Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 96 of 146 FirstFirst ... 46 86 94 95 96 97 98 106 ... LastLast
Results 1,901 to 1,920 of 2919

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #1901 SP
    Banned Templier's Avatar
    sa iti dea Dumnezeu sanatate si noroc Boghy ca noob mare eram, am luat si trofeul Platinum si la Burning Skies. nu bagasem network pass ul si de aia nu ma conecta

2. #1902 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Dupa mai bine de un an de inactivitate, ma intorc cu God of War 1 pe PS Vita. Urmeaza si GoW 2, iar apoi la cat mai multe.

---------- Post added 02-08-2015 at 17:57 ----------

LE: GoW Collection pe Vita are probleme cu trofeele, si greu am gasit si eu solutia. Pentru a obtine trofeele trebuie sa:
    -restartezi consola inainte de a juca
    -dupa restart sa NU intri in alt joc sau aplicatie, ci direct in GoW
    -sa NU mergi in home screen, daca vrei sa iei o pauza intri in pause menu in joc si inchizi ecranul (daca ai ajuns in home screen, trebuie restartata iar consola)

3. #1903 SP
    Gata si God of War 2. La fel de usor ca si primul, in afara de cateva challenges, dar si alea trec repede.
    Attached Images Attached Images 92aa40be749a072ba9b1f6bb4ec8cb8d7c430231.png

4. #1904 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar

#28. The Wolf Among Us - 100% [P] (1/10) - L-am terminat acum cateva luni, dar am uitat sa postez. Un clasic Telltale, poveste buna, platina gratis
    #29. Wolfenstein The Old Blood - 100% [P] (3,5/10) - Campanie buna, avand durata unor jocuri care se vand la pret intreg, la care se adauga nightmares, niste mini-level-uri care ne arunca in primul joc Wolfenstein. De asemena, durata jocului este marita de challenge-uri.

5. #1905 SP
    PS Vita: Sound Shapes - 38% [P] (3/10) - Cel mai enervant joc pe care am pus mana in ultimii ani, iti trebuie zero skill si mult noroc pentru a-ti aparea bilutele unde trebuie, desi nu e bagat la categoria jocuri de noroc. Colac peste pupaza, nu am nici PS3/PS4 ca sa imi sincronizez trofeele.
    PS Vita: Gravity Rush - 67% [P] (2/10) - Un joc superb, trofee bine gandite, deloc absurde, e a doua oara cand il termin.

6. #1906 SP
    Member b615dub's Avatar
    #56 Assassins Creed: Unity (7/10) - 83%, Mare pacat de acest joc, avea un potential asa de mare. Cel putin am avut o grafica superba si un mediu excelent realizat si o atmosfera placuta. Nu mai are rost sa povestesc despre gameplay-ul dezastruos plin de erori si lipsa unor elemente esentiale de combat din jocurile anterioare. Co Op-ul a fost ok, mai putin cand apareau erori si personajele ramaneau blocate prin pereti si trebuia sa reiei de la capat misiunea.

Sa speram ca in urmatorul joc nu vom mai avea parte de asemenea greseli.

Attached Images Attached Images 1l04fa8e.png

7. #1907 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    UPDATE:

#115+Destiny - 100%[P] (3/10) Become Legend!!! - Dupa ce am platinat Witcher 3 nu aveam chef sa joc , dar surprinzator acest joc ma scos din pauza.Desi jocul are multe minusuri , chiar si cu expansion pass , este phokin ADDICTIVE.Platina puteam sa o fac si in 100 de ore daca vroiam , dar am deja peste 200 ore+ in o luna si ceva.Trofeele au venit jucand normal 90% din ele Flawless raider a fost usor datorita clanului meu , care a facut sa para joaca de copii.Din pacate jocul ma uraste si nu vrea sa imi dea red death , gjalahorn sau fatebringer si se apropie taken king cand vor deveni cam usseles , tinand cont ca toata lumea va dori noile arme urghh...Ma bucur ca am intalnit niste oameni de nota 10 si din RO , dar si din strainatate.Mare plus la acest este lumea care o intalnesti si faci heroics , nightfalls , raids (my favourite) , arena la prison of elder sau pvp.Pvp este foarte bun , din pacate il strica lagul de la cei cu internet praf si pusca care se pare poti da one shot kill de la 5-8 metri ffs....Desi folosesc in trials sau iron banner thorn , the last word , ma bucur ca baga nerf la ele , dar odata cu pulse rifle , scout si assault rifle buf , cei cu messenger sau messenger adept vor face prapad in pvp ... Desi multi prefera VoG raid , mie imi plac ambele , ma distrez foarte mult la ambele.Daca nici saptamana asta nu voi primi gjalahorn , red death si/sau fatebringer , voi face pauza de la joc pana iese TKK.

Attached Images Attached Images 1l12e1bc.png 11855593_1021731334533766_652214247_n.jpg

8. #1908 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    mdea...eu inca ma mai chinui sa iau flawless raider...ala e singurul care imi mai trebuie

9. #1909 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Daca ai pe cineva care stie sa faca darkness , bridge si crota cu hunter e fff usor , daca nu ai da e mai aiurea.Clan leader -ul meu are peste 3000 de ore in joc ,stie totul pe de rost , l-am facut cu el si inca un clan member.Are toate armele din joc , cele importante , la restul a dat dismantle , lipseste doar arma aia exclusiva tipului cu operatie pe creier.A fost piss easy , totul gata facut asa mai safe in 25 de min , ca nu a vrut sa riste sa nu iau flawless si am fost lasat mai defensiv eu.daca nu, eu spun sa te antrenezi tu la cele 3 puncte si eu pot veni sa fiu back up suport pe tower si bubble support la deathsinger si crota

10. #1910 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Update...

148. Skylanders Trap Team (PS4) #118 (5/10) - L-am jucat ca a vrut baiatul meu. Destul de greu ultimul boss la Nightmare.
    149. Beyond: Two Souls (PS4 - PS Now Beta UK) #119 (3/10)
    150. The Baconing (PS4 - PS Now Beta UK) (3/10)
    151. Ratchet & Clank: Into the Nexus (PS4 - PS Now Beta UK) #120 (3/10)
    152. LEGO Batman 2: DC Super Heroes (PS4 - PS Now Beta UK) #121 (3/10)

153. RESOGUN (VITA) #122 (5/10)
    154. FINAL FANTASY TYPE-0 HD (PS4) #123 (2/10) - Cel mai usor si cel mai scurt FF.

Attached Images Attached Images skylanders.png beyond.png baconing.png ratchet.png batman.png resogun.png ff.png

11. #1911 SP
    The Order: 1886 (1/10)

12. #1912 SP
    14. Uncharted: Golden Abyss - 100% [P] (2.5/10)
    Tilt to aim a facut crushing mode mult mai usor decat era la seria pentru PS3, a walk in the park, am murit doar de cateva ori in tot jocul.
    Pe de alta parte, numarul de colectibile mi s-a parut deranjant, desi la majoritatea jocurilor imi face placere sa le explorez, iar trofeele pentru n kills cu aceeasi arma au fost ridicole, clar gandite pentru grind.

13. #1913 SP
    2.Mousecraft - 100% (1/10)

si am putina nevoie de ajutor la injustice - gods among us (PS 4 - EU) la trofeele online daca are careva jocul...pls add me bogdanleica

14. #1914 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar

35. Assassin's Creed Rogue 100% [P] (4/10) Mi s-a parut putin mai greu decat Unity doar prin prisma partilor care implica "naval stuff", incluzand Legendary Battles care sunt ceva mai dificile si decat cele din Black Flag. Altfel nu prezinta mari probleme, in afara faptului ca e evident extrem de time consuming. Si aproape la fel de glitchy si prost optimizat ca si Unity. In alta ordine de idei, pentru a-si usura munca, mai ales cu legendary battles, recomand oricui vrea sa se apuce de el, sa inceapa sa cucereasca alte nave si sa-si upgradeze nava proprie si personajul cat mai devreme in joc. Makes things a lot easier.

PS: Inca un trofeu (din orice categorie) si ating si eu level 16. Prevad ca nu voi atinge level 17 pentru foarte multa vreme.

15. #1915 SP
    Member b615dub's Avatar
    Congrats, platina la Rogue din pacate mi-a scapat. Salvari corupte

16. #1916 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    mie imi lipsesc restul. Black Flag si AC3 le-as fi facut daca nu aveau MP.

17. #1917 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Eu nu am făcut Revelations și Brotherhood, tot din cauza MP care mă seca în ele.

18. #1918 SP
    Junior Member pasar3's Avatar
    1. Madden NFL 15 100% [P] (3/10)
    2. Far Cry 4 84% [P] (1/10)
    3. Valiant Hearts: The Great War 100% (2/10)
    Attached Images Attached Images 1l9e547b.png 1l24bade.png

19. #1919 SP
    Member flames95's Avatar
    9.Rocket league 2/10 (P)
    tumblr_ns3yju3k7a1rqoil8o1_500.jpg

20. #1920 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar

#30. Dying Light - 82% [P] (4/10) - Foarte fun jocul, insa era loc de mai multa imaginatie in ceea ce priveste lista de trofee...
    Attached Images Attached Images dying-light-platinum.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 96 of 146 FirstFirst ... 46 86 94 95 96 97 98 106 ... LastLast