1. God of War PS3 100% [P] (4/10)
2. God of War II PS3 100% [P] (5/10)
3. God of War III 100% [P] (4/10)
4. God of War Chains of Olympus PS3 100% [P] (5/10)
5. God of War Ghost of Sparta PS3 100% [P] (4/10)
6. God of War Ascension 100% [P] (3/10)
7. Mafia II 100% [P] (8/10) - Dureaza incredibil de mult sa aduni mile
8. LA Noire 100% [P] (3/10)
9. Brothers: A Tale of Two Sons 100% (3/10)
10. NBA JAM: On fire edition 100% (5/10)
11. Infamous Second Son 100% [P] (1.5/10)
12. Dante's Inferno 83% [P] (4/10) Multiplayer... hell no!
13. Infamous First Light 100% [P] (3/10) Sincer... mi s-a parut putin mai greu de platinat decat Second Son
14. Assassin's Creed Freedom Cry PS4 Standalone Version 100% (1/10)
15. Middle Earth: Shadow of Mordor 100% [P] (5/10) Initial credeam ca o sa fie o corvoada sa platinez jocul asta, dar a fost mai usor decat ma asteptam. Poate fi usor "time consuming" dar in afara de asta... l-am platinat intr-un singur gameplay. E fain ca platina se bazeaza doar pe single player si jocul nu are optiuni multiple de dificultate. Also, momentan e o platina Ultra Rare de 2.74%. Sigur, asta se va schimba in curand.
16. Batman Arkham Asylum 100% [P] (7/10) Unele trofee din challenges sunt ceva mai greu de obtinut. Imi doream de mult sa-l completez dar uitasem de el.
17. Batman Arkham City 100% [P] (7/10) Aveam din fericire mai mult de jumatate din trofee deja adunate de anul trecut. Iar din astea ramase am stat la Perfect Freeflow 2.0 aproape cat la restul trofeelor la un loc.
18. Infamous 100% [P] (5/10) De fapt jocul in marea lui majoritate e de 3-4/10 dificultate. Mi-a fost putin mai greu la ultimul boss pe hard, dar chiar si asa ar fi fost de 3-4 daca nu erau shard-urile alea nenorocite.
19. Infamous 2 100% [P] (3/10) Foarte tare jocul, o placere sa-l platinezi
20. Infamous Festival of Blood 100% (1/10) Asa ca sa fie setul complet
21. Uncharted: Drake's Fortune 100% [P] (5/10) Doar crushing mode e problematic, si multe trofee missable
22. Tomb Raider: Definitive Edition PS4 100% [P] (5/10) In mod normal ar fi o platina relativ usoara, cu ceva timp petrecut in multiplayer (asa cum este pe PS3).
Dar nu! Definitive Edition a fost pentru mine cea mai "pain-in-the-ass" de obtinut platina din 3 motive:
1. Trofeul Chatterbox, pentru care din cauza unui glitch a trebuit sa fac un al treilea playtrough pe PS4. In conditiile in care jucasem jocul si pe PS3.
2. Eroarea ce-34878-0 care mi-a corrupt salvarea la aproximativ 86% din joc, cu toate locatiile pana in acel moment complete 100%.
3. Multiplayerul. Trofeele de multiplayer nu sunt neaparat foarte grele. Dar in contextual in care se afla MP ptr TR pe PS4, e aproape imposibil sa faci platina. Serverele sunt o mizerie, stai cu zilele pana sa poti juca macar un joc Ranked (ai nevoie de victorii in toate cele 4 tipuri de rank ptr un trofeu), iar cand nimeresti oameni ptr un joc ranked trei sferturi din ei sunt level 60 sau prestige, care topaie ca niste iepuri in continuu si dau headshot-uri cu arcul din saritura. Enjoy!
In fine, conform PSN este si cea mai rara platina pe care o am: Ultra Rare la 0.7%
23. Assassin's Creed Unity 100% [P] (3/10) Nu e greu de platinat. Dar optimizarea defectuoasa si zecile de glitch-uri si bug-uri pot afecta experienta. A, si cele nshpe mii de chest-uri. Altfel, un joc bun cu o poveste faina, dar cam scurta si cu un co-op multiplayer destul de ok.
Mi-a placut finalul si totul suna mai bine in Franceza.
24. Far Cry 4 100% [P] (3/10) Fun game, destul de usor de platinat. Probleme doar la multiplayer cu serverele si matchmaking-ul pe co-op. Si la co-op putin pana gasesti pe cineva cu care sa faci trofeul cu vehicle takedown.
25. Assassin's Creed Dead Kings 100% (2/10) Ar fi fost 1/10 daca nu era trofeul Defender of the Franciade glitched din cauza weapon pack-urilor instalate anterior. Dupa multiple incercari, a trebuit sa reinstalez jocul cu totul ca sa reusesc. In rest, aceleasi probleme tehnice ca la Unity
26. Uncharted 2: Among Thieves 73% [P] (4/10) About time, fara DLC
27. Uncharted 3: Drake's Deception 51% [P] (4/10) Also about time... si tot fara DLC. I love ND, dar trofeele astea sunt absurde. E bine ca poti platina fara ele, dar cam strica peisajul.
28. Lord of the Hunt (Shadow of Mordor DLC) si inapoi la 100% cu Shadow of Mordor (4/10)
Majoritatea trofeelor sunt 1/10 dar The Hunt is My Mistress mi s-a parut de 9/10.
29. The Order 1886 100% [P] (1/10) Cea mai rapida si mai usoara platina. Avea dreptate [COLOR=#fe2929]ReNeGaDe124[COLOR=white], exista potential pentru o serie, doar ca la urmatorul joc ar trebui sa invete din greseli.
30. Far Cry 3 100% [P] (3/10) Multi au zis ca FC4 e doar o copie dupa FC3. Mie mi s-a parut 4 o varianta mult imbunatatita a lui 3. Totusi si asta destul de fun de jucat, si usor de platinat overall. Doar putin mai mult CO-OP.
PS: AM mai terminat si platinat si FC4 inca o data (de data asta pe contul de RO). Plus Valley of the Yetis de doua ori intr-o zi. Jocul ala chiar e distractiv.
32. Bloodborne 100% [P] (8/10) Sincer este cel mai greu joc pe care l-am incercat vreodata. Daca ar fi existat variante de dificultate ptr gameplay, atunci jocul ar fi insemnat poate un 4/10. Dar la cat de greu e jocul (cel putin pentru mine), si avand in vedere ca are si trofee complet missable, ii mai lipseau doar requirementul sa termini jocul si pe NG+ si vreo 20 de trofee de MP a la Tomb Raider sau Black Flag, si i-as fi dat 10/10. Bossii din Pthumeru Chalice (level-urile Defiled si Yhill) sunt crunti. Mai ales in Defiled unde esti cu jumatate din HP.
Ce sa spun, ma mir ca mai am controllere intregi. N-am prea dormit in ultimele doua saptamani si n-am tremurat (fizic) niciodata atat in timpul unui joc. Si nici nu cred ca am injurat vreodata atat de mult si nu le-am dorit developerilor raul cu atata patima.
Thank the cosmos it's over! NEVER AGAIN!
33. Mortal Kombat X 100% [P] (5-6/10)
Pentru un jucator de nivel mediu (in cel mai bun caz) prezinta dificultati la anumite trofee online. Trofeul cu streak-ul de 10 victorii la ranked 1v1 define tot mai dificil pe masura ce trec saptamanile de la lansarea jocului, fiindca adversarii devin din ce in ce mai buni, si daca nu-s foarte buni, atunci spameaza obsesiv (de obicei cu Scorpion).
Trofeul legat de primirea a 1000 de puncte de respect a devenit aproape imposibil pentru mine, sau ma rog, ar fi durat probabil un an sa-l pot face fara boosting. Din fericire 3 dintre oamenii din lista mea umblau dupa acelasi trofeu si l-am facut impreuna in doua sesiuni.
In rest se poate face boosting si pentru alte trofeee dar eu nu am avut nevoie. Mai este indicat sa faci boost pentru anumite skin-uri (pentru cei interesati).
Un alt aspect challenging este level-up-ul cerut pentru toate cele 5 factiuni dar si pentru personal level. In ciuda faptului ca la prima vedere ar parea ca atingerea level-ului 50 ptr cele 5 factiuni este partea mai dificila (mai ales considerand ca in momentul schimbarii factiunii pierzi majoritatea elementelor care ofereau bonus de FXP), am descoperit ca de fapt level-up-ul personal necesita muuuuuult mai muuuult grinding.
Mai ales pentru ultimele 3-4 nivele pana la 65. Spre exemplu, pentru a trece de la 64 la 65 mi-au fost necesare peste 120 de flawless victories coroborate cu brutalitati. Si asta in grinding mode, in kustom kombat cu 3 modifiers aplicate, cu level card-ul aducand si el 500 de xp, si considerand ca intre lvl 64 si 65 am primit vreo 20000 de xp ca urmare a cresterii nivelurilor pentru Brutality, Flawless Victory, X-Ray, Special Moves si Interactibles.
Si desi marea majoritate a level-up-urilor atat ptr factiuni cat si ptr personal level au avut loc in afara grinding-ului (prin towers, on line, invasions etc), am folosit pe langa atat de mult grinding, si acesta a fost atat de monoton, incat de vreo 3 ori am adormit in timpul sesiunilor.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost, daca acest MK ar fi avut precum precedentul, un trofeu care sa ceara jucarea a 24 de ore cu fiecare caracter.
34. Batman Arkham Knight 100% [P] (4/10) Overall ar merita cam un 3 pentru platina, dar exista anumite challenge-uri ceva mai dificile si time consuming, si evident... vesnicele riddler trophies.
Altfel, un joc excelent, caruia in afara de folosirea excesiva a bat-tank-ului nu am ce sa-i reprosez. WB si-au revenit dupa mizeria de Origins, cel mai probabil fiindca au dat acest joc celor de la Rocksteady. PS: WB games au reusit sa ma incante in ultimul an cu 3 jocuri extrem de reusite: Shadow of Mordor, MKX si Arkham Knight.
I am vengeance! I am the night! I AM Batman!
Bookmarks