Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 186 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast
Results 181 to 200 of 3702

Thread: Destiny

1. #181 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Am descărcat şi eu acel beta, spune că are 15gb şi la descărcat ft. repede, în vreo 5 min.

2. #182 SP
    Member Buyk's Avatar
    Sa speram ca merge in ziua cea mare, daca va merge vor fi multi playeri si asta este numai de bine , problema este ca se va lasa cu bocete dupa ce se termina BETA .

3. #183 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Am descărcat şi eu acel beta, spune că are 15gb şi la descărcat ft. repede, în vreo 5 min.
    ti-a descarcat numai 12GB. probabil ca restul vine pe 17.

4. #184 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    De fapt ai descarcat prima parte
    Daca dai options pe iconita vezi cum se descarca in background cei 12gb

pana la urma am facut si eu magaria lu' Dante, preorder pe ps store si cancel ...asteptam ziua de 17

5. #185 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Asa o sa se numeasca de-acum, "magaria lu' Dante"?
    He just pulled a Dante.

6. #186 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Bai , intr-un fel tot reclama destiny este..eu unul daca-mi place beta , il cumpar, dar pe disc nu digital.

p.s. nu stiu de ce n-au dat la toata lumea free(momeala) , ca sa il cumpere lumea, noroc cu acest glitch ( aka magaria lu' Dante )

7. #187 SP
    Senior Member Minimize's Avatar

8. #188 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    am descarcat si eu versiunea beta dar spune acolo ca pana se lanseaza jocul se asteapta sa imi incarc wallet-ul , cum dau cancel la joc si cand sa ii dau ?(sper ca nu o sa fiu obligat sa il cumpar )

9. #189 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by 077danyel View Post
    am descarcat si eu versiunea beta dar spune acolo ca pana se lanseaza jocul se asteapta sa imi incarc wallet-ul , cum dau cancel la joc si cand sa ii dau ?(sper ca nu o sa fiu obligat sa il cumpar )
    Este tutorial pe pagina anterioara care iti spune cum poti da cancel la preorder.

10. #190 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Cred ca am orbul Găinii , chiar nu gasesc tutorialul singurul tutorial e cel cum sa descarci versiunea beta , eu am facut preorder pe store-ul uk pentru ps4 si s-a descărcat beta automat

11. #191 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    How to cancel the pre-order:

On your EU PSN account, navigate to the Settings tab.Go to PSNClick Account InformationClick WalletGo to Transaction HistoryClick next, then click on your*Destiny*pre-order and cancel it.

12. #192 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu am preorder de aproximativ 1 luna pe UK, am putut sa downloadez momentan 173 MB. Nu stiu ce 12 giga ati downloadat voi...

13. #193 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Doar cei care au preorder pt. varianta digitala(ps4) in Europa si UK au putut descarca 12 gigi. Anuleaza si mai încearcă o data, ar trebui sa iti mearga.

14. #194 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cam asa ar trebui sa vezi
    uploadfromtaptalk1405404687008.jpg

15. #195 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Eu am preorder de aproximativ 1 luna pe UK, am putut sa downloadez momentan 173 MB. Nu stiu ce 12 giga ati downloadat voi...
    173 Mb sunt partea PlayGo . Acum iti descarca in backround inca 12 giga. Daca mergi la Destiny - Information vei vedea ca inca descarca.

P.S. Avem vreun clan / group pentru PS4 ?

16. #196 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Am creat eu un grup acum. Puteti da join aici: Bungie : Group : Details : Console Games Romania

17. #197 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Perfect, am dat join.

18. #198 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Am creat eu un grup acum. Puteti da join aici: Bungie : Group : Details : Console Games Romania
    Doar cei care au PS4?

19. #199 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    De ce? Mai apare si pe alte platforme?

Attached Images Attached Images red.gif

20. #200 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ouya

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 186 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 60 110 ... LastLast