Am descărcat şi eu acel beta, spune că are 15gb şi la descărcat ft. repede, în vreo 5 min.
Am descărcat şi eu acel beta, spune că are 15gb şi la descărcat ft. repede, în vreo 5 min.
Sa speram ca merge in ziua cea mare, daca va merge vor fi multi playeri si asta este numai de bine, problema este ca se va lasa cu bocete dupa ce se termina BETA
.
Bai , intr-un fel tot reclama destiny este..eu unul daca-mi place beta , il cumpar, dar pe disc nu digital.
p.s. nu stiu de ce n-au dat la toata lumea free(momeala) , ca sa il cumpere lumea, noroc cu acest glitch ( aka magaria lu' Dante)
am descarcat si eu versiunea beta dar spune acolo ca pana se lanseaza jocul se asteapta sa imi incarc wallet-ul, cum dau cancel la joc si cand sa ii dau ?(sper ca nu o sa fiu obligat sa il cumpar )
Cred ca am orbul Găinii , chiar nu gasesc tutorialul singurul tutorial e cel cum sa descarci versiunea beta , eu am facut preorder pe store-ul uk pentru ps4 si s-a descărcat beta automat
How to cancel the pre-order:
On your EU PSN account, navigate to the Settings tab.Go to PSNClick Account InformationClick WalletGo to Transaction HistoryClick next, then click on your*Destiny*pre-order and cancel it.
Eu am preorder de aproximativ 1 luna pe UK, am putut sa downloadez momentan 173 MB. Nu stiu ce 12 giga ati downloadat voi...![]()
Doar cei care au preorder pt. varianta digitala(ps4) in Europa si UK au putut descarca 12 gigi. Anuleaza si mai încearcă o data, ar trebui sa iti mearga.
Am creat eu un grup acum. Puteti da join aici: Bungie : Group : Details : Console Games Romania
Bookmarks