daca fac de doua ori weekly strike imi va da 6 strange coins sau doar prima oara?
Printable View
daca fac de doua ori weekly strike imi va da 6 strange coins sau doar prima oara?
Hell yeah suros regime auto rifle am presimtit eu ca asta va fi saptamana asta bine ca nu am luat arma de saptamana trecut si mi-am economisit SC (25), macar nu trebuie sa imi stric vanguar marks pe primary weapon desi am 2 scout rifles legendare, si in felu asta imi iau head legendar in sfarsit.
P.S. pana la urma itemele ce le primest de la queen dupa ce termini un quest si le dai desinchent mai primesti resurse? macar stiu ca atunci nu mai are rost sa le fac ca oricum nu mi-au trebui itemele ce le ofera si sa fac numa bounty pentru rep
Cine mă poate ajuta să fac rost de o monedă diseară? Doar de una mai am nevoie să pot să-mi cumpăr armură. Sunt level 25.
Misiunea săptămânală am jucat-o deja.
Nici nu trage ca un sniper sau un scout la distanta, face damage, dar e modest. De exemplu, la Treasure Cave nu aveai ce face cu un auto rifle, trageai degeaba, spre deosebire de orice scout - daca scad si mai mult rangeul chiar va fi dubios. Pe langa asta, multi jucatori vin din CoD (inclusiv eu) unde foarte, foarte putina lume foloseste marksmen rifle (echivalentul scout rifle). Ca un fel IMHO, mie un auto rifle din Destiny imi da un feeling bun in momentul de fata :)
In alta ordine de idei, Suros Regime mi se pare o arma foarte buna pentru PvE, dar nu si pentru PvP (inclusiv Iron Banner). Hard Light, cu gloantele care ricoseaza si quickdraw (atribut perfect pentru rushing) pare mai buna. Acum, nu am tras cu niciuna, deci as putea sa-mi mananc cuvintele :D
Uyuyuyuy, am bani si de suros si de helm! :X
cum naiba :)) eu am 7 strange coins amarate :)) weekly strike sau cum?
in weekend se baga cineva la crucible farm?
Of course ;)
N-am cheltuit niciuna de cand a inceput jocul (de fapt doar una ca-mi trebuia la bounty exotic). Le-am tot strans, ba de la weekly, ba de la engrame, ba din Crucible, nici eu nu mai stiu cum s-au strans atatea :))
---------- Post added 26-09-2014 at 15:22 ----------
Bai, dar sunt naspa exoticele astea, iti dau doar un stat in loc de doua. Helm-ul ala de Hunter imi da doar Strength, eu pe legendara am Int si Discipline. Aiurea... I guess I'll wait for the next one.
Ohh doamne ce fel arata auto rifle de la Xur, e dementiala... asa mai merge, lock and load :>
Nothing for me this week....am deja manusile exotice (warlock), insa helmetul e rare...o sa grinduiesc la misiunile reginei dupa un helmet legendary.
La un chest piece exotic m- as fi bagat, am niste manusi legendary care asteapta sa le înlocuiască p-alea exotice la o astfel de ocazie.
Sper ca pe viitor sa permita mai multe exotice, bănuiesc ca nu o sa ramana level max 30 forever.....
parerea mea ca nu sunt naspa pentru ca primest de 2 ori in plus statu ala decat sa ai 2 in felu asta poti sa iti iei un item intr-o alta combinatie ca sa ai putin cd reduction la grenada sa melee. Asa cum am eu la warlock chest exotic imi da 100+ disc si e foarte mult in felu asta sunt deja la maxim cu cd la grenazi si imi pot pune un item cu strenght ca sa am ceva reduction si la melee. Ma rog mie imi convimne nu stiu la hunter cum e.
la hunter e simplu, ai un perk care iti reduce cooldownul la melee la 5 secunde . "Fast Twitch - This will reduce the cool down time of the Blink Strike to five seconds. We wanted to avoid telling players what configurations to choose given that everyone has a different style of play, but there is no question this modifier is a fantastic option." asa ca strenght nu am nevoie :)), deja am full la intellect si aproape full la discipline cu doar 3 legendare.
Am facut 16 strange coins in 3 ore cu Renegade. Gotta know what you're doin' there! :)) Suros aia rupe si in PVP, e incredibila.
In ceea ce-l priveste pe prietenul meu Criptarcu', a facut-o iar de oaie. Mi-a dat helmet de hunter prin exotic engram, eu fiind warlock bineinteles. Dar nu sunt nerFos, ma bucur ca am pus mana pe o arma incredibila.
---------- Post added 26-09-2014 at 17:17 ----------
Te ajut eu maine.
Prin ce metoda ati facut 16 strange coins in 3 ore?
Probabil s-au sarutat frantuzeste in Tower si arunca lumea cu strange coins in ei :evil: