Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 12 of 18 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast
Results 221 to 240 of 356

Thread: Dragon Age: Inquisition

1. #221 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pfff... atatea jocuri si atat de putin timp

ce personaj credeti ca e mai "cool"... fighter sau mag?
    dupa cateva ore ca fighter, parca parca l-as reincepe ca mag.

2. #222 SP
    Junior Member ButchX's Avatar
    Nici mie nu mi-a placut warrior, am luat-o de la 0 cu un rogue archer. Cu ocazia asta am mai pierdut o ora in character creation

3. #223 SP
    Member clovnusor's Avatar
    La fel ca butch. Prima oara warrior si dupa ce am jucat un pic din intro m-am refacut ca archer. Oricum nu prea conteaza avand in vedere ca o sa poti juca si mag si warrior dupa ce o sa iti strangi companions. Ieri am jucat un pic cu blackwall si pot sa zic ca nu e asa de nasol sword&board ca abilitati.

4. #224 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by clovnusor View Post
    Doar tie. Eu zic sa il vinzi ca oricum ai inceput cu stangul.
    Tu stii cu cine semeni ma? Sunt ferm convins ca asa il cheama si pe eroul tau din joc.
    Attached Images Attached Images gargamel_and_azrael_from_the_smurfs.jpg

5. #225 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Cu ce clasa imi recomandati sa incep e primul meu joc DA si unde as putea sa aflu si eu despre povestea din primele 2 jocuri

6. #226 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Din punctul meu de vedere, cu mage-ul e cel mai usor sa joci. Daca vrei sa te distrezi fa-ti un rogue dual wield
    In legatura cu poveste, am vazut o gramada de link-uri pe youtube care explica lore-ul din Dragon Age. Nu pot acum sa pun link-urile dar "google is your friend"

7. #227 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Am cumparat fratelui meu jocul de la thegamecollection (editia normala) si ei mi-au trimis Deluxe Edition.
    Nici nu am observat pana azi .

8. #228 SP
    3 dragonZ down!! GOTY de departe, ma mir si eu ca nu se discuta mai mult la noi pe forum. Cei de la Bioware s-au intrecut pe ei insisi, nici nu-mi pot imagina cata munca titanica trebuie sa i se fi dedicat acestui joc.
    Am vazut un thread foarte nostim pe neogaf care se numea "show your inquisitor", poate postam si noi poze cu eroii nostri.

9. #229 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    M-am apucat și eu alaltăieri noapte de el, deja am 15 ore jucate. Love it.

Level 9 rogue archer. Momentan party-ul mai include 2 warriors si 1 mage, it's a bomb.

10. #230 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Dupa doua luni si exact 160 de ore efective de jucat am terminat Dragon Age: Inquisition It was a BLAST. Foarte buna idee cu pozele inquisititorului, o sa incep eu:
    Attached Images Attached Images dragon-age-_-inquisition_20141226210217.jpg dragon-age-_-inquisition_20141223003100.jpg

11. #231 SP
    Hahaha vad ca multa lume o alege pe Josephine, chiar mai vorbeam cu un prieten azi care a ales aceeasi aventura amoroasa precum subsemnatul.

12. #232 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mie mi se par nasoale mai toate tipele, nu stiu pe care s-o aleg .
    Acum, nu stiu daca merge un romance cu
    , I'd totally do that again!

13. #233 SP
    Member Kupy's Avatar
    Nu merge. Mie și Viviana mi-a plăcut dar nu te lasă nici cu ea. Așa că.. Josefina

14. #234 SP
    Eh, I chose Cassie. She's fiesty.

---------- Post added 30-12-2014 at 23:48 ----------

Am si eu o intrebare, cam pe la ce level merge sa bati dragonii? Also, sunt si ei pe levele sau sunt toti "egali" in putere?

15. #235 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Din cate imi amintesc primul si cel mai low level dragon este cel din Hinterlands, avand level 15. Dragonul din Crestwood parea mai usor de batut totusi; si sa-ti raspund si la a doua intrebare: Da, si dragonii sunt de diferite niveluri.

16. #236 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Primul dragon e level 12 in Hinterlands, cel mai mare e level 23 din Emprise du Lion.
    Ca level nu e problema, daca bagi niste dodge-uri a la Souls games poti sa ii faci si fiind level mai mic.

17. #237 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    ​A Beginner Guide To All Things Dragon Age

Abea astept sa ma apuc si eu de el.

18. #238 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Acum câțiva ani am luat Origins de la un prieten și am renunțat după 30 min. Cred ca din cauza combat-ului. Voiam ceva mai.. "organic" .. la animații ma refer, ceva a la Jade Empire, pe care tocmai îl jucasem.

Practic Jade Empire m-a făcut sa ignor seria Dragon Age. Ironic, fiind făcut tot de BioWare.

Cred ca după Inquisition o sa încerc și precedentele. Măcar 2-ul, ca are povestea legata de Inquisition. Anyway, DA:I clar a meritat titlul de GOTY.

19. #239 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Doiul e o bataie de joc in comparatie cu primul.

20. #240 SP
    Jocul poate fi jucat in continuare si dupa ce termin campania? Questurile neterminate raman? Nu de alta, dar dupa ce fac misiunile de la inner circle, vreau sa fac si ultima misiune, side-quest-urile sunt incredibil de plictisitoare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 18 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 ... LastLast