Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 186 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 ... LastLast
Results 3,121 to 3,140 of 3702

Thread: Destiny

1. #3121 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    https://www.destinythegame.com/legen...8093&version=2

VEXINATOR TOGHY23, THE ARCHITECT OF DEMISE

2. #3122 SP
    Member Zdrutz's Avatar

3. #3123 SP
    Member nickstr's Avatar
    hai si eu
    Warlock-ul https://www.destinythegame.com/legen...8987&version=2

Hunter-ul https://www.destinythegame.com/legen...9344&version=2

---------- Post added 14-09-2015 at 17:45 ----------

si dupa vreo 2 ore de asteptat Titanul https://www.destinythegame.com/legen...9051&version=2

4. #3124 SP
    Member popteodor's Avatar
    Pana la urma a fost contactat cineva de Altex pentru confirmare sau livrare?

5. #3125 SP
    Member ViBy's Avatar
    Eu le-am trimis un mesaj si mi-au confirmat ca maine voi avea jocul.

6. #3126 SP
    Member nickstr's Avatar
    Si eu i-am sunat azi și au zis ca mâine livrează sper ca nu fac figuri la 430 lei cat a fost CE

7. #3127 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    So, vreun party maine seara? Testare de content nou? Cine se baga?

8. #3128 SP
    Junior Member godlik30's Avatar
    Nu m-a contactat nimeni... e-mail zero... sper sa fie ok maine cu precomanda. Deabia astept curierul.

9. #3129 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    eu am sunat la ei. eu iti recomand sa suni.

10. #3130 SP
    Sun maine dimineata. Oricum daca nu vine fie iau din magazin fie iau card cu cash.

11. #3131 SP
    Member costy29lan's Avatar

12. #3132 SP
    Cica vine maine! iar alerg ca prostu dupa un joc precomandat... multumesc altex

13. #3133 SP
    Mda ... altex .

Sunt curios daca se gaseste prin ceva magazin Collectors. De pe site l-au scos de ceva vreme.

14. #3134 SP
    Au un pre-order edition la acelasi pret cu cel de precomanda. O sa incerc sa dau o fuga prin magazine cat imi permite timpul, poate am noroc. Iau orice editie gasesc, chiar vreau sa ma joc diseara.

Precomanda plasata 19 Aug ... Altex + Nemo = rage

15. #3135 SP
    ARGH eu am varianta digitala si e deja on, dar sunt la munca. FFFUUUUUU

16. #3136 SP
    Nimic in magazine cica.... doar depozit

17. #3137 SP
    Member nickstr's Avatar
    Varianta digitala nu e on nu mai fiți oi credule, pentru toată lumea se va da drumul în același timp, ora 12 la noi. Pe lângă asta mai va fi ceva de downloadat posibil ca 10mb, posibil 3gb din moment ce noi am downloadat 17.6 GB săptămâna trecută și se zvonește ca TTK are 20GB per total pe PS4, pe Xbox nu ma interesează.

18. #3138 SP
    Pana acum lumea zice ca e un patch de 75-100 Mb care e live deja, cel putin in america.

Si da, asteptam pana la 12 sa ii dea drumul la TTK, cu weekly reset.

19. #3139 SP
    Quote Originally Posted by nickstr View Post
    Varianta digitala nu e on nu mai fiți oi credule, pentru toată lumea se va da drumul în același timp, ora 12 la noi. Pe lângă asta mai va fi ceva de downloadat posibil ca 10mb, posibil 3gb din moment ce noi am downloadat 17.6 GB săptămâna trecută și se zvonește ca TTK are 20GB per total pe PS4, pe Xbox nu ma interesează.
    Am gresit eu, am calculat la ora din UK si am scazut gresit cele 2 ore diferenta. Poti sa-mi citesti commul ala peste jumatate de ora daca vrei , not much of a difference, tot la munca sunt.

20. #3140 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    aparent altex sunt retardati. am sunat ieri sa intreb de precomanda, l-am intrebat pe ala de acolo ce se intampla cu precomanda mi-a zis ca azi se livreaza sa stau linistit, l-am intrebat daca precomanda e confirmata, si a zis ca da.
    Azi primesc mail ca daca doresc sa confirm precomanda....dau pe link, nu se intampla, apare o pagina goala....sun la ei, ca domne ca azi intra in stoc....si ca trebuie sa confirm online nu se poate telefonic (cu toate ca la metal gear CE am facut asta) si ca comanda apare confirmata si o sa se livreze in maxim 48 de ore.....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 157 of 186 FirstFirst ... 57 107 147 155 156 157 158 159 167 ... LastLast