Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 186 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 ... LastLast
Results 3,161 to 3,180 of 3702

Thread: Destiny

1. #3161 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Am jucat azi 8 ore non-stop. Este absolut demential. De la Story pana la event-uri, quest-uri geniale, mobi care nu mai sunt bullet sponges. Este o misiune in main quest care m-a surprins in mod special, o sa pun si videoclip maine

Am facut jumatate de clasa la titan (te lasa speechless btw) si inca mai am o tona de quest-uri, strike-uri, misiuni, eventuri...my god too much sh*t. Si nici macar n-am apucat sa joc PvP, which is a good thing. Se axeaza mult pe partea de story telling, iar daca ghost-ul pana acum v-a parut aiurea, in misiuni are dialoguri super funny si este mult mai "useful".

Pentru cei ce inca au dubii, pot spune doar ca merita fiecare banut pana acum.
    Intr-un cuvant: nolife FTW )

2. #3162 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Exact numai ca nu mai am timp de no lifer acum...au alti prieteni in schimb care deja sunt la alte caractere...)

3. #3163 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Da-l in mama lui de Quest cu Last Word in Crucible, vedeti ca daca muriti se scade din procentul ala. BULLSH*T!

---------- Post added 16-09-2015 at 00:03 ----------

Deci nu mai pot de nervi, nu m-am mai enervat asa rau de la Bloodborne incoace. E INFERNAL questul asta.

4. #3164 SP
    Member costy29lan's Avatar
    Am ajuns la level 40 in cateva ore. Unele misiuni sunt interesante, altele plictisitoare.
    In mare parte TTK pare ok. Ce este nasol ca o luam de la capat cu armele, armurile, etc. Ce aveam pana acum nu prea mai par de folos.
    Exoticele vechi, chiar o sa ramana la 170 sau inca nu-mi dau eu seama cum vor creste ?

5. #3165 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Unele exotice trec si in anul 2. Te duci la blueprint-uri in hall of guardians si vezi acolo. Le poti cumpara cu legendary marks.

6. #3166 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by costy29lan View Post
    Am ajuns la level 40 in cateva ore. Unele misiuni sunt interesante, altele plictisitoare.
    In mare parte TTK pare ok. Ce este nasol ca o luam de la capat cu armele, armurile, etc. Ce aveam pana acum nu prea mai par de folos.
    Exoticele vechi, chiar o sa ramana la 170 sau inca nu-mi dau eu seama cum vor creste ?
    Destiny: The Taken King - How Exotic Blueprints Work | USgamer

7. #3167 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    a primit careva editia de colectie de la altex?

8. #3168 SP
    Member popteodor's Avatar
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    a primit careva editia de colectie de la altex?
    Nop.
    Comanda procesata integral pe site, dar nici un semn de AWB sau mesaj de la curier.

9. #3169 SP
    da. la fel e si la mine. Oare merita sa mai astept?! sau sa il iau digital? ca chiar vreau sa ma bag sa ma joc.

10. #3170 SP
    Member popteodor's Avatar
    Pai da un telefon sau mail sa ii intrebi, l-au trimis sau care e faza.
    Oricum eu nu mi-am pus sperante in ei si l-am luat digital.

Collectors daca vine ... cand vine o sa fie exact aia ... de colectie .

11. #3171 SP
    Member nickstr's Avatar
    Eu mi-am luat digital nu mai stau după incompetenți de la Altex, măcar un telefon sa fi dat și ei. Dacă nici azi nu au dat mesaj e clar ca o sa ajungă mâine sau mai târziu. Nu mai fac precomanda la ei în veci.

12. #3172 SP
    pai i-am sunat de 3 ori pana acuma si au zis ca azi sau maine ajunge. odata i-am sunat luni pe 14. pe 15 si azi inca odata. mai astept pana maine sa vad ce se intampla si am primit un joc pentru review de la Dante o sa ma bag sa joc ala, ca daca am intrat in destiny...gata cu altceva 1 luna -2 cel putin

13. #3173 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Nu înțeleg de ce lumea încă fuge de digital, pentru că nu este ca și cum ai pierde ceva.
    Destiny oricum nu este un joc pentru resale.

14. #3174 SP
    pentru ca eu unu sunt colectionar si vreau varianta fizica. am si jocuri digitale destule, jocuri de psn care nu au fost lansate decat digital. si mai ales cum vorbeam mai sus era vorba de editia de colectie care chiar ai ce pierde daca iei varianta de collector edition digitala care e la aceiasi bani.

15. #3175 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    pentru ca eu unu sunt colectionar si vreau varianta fizica. am si jocuri digitale destule, jocuri de psn care nu au fost lansate decat digital. si mai ales cum vorbeam mai sus era vorba de editia de colectie care chiar ai ce pierde daca iei varianta de collector edition digitala care e la aceiasi bani.
    Vorbeam la modul general. Personal îmi este imposibil să cred că în fiecare persoană se află un colecționar, pentru că mă gândisem și la asta. Totuși să nu intrăm în polemici... tonight we will dance in Destiny! (add me!)

16. #3176 SP
    poate tu te joci ) eu inca mai astept sper maine seara sa ma pot juca si eu. psn meu e bogdanleica.

17. #3177 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Din cauza ăstora o să bag mâna în buzunar
    http://www.gametrailers.com/games/vk...the-taken-king

18. #3178 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai, expansionul asta chiar merita, n-ai cum sa contesti asta. Au schimbat multe chestii in bine si contentul nou adaugat e la locul lui si nu incurca cu nimic. Vedem cat de mult dureaza pana se fumeaza si asta, dar ceva imi spune ca o sa fie ceva. Recomand sa vi-l luati daca sunteti nesiguri.

19. #3179 SP
    Member nickstr's Avatar
    Ieri cat m-am uitat la streameri am crezut ca e content puțin dar odată ce te apuci sa joci nu mai vezi fundul sacului. Sunt foarte multe activități de făcut, extraordinar de multe locuri de explorat, grafica e superba, dreadnought chiar te face sa te simți mic, este incredibila senzația de spațiu mare si deschis care îl oferă. Am jucat 10 ore în continu pana nu am mai putut, constant am avut senzația ca desfac cadouri de crăciun.

20. #3180 SP
    Junior Member GabrielAndrei07's Avatar
    La 2 am am adormit. Am dus titanul la 40, restul mai așteaptă. Prea multe quest-uri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 159 of 186 FirstFirst ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 ... LastLast