Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 18 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast
Results 241 to 260 of 356

Thread: Dragon Age: Inquisition

1. #241 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Da, poti continua.

--

Assassin Rogue Archer is fun!.. Mark of Death + Stealth + Full Draw = cateva mii damage initial + cel putin pe atat la detonare Mark of Death (la damage initial se mai aduna si ce damage aditional ii mai fac in urmatoarele cateva secunde). Daca mai am si un follow up cu Long Shot de la distanta...

Mi se pare ca mai e un pasiv la Assassin inainte de Mark of Death, care iti da critical hit atat timp cat ai Stealth activat. De obicei cand dau de un grup de omuleti, e de ajuns ca la primul tip sa fac Stealth + Full Draw si sa ma uit la el cum explodeaza si se imprastie peste tot. Sau Stealth + Hidden Blades upgradat...6 hits la 300% damage fiecare, la care se adauga 50% damage bonus + critical de la Stealth.. oh my.

In curand o sa ma incumet la primul dragon fight, pana acum am tot explorat si am facut side quests.. Level 16 right now.

---------- Post added 03-01-2015 at 03:48 ----------

Apropo, constat ca din cei 6 companions, unul poate fi ratat destul de usor. De ceilalti 5 te lovesti facand misiunile principale, dar side quest-ul pentru Vivienne poate trece neobservat. So..explorati cu atentie Val Royeaux cand ajungeti acolo.

2. #242 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Am mai jucat si eu zilele astea si incep sa imi schimb parerea despre joc. In afara de primele story missions care sunt mai elaborate, tot jocul e un mare fetch quest. E ca si cum m-as juca un offline MMO. Macar daca aveau gameplay-ul mai bine pus la punct, pentru ca dupa 50 de ore in el incep sa ma plictisesc crunt mai ales ca jocul e foarte repetitiv, iar cateodata simt ca jocul ma tine ocupat doar ca vrea el. Cred ca azi termin ultimul story mission, mai ard un dragon si ma las de el.

3. #243 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    Primul dragon e level 12 in Hinterlands, cel mai mare e level 23 din Emprise du Lion.
    Ca level nu e problema, daca bagi niste dodge-uri a la Souls games poti sa ii faci si fiind level mai mic.
    Eu am dat intamplator de un Dragon, pe la LVL 7 sau 8, cand exploram Storm Coast si am dat intamplator peste o rafuiala in 3 : banditi vs giant vs dragon !!

Maxim. Stateam si admiram cum se omoara intre ei. Cand am vrut sa intervin, dragonul a fugit si am ramas sa omor un gigant cu 10% din viata ramasa.

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Assassin Rogue Archer is fun!.. Mark of Death + Stealth + Full Draw = cateva mii damage initial + cel putin pe atat la detonare Mark of Death (la damage initial se mai aduna si ce damage aditional ii mai fac in urmatoarele cateva secunde). Daca mai am si un follow up cu Long Shot de la distanta...

Mi se pare ca mai e un pasiv la Assassin inainte de Mark of Death, care iti da critical hit atat timp cat ai Stealth activat. De obicei cand dau de un grup de omuleti, e de ajuns ca la primul tip sa fac Stealth + Full Draw si sa ma uit la el cum explodeaza si se imprastie peste tot. Sau Stealth + Hidden Blades upgradat...6 hits la 300% damage fiecare, la care se adauga 50% damage bonus + critical de la Stealth.. oh my.

In curand o sa ma incumet la primul dragon fight, pana acum am tot explorat si am facut side quests.. Level 16 right now.[COLOR="Silver"]
    Mersi de idee pentru Rogue-ul meu. Dar acum realizez ca al meu dual-wielding. Bine ca nu am folosit optiunea de reconfigurare a caracterului pe care o ai la blacksmith-ul din Haven, prima gratis si apoi la 375 coins

M-am obisnuit sa fac loot la orice prind, fara sa ma chinui prea mult si acum am vreo 7000 coins si nu am ce fac cu el.

Ati explorat Forbidden Oasis si templul de acolo? Care fiecare camera iti cere 6/12 shard-uri sa intri?
    Attached Images Attached Images 10904629_10152619025500687_8642995032757204738_o.jpg

4. #244 SP
    Rafuiala aia din storm coast e scriptata. Cam asa e tot jocul, script dupa script, nimic cu adevarat dinamic.

5. #245 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    @Bobby am explorat eu complet doar o "usa" si partial o a 2-a. Pe langa niste goodies mov, e plin de gold. Problema e ca nu am rabdare sa stau sa caut fiecare shard din-ala si sa ma plimb de nebun pe stanci si creste sa le-adun.

Ieri am terminat si eu ultima misiune din story - foarte dezamagitoare. Scurta si lipsita de drama, as fi vrut ceva a la Mass Effect 2 (cred) unde mergeai cu toti tovarasii si ii puneai sa faca diverse chestii, cu riscul de a muri. Anyway, cred ca mai omor vreo 2-3 dragoni si ma las, n-am rabdare si nici motivatie sa fac fiecare side-quest, sunt banale oricum.

6. #246 SP
    Camerele respective ofera cam +20% resistance permanenta la fiecare din cele 4 elemente. Va sugerez sa incepeti cu Fire.
    O sa aveti ceva shard-hunting de facut..sunt 3 cai cu 3 camere fiecare, la 6 / 12 / 18 shards... Plus cele 6 shard-uri pt intrarea in templu, sunt 114 shard-uri in total.

7. #247 SP
    La fire am deschis-o pe prima si apoi pe cea intermediara. Mai am 5 sharduri pana la camera finala.

8. #248 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Bai m-a innebunit jocul acesta ) am 35 de ore de joc si nu fac nimic altceva acasa decat sa ma joc pana la 5-6 dimineata. Fac toate side-questurile dintr-o regiune, in afara de sharduri, si nu m-am plictisit deloc . Urmeaza poza cu eroul meu in scurt timp. Nu stiu, pentru mine e de departe goty si unul dintre cele mai bune jocuri "evar" e printre putinele jocuri in care nu m-am plictisit dupa 40 de ore

9. #249 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Cei care se plictisesc facand side-questuri la gramada: cheia este sa interschimbati questurile. Cand te saturi de exploring si side questuri te apuci de o misiune principala sau companion quest. Asa intotdeauna ai o gura de aer proaspat dar daca ati terminat deja toate questurile principale... ghinion, nu v-ati jucat cu capul.

10. #250 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Bai m-a innebunit jocul acesta ) am 35 de ore de joc si nu fac nimic altceva acasa decat sa ma joc pana la 5-6 dimineata. Fac toate side-questurile dintr-o regiune, in afara de sharduri, si nu m-am plictisit deloc . Urmeaza poza cu eroul meu in scurt timp. Nu stiu, pentru mine e de departe goty si unul dintre cele mai bune jocuri "evar" e printre putinele jocuri in care nu m-am plictisit dupa 40 de ore
    I feel you bro'

11. #251 SP
    Mda, după un concediu în care m-am obișnuit sa ma joc pana la 5 dimineața, maine începe serviciul... No more late night fun..

Am 60 de ore pana acum, cu main quest-ul cred ca sunt aproape de final, și totuși pierd o grămadă de timp explorând.

I love BioWare... Star Wars KOTOR, seria Mass Effect, Dragon Age.. Toate au avut un feeling aparte, o atmosfera superbă, personaje memorabile și un gameplay care creează dependență.

12. #252 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am 20-25 de ore in el. Desi e goty si pentru mine, asta se intampla mai ales ca nu a fost nimic extraordinar anul asta. Mie primul mi-a placut mai mult. E clar o imbunatatire fata de 2 si face multe lucruri bine, dar nu mi s-a parut atat de extraordinar cum l-ati facut toti. Bine, va inteleg, si eu il consider o gura de aer proaspat cum a mai zis cineva cu ceva pagini in urma cand il compar cu restul jocurilor de anul asta. Dar per total, nu pot spune ca m-a impresionat cum a facut-o primul.

13. #253 SP
    What the heck Knight Enchanter?..God mode on.... Barrier si Health se regenereaza la lovituri, are un strike de 300% damage fara cooldown care consuma 10 Mana, in timp ce are mana regeneration cand sunt inamici in jur.. Saracii dragoni....

14. #254 SP
    Nu stiu, mie unul mi se pare ca jocul asta nu imi resecta timpul liber. Load screen.. Quest plictisitor in care omori 3 inamici, load screen din nou, explorat un pic skyhold, load screen, alte questuri simpliste, etc. Dupa cum spuneam, mi se pare ca tot ce vrea jocul de la mine e sa ma tina ocupat, facandu-ma sa ma plimb de la icon la icon. Povestea se duce in ... rau de tot dupa prima jumatate a jocului si pt o poveste atat de banala, nu inteleg de ce au simtit nevoia sa o complice atat. Stilul artistic e colorat si ok, desi cam copilaros, dar combatul e un pic prea automatizat pt gustul meu. De fapt ce sa mai, tot jocul e facut pe un template de mmo si se simte. Nici dragonii nu sunt vreo mare branza, iar totul e scriptat grav de tot.
    Nu vreau sa exagerez cu ceva dar e prima achizitie pe care o regret pe Ps4.

15. #255 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Dragon Age: Inquisition

Load screen??? Load screen in afara de a trece de la o locatie noua la alta nu exista load screen... Poveste plictisitoare? Inseamna ca nu ai inteles nimic si nu te-ai interesat de primele doua jocuri si nu ai vorbit cu nimeni din joc... Nu ai idee cata munca este in spatele acestui joc de fiecare data ma minunez cum au fost capabili de asa ceva, side questurile sunt plictisitoare pentru ca nu te intereseaza sa explorezi toate linile de dialog si sa- aflii povestea npc-ului, toate personajele cu care intri in contact au un farmec anume si sunt interesante, bine daca vorbesti cu ei. Tie iti placea parca unity nu si il aparai ? Un joc care e copiat 50% din primul joc din serie. Probabil ca nu meritam jocuri bune doar francizii anuale de umplutura. Imi pare rau ca pierzi o astfel de experienta.

Ps: inainte sa incep jocul m-am documentar 4-5 ore de povestea din primele jocuri si am citit cat de mult se poate si doar cand m-am simtit pregatit am inceput jocul

16. #256 SP
    Member faxiu's Avatar
    Eu am peste 100 de ore (usurel, nu inchideam jocul cand ieseam cu cainele afara, mergeam la masa, etc) si nu m-am plictisit de el. Reprizele de deconectare alternand cu multiplayer isi fac treaba foarte bine. Sunt momente, intr-adevar, cand nu mai rezist, dar sunt si momente cand zic hai ca merg sa decopar "camp" cutare si ma culc, dar mai trece o ora... Iar alegerea mea pentru romance este combinatia de caviar cu bomboane skittles, Sera. Daca reusesc, bine. Daca nu, tura 2 pe nightmare.

17. #257 SP
    Member tzuik's Avatar
    Din păcate, și eu sunt nevoit să fiu de acord cu @clovnusor. Am jucat cred că până la jumătatea poveștii principale, am explorat, side-quest-uit, cules floricele, șamd, până mi-am dat seama că pur și simplu nu e atât de fun. Adică, na, arată extraordinar, unele misiuni principale și interacțiunea cu companionii e ok, dar în rest… zici că pierzi vremea printr-un offline MMO. Cred că e primul joc în care simt, culmea, că ce-i prea mult strică. Sunt atâtea mini-activități secundare și chestii de adunat dar totodată sunt atât de irelevante și nesatisfăcătoare… Ca să nu mai zic de interfață și inventory management care sunt un coșmar. Nu zic că nu e un joc bun, e ok, dar game of the year? Pfff, pls.

18. #258 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai lumea ii zice goty pentru ca nu are ce sa aleaga altceva. Far Cry 4 e de fapt 3, Assassins e acelasi an de an, Destiny e cu probleme, Watch Dogs dezamagire si Driveclub cred ca nici acum nu merge online. Ce altceva sa fie GOTY? Mie imi place, e de nota 8 pentru mine si abia astept sa il termin saptamana asta.

19. #259 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai lumea ii zice goty pentru ca nu are ce sa aleaga altceva. Far Cry 4 e de fapt 3, Assassins e acelasi an de an, Destiny e cu probleme, Watch Dogs dezamagire si Driveclub cred ca nici acum nu merge online. Ce altceva sa fie GOTY? Mie imi place, e de nota 8 pentru mine si abia astept sa il termin saptamana asta.
    Shadow of Mordor ar fi meritat Goty deoarece a fost o mare surpriza la care mai nimeni nu s' asteptat? Totusi Dragon Age Inquisition e un joc destul de bun tre' sa recunoastem!

20. #260 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Shadow of Mordor e o ciorba.

Sunt perfect de acord cu tudyniuz si cu clovnusor, pentru cineva care a terminat primul joc de 3 ori si a incercat sa-l termine si pe al 2-lea de 2 ori (cei care l-ai jucat stiti de ce nu am reusit), 3-ul mi se pare ca sta destul de prost la poveste si la side quest-uri. Si intr-adevar e GOTY pentru ca "the lesser evil". Dar asta nu inseamna ca nu e un joc foarte bun, insa mai mult de nota 8 nu i-as da, iar aia cu indulgenta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 18 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 ... LastLast