Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 47 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #101 SP
    Member bartonn's Avatar

Versiunea de Wii U este facuta in Romania

2. #102 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

3. #103 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pana si interfata aduce prea mult cu Assassin's Creed. Nu stiu, imi placea mai mult pe vremuri cand fiecare companie avea un maxim de doua francize reusite si astfel jocurile se diferentiau mult mai mult intre ele.

4. #104 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    E aceeasi formula de la AC incoace, folosita si in FarCry 3, deja au inceput sa ma oboseasca jocurile de la UBI. Au gasit formula magica de a prelungi jocul artificial la maxim, baga 50 de zone ocupate de inamici pe harta pe care playerul tb sa le cucereasca ca sa-si deblocheze alt content(echipament) in joc si sa progreseze. Eu unul am inceput sa ma satur de sistemul lor si e pacat ca se propaga in toate jocurile open-world de le Ubi, as fi vrut sa vina cu ceva mai diferit, dar se pare ca si asta va fi cam la fel,doar cu o alta lume si grafica mai buna.

5. #105 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

6. #106 SP
    Member anes's Avatar
    Watch Dogs - E3 2013 Trailer Leaked

7. #107 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar

8. #108 SP
    Member DiablQ's Avatar

9. #109 SP
    \ tudyniuz's Avatar

10. #110 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

11. #111 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Mi se pare mie sau nu arata la fel de "next-gen" cum era la E3?

12. #112 SP
    Member DiablQ's Avatar

13. #113 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    de ce in video-ul cu jimmy fallom cei de la ubisoft vin cu varianta de PS4 a jocului? oare lead-platform este consola PS4 sau este singura consola deocamdata care poate rula jocurile, vezi E3 cu pc asemanatoare X1? sau a fost pur si simplu o intamplare ? ce credeti? intreb pentru ca in generatie trecuta, jocurile erau prezetate mai peste tot pe Xbox 360 si stiu ca unu dintre motive fiind acela ca Xbox-ul era lead-platform

14. #114 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Vin cu versiune de PS4 datorita contractului pe care l-au semnat cu Sony (Ubisoft ofera DLC exclusiv si prezentarea versiunii de PS4, Sony ofera expunere jocului in cadrul conferintelor si foarte probabil si niste bani). PC-ul este lead platform. In februarie, cand a fost conferinta Sony, nici nu aveau versiunea de PS4, jocul rula de pe PC.

Nimic nu e intamplator. Everything is connected.

15. #115 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Eu n-am inteles cu ce te ajuta sa ii hack-uiesti pe altii. Si o sa putem sa ne schimbam hainele sau toti o sa fim in jocul nostru Adam iar ei o sa ne vada altfel?

16. #116 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by DiablQ View Post

Inca o data este perfect ilustrata inabilitatea Ubisoft de a crea experiente multiplayer fun alaturi de campaniile singleplayer exceptionale din ultimii ani. Looks boring as phock!

17. #117 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Oare telefonul de pe care mereu hack-uiesti nu trebuie incarcat?

18. #118 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Poate ca se incarca prin miscare

19. #119 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Interview with Aisha Taylor on Watchdogs - On The Frontline SDCC 2013

Interview with Watchdogs Lead Story Designer - On The Front Line SDCC 2013

20. #120 SP
    Member rascalov's Avatar
    Salut. Voi ce versiune de Watch Dogs credeti ca merita cel mai mult? Ma refer la beneficii. Cu ce te ajuta daca ai versiunea DEDSEC fata de versiunea Standard?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 47 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast