BUNGIE, BUNGIEEEE, ahahah)
schimbari bune dar daca tot o sa faca chestiile astea atunci ar trebui sa reduca drop chance-u la engramele legendare ca totusi sunt iteme rare nu cresc in copaci. Si ar mai fii o chestie ce ar trebui sa faca sa poti echipa cate exotice vrei dar sa aibe drop chance foarte foarte mic asa ar fi normal ca nu toata lumea sa le aibe de aceea sunt Exotic items asa e in fiecare joc, dar ei s-au gandit ca hai sa punem un vendor cu iteme exotice, bounty si sa mai si cada din engrame dar sa nu poti echipa numai un item *evil laugh*. it's just stupid. Ce bine ar arata caracterele cu itemele exotice pe ele nu?
Eu zic ca sunt prea putine arme/armuri de aceea si aceste reguli stupide.
Pe langa asta, Xur nu mai prezinta nici un interes deoarce am cate o arma exotica in fiecare categorie iar la armura, mi-am cumparat exotica saptamana trecuta.
A primit cineva la queen's missions altceva inafara de casca sau armura pentru chest? Noi am jucat in fireteam de 2x6 misiuni si de fiecare data ne-au cazut armuri/casti. Avand in vedere ca nu mai dau materiale ascendant la dismantle, nu mai are nici un sens sa fac misiunile respective...
Destiny's soundtrack is now available to buy on iTunes for a discounted rate to mark the album's release.
44 tracks are involved in all, including work Michael Salvatori, C. Paul Johnson, Martin O’Donnell, and former Beatle Paul McCartney.
Am jucat hunter de la lansearea jocului, toata lumea (a se intelege prietenii de la munca) se plange ca bladedancer e OP si am zis sa incep un titan, ca dupa ce am atins lvl 28 pe hunter am inceput sa ma plictisesc de el. Am intrat in Crucible la lvl 7-8 si rezultatul:
http://i.imgur.com/A11E4bG.jpg
Titan OP!
Titanul si Hunterul dar în special Titanul e OP maximsi este destul de deranjant, sper sa ia masuri Bungie.
Engram-ul respectiv arata a fi de armura din cate imi aduc aminte, dar cine stie, poate are drop rate si de weapon.
Treasure cave-ul actual e de cacao. Isi dau spawn inamici din 3 parti...pana sa-i omori p-aia scapa Falleni si nu mai faci nimic. Trebuie sa ai pe vineva cu tine, altfel nu faci nimic.
L-am incercat si eu vreo 15 minute si nu am avut probleme. Inainte sa iau locul in colt, cum arata in video, am curatat zona si nu au mai aparut alti inamici.
Doar cand am mers sa culeg drop-urile au aparut din nou.
Oricum, in 15 min am prins cred ca una sau doar engrame albastre, asa ca am renuntat.
Din doua engrame legendare si una exotică, TOATE au fost bune si pt clasa mea
Love you, Raul!
Engramul de la xur e de casca scrie clar. Intrebarea e stie cineva sigur daca poate exista un engram de arma
? Si credeti ca mai am o sansa sa fac rost de strange coin, de vreo 8
si am facut weekly pe level 26 astazi cu bodo l27 si grey lv25 unde am stat cred ca aproape 3 ore.... Any ideas sa prind si eu auto rifle-ul
Din raid am sanse ?
Bookmarks