Eu voi avea 2 coduri in plus de XBONE pe 23 iulie. Doritori? Fara PM please. Postati aici si eu imi notez, iar pe 23 le expediez.
Codurile sunt in functie de platforma si regiune. (Pt xbox sunt globale)
Asa ca mentionati si platforma dorita
Eu voi avea 2 coduri in plus de XBONE pe 23 iulie. Doritori? Fara PM please. Postati aici si eu imi notez, iar pe 23 le expediez.
Codurile sunt in functie de platforma si regiune. (Pt xbox sunt globale)
Asa ca mentionati si platforma dorita
Destiny se lanseaza in versiune beta peste cateva zile. VIDEO - www.yoda.ro
detalii despre pret, versiunile jocului etc
Dacă se merită să îl cumpere, dacă joacă Beta şi nu îl atrage jocul, nu are rost să îl plătească.
Se obtine foarte usor daca faceti o precomanda mai la toti retailerii, inclusiv pe SEN...
Cine e interesat de Beta puteti cumpara de pe Ebay de la acest User - Costa 1 £
Da, mi se pare mai fair sa dai 1 lira decat sa faci o comanda si sa nu o onorezi (asta doar daca cel care cumpara nu cumva e tot unul din cei care au precomanda si nu au onorat-o).
Eu presimt că jocul asta o să bată toate recordurile în materie de vânzări.
---------- Post added 11-07-2014 at 16:35 ----------
Păi şi cei care vând beta de unde crezi că au codurile, mie nu mi-se pare fair să faci bani pe ceva care se oferă gratuit, faci bani pe munca altora, nu prea e ok deloc, cine are coduri în plus ar trebui să le doneze.
Pentru 200 de lire, Da. Crezi că a primit accept de la Bungie, şi nu a vândut încă codurile, ele se sau pe dată de 17.
O sa fac vreo 50 de precomenzi de pe 50 de conturi diferite, le dau cancel la toate si vand beta key-urile.
Bookmarks