Versiunea de Wii U este facuta in Romania![]()
Pana si interfata aduce prea mult cu Assassin's Creed. Nu stiu, imi placea mai mult pe vremuri cand fiecare companie avea un maxim de doua francize reusite si astfel jocurile se diferentiau mult mai mult intre ele.
E aceeasi formula de la AC incoace, folosita si in FarCry 3, deja au inceput sa ma oboseasca jocurile de la UBI. Au gasit formula magica de a prelungi jocul artificial la maxim, baga 50 de zone ocupate de inamici pe harta pe care playerul tb sa le cucereasca ca sa-si deblocheze alt content(echipament) in joc si sa progreseze. Eu unul am inceput sa ma satur de sistemul lor si e pacat ca se propaga in toate jocurile open-world de le Ubi, as fi vrut sa vina cu ceva mai diferit, dar se pare ca si asta va fi cam la fel,doar cu o alta lume si grafica mai buna.![]()
de ce in video-ul cu jimmy fallom cei de la ubisoft vin cu varianta de PS4 a jocului? oare lead-platform este consola PS4 sau este singura consola deocamdata care poate rula jocurile, vezi E3 cu pc asemanatoare X1? sau a fost pur si simplu o intamplare ?ce credeti? intreb pentru ca in generatie trecuta, jocurile erau prezetate mai peste tot pe Xbox 360 si stiu ca unu dintre motive fiind acela ca Xbox-ul era lead-platform
![]()
Vin cu versiune de PS4 datorita contractului pe care l-au semnat cu Sony (Ubisoft ofera DLC exclusiv si prezentarea versiunii de PS4, Sony ofera expunere jocului in cadrul conferintelor si foarte probabil si niste bani). PC-ul este lead platform. In februarie, cand a fost conferinta Sony, nici nu aveau versiunea de PS4, jocul rula de pe PC.
Nimic nu e intamplator. Everything is connected.![]()
Eu n-am inteles cu ce te ajuta sa ii hack-uiesti pe altii. Si o sa putem sa ne schimbam hainele sau toti o sa fim in jocul nostru Adam iar ei o sa ne vada altfel?
Interview with Aisha Taylor on Watchdogs - On The Frontline SDCC 2013
Interview with Watchdogs Lead Story Designer - On The Front Line SDCC 2013
Salut. Voi ce versiune de Watch Dogs credeti ca merita cel mai mult? Ma refer la beneficii. Cu ce te ajuta daca ai versiunea DEDSEC fata de versiunea Standard?
Bookmarks