100 , puteam in 50, da am facut 2 caractere(la primu am gresit la inceput), te uiti la trophy guide, sa nu gresesti![]()
100 , puteam in 50, da am facut 2 caractere(la primu am gresit la inceput), te uiti la trophy guide, sa nu gresesti![]()
Anul asta am creat un cont pe Romania (cel principal fiind de UK). Cu ocazia asta am rejucat o parte din jocurile mele preferate in ideea de a le completa 100% la trofee. Doar Ghost of Tsushima, Stellar Blade si Nier Automata sunt singurele jocuri pe care le-am jucat pentru prima data.
Toate jocurile de mai jos sunt completate 100%
1. Infamous [PS3]
2. Infamous 2 [PS3]
3. Infamous: Festival of Blood [PS3]
4. Infamous: First Light [PS4]
5. Infamous: Second Son [PS4]
6. Killzone [PS3]
7. Killzone: Liberation [PS5]
8. God of War: Ascension [PS3]
9. God of War: Chains of Olympus [PS3]
10. God of War [PS3]
11. God of War: Ghost of Sparta [PS3]
12. God of War 2 [PS3]
13. God of War 3: Remastered [PS4]
14. God of War [PS4]
15. God of War: Ragnarök [PS5]
16. Uncharted: Golden Abyss [PS VITA]
17. Uncharted: Drake's Fortune [PS3]
18. Uncharted: The Lost Legacy [PS4]
19. Tomb Raider: Definitive Edition [PS4]
20. Rise of the Tomb Raider [PS4]
21. Shadow of the Tomb Raider [PS4]
22. The Last of Us: Remastered [PS4]
23. Detroit: Become Human [PS4]
24. Ghost of Tsushima [PS5]
25. Stellar Blade [PS5]
26. Nier: Automata [PS4]
27. Astro's Playroom [PS5]
![]()
inFamous: First Light
Cu rabdare si perseverenta am reusit sa fac si challenge-urile din Arena.Nu a fost usor pentru mine, stau rau la capitolul dexteritate.
Inca 5 jocuri la colectie:
28. Middle-earth: Shadow of War [PS4]
29. Tekken 7 [PS4]
30. Astro Bot [PS5]
31. Hogwarts Legacy [PS5]
32. The Order: 1886 [PS4]
Un grind de 89 de ore. Partea cu Merlin Trials e chiar exagerata. Parca nu se mai termina. In rest totul a fost ok.
Am fost surprins sa vad ca exista cate o misiune unica pentru fiecare clasa din joc (cea in care il cauti pe Richard Jackdaw).
Ma bucur pentru tine ca ai reusit platina. Am jocul de la lansare si tot nu au rezolvat problema cu bug-ul de la collectibles. Pe forumul lor zice ca inca investigheaza. Eu am avut vreo 100 de ore in el
Am auzit de acel bug pe redditSpre final incepusem sa intru putin in panica cand am vazut ca aveam la Traits 74/75, dar nu mai vedeam niciun bandit camp necompletat pe harta. Am gasit apoi o poza cu locatiile la toate bandit camp-urile, iar dupa ce am comparat-o cu harta mea, am avut surpriza sa vad ca mai era un camp neexplorat. Unele locatii nu iti apar pe harta cand esti pe matura si folosesti Revelio. Trebuie sa fii foarte aproape de ele.
Am avut si eu panica respectiva apoi am realizat ca sunt jocuri mult mai bine pe care le-as termina, sincer. Tare average Hogwarts, nu gluma.
Desi am dezbatere cu fiica-mea la subiectul platine, eu considerand ca "nu se merita" efortul, ea sustinand ca ar trebui mai mult interes din partea mea si mai putine achizitii, am totusi cateva platine de la inceputul anului:
- NFS Hot Pursuit Remastered - odata cu jocul oferit gratis pentru cei cu abonament, era activitate online, mi-a fost usor cu trofeele.
- Tales from the Borderlands - Telltale spune iarasi o poveste faina.
- TMNT The Cowabunga Collection
- Warhammer Chaosbane - Un hack 'n' slash care isi pierde magia pe masura ce trebuie sa termini jocul cu fiecare caracter pentru platina.
![]()
Bookmarks