Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 61 of 73 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #1201 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Harkonnen cica-i moca la toata lumea dlc-ul .

Bizzare no chance , ps4 rullz , culmea e ca psn US are DLC-ul disponibil de pe 1 , iar cel de EU doar de pe 8...

2. #1202 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Poiuyt, consola e foarte faina insa serviciile lasa de dorit.
    Da este gratuit pentru toata lumea, insa momentan este doar o harta(zavod : graveyard shift)...cica vor mai veni si altele.
    Ps: este jale daca nu ai scop cu infrared...insa RPG-ul este la fel de util

3. #1203 SP
    up !

cu final de rambo !

4. #1204 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Bai dar esti criminal. Cum sa rupi elicopterele cu RPG..... Asta inseamna sa fii mafiot.

5. #1205 SP
    sunt si multe ratari pana iese dar si cand iese te pufneste si rasu' , mai ales la astia de ii iei asa din viteza

6. #1206 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    De când au băgat ultimul update observ că pică mult mai ușor lunetele IR in battle packs.

7. #1207 SP
    vad ca au urcat si pe psn EU Night Operations DLC

8. #1208 SP
    UP

9. #1209 SP
    Member cipvas's Avatar
    DLC nou: Introducing Battlefield 4 Community Operations - News - Battlelog / Battlefield 4

Sunt formidabili astia de la DICE. Tot respectul pentru ei. La doi ani de la lansarea jocului ei inca mai vin cu continut nou. Si gratis pe deasupra...

10. #1210 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Night operations e o singura harta sau urmează sa mai apara?

11. #1211 SP
    Member cipvas's Avatar
    Night operation e o singura harta, dar urmeaza sa mai apara si altele. Vezi mai sus.

12. #1212 SP

---------- Post added 07-10-2015 at 11:19 ----------

Ce nebuni

13. #1213 SP
    sa mai schimbam putin schema cu elicopterele
    deci up !

14. #1214 SP
    Member cipvas's Avatar
    Misto faza la 2.45.

15. #1215 SP
    Rambo ! )
    Attached Images Attached Images 1.jpg

16. #1216 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    Numai eu am fps mic cand sunt 64 playeri pe mapa? Parca ruleaza constant cu 30 fps si scade sub 30 destul de des, nu e fluid, mai ales pe metro... Din ce vad pe youtube, merge foarte smooth.

17. #1217 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    La mine doar când demolează clădirile, apar acele scăderi de fps.

18. #1218 SP
    Clar imi duc consola la garantie. Sau sa mai astept putin timp? In caz de imi schimba consola, sa nu primesc acelasi model. O am de o luna.

19. #1219 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Quote Originally Posted by Pr3D4TH0R View Post
    Clar imi duc consola la garantie. Sau sa mai astept putin timp? In caz de imi schimba consola, sa nu primesc acelasi model. O am de o luna.
    Sa nu fie de la netul tău sau poate ai nimerit pe un server mai prost. Cum le zici la ăștia la garanție, ii pui sa joace battlefield? Poți încerca mai multe jocuri sa vezi dacă se întâmplă la fel.

20. #1220 SP
    Quote Originally Posted by DrMengele View Post
    Sa nu fie de la netul tău sau poate ai nimerit pe un server mai prost. Cum le zici la ăștia la garanție, ii pui sa joace battlefield? Poți încerca mai multe jocuri sa vezi dacă se întâmplă la fel.
    Nu cred ca e de la server, nu e lag sau ceva, sunt doar fps scazute....si am jucat pe diferite servere. Pai...mai am o problema cu infamous ss, si acolo am fps scazut. Am sa ma prezint la ei cu jocul si le arat problema, daca e necesar..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 61 of 73 FirstFirst ... 11 51 59 60 61 62 63 71 ... LastLast

Bookmarks