bemveuri, barbati in maieu cu lanturi de haur la gat si pitipoance. Coloana sonora va contine melodii ale unor mari artisti gen Florin Salam si Adi DeVito.
stiu ca sunt multi romani care lucreaza la Ubisoft si poate citesc rugamintea mea : GET RID OF TEARING !
Bookmarks