Expansion
---------- Post added 16-06-2015 at 08:21 ----------
http://www.destinythegame.com/taken-...ion-exclusives
De abia astept.
Doamne ce bine "arata" noile subclase. Titanul zici ca e Thor cu ciocanul ala. Oare preorder se poate pe cont de RO ? Cum se procedeaza, ca n-am mai facut preorder pana acum ? Se dau ceva arme, am inteles, daca se face preorder ? Mida multi tool, Icebraker si Gjalahorn ? E drept ?
Frumos action superul de hunter. Dar daca nu ai invulnerability in timpul animatiei esti free target practice...
Mda, e vorba de altceva totusi. Three Exotic Class Items si e vorba de cei care cumpara THE TAKEN KING - DIGITAL COLLECTOR'S EDITION Destiny: The Taken King - Buy Now | Official Site of Destiny the Game
Pacat ca nu au si o varianta collector's doar pentru expansion. M-ar interesa ce e in pachetul ala, doar ca mi se pare prea mult sa cumpar iar jocul vanilla + expansionurile 1 si 2.
Exact asta ziceam si eu, as fi vrut sa-l cumpar, dar cand am vazut ca-mi da si jocul + cele 2 expansionuri...
https://www.facebook.com/video.php?v...if_t=notify_me
stie careva de unde se poate comanda collector edition? ca vad ca momentan e doar la gamestop (America)
Stie cineva, daca sterg o armura la care i-am facut upgrade cu etheric light, imi da etheric light inapoi?
Sau daca sterg o armura de la Variks, imi da etheric light?
A incercat careva?
Nu primesti inapoi etheric light , doar materialele de dismantle specifice clasei tale.
Eu credeam ca apare o rasa noua, cand incolo le-a schimbat skinul si gata mai scoate 40$
În Destiny 2, nu ma așteptam la prea multe lucruri de la acest ExpansionOricum Day one buy pt mine, daca tot am renunțat la porcăria de Fifa
![]()
Practic, orcine joaca Destiny in mod regulat, e obligat sa-si ia day one la toate expansionurile altfel efectiv n-ai ce si cum sa mai joci. Oricat de scumpe ar fi. Si-au gandit bine partea de marketing, gg.
Aș începe și eu să mă plâng de prețul expanasion-ului, mai ales pentru noi cei care jucăm încă din Alpha, dar ce rost mai are. Oricum o să-l iau și p-ăsta, who am I kiddin.
Tre să acceptăm că toate DLC-urile astea nu sunt nimic altceva decât un subscription fee lunar împachetat frumos sub o altă denumire, că dacă stau să adun câți bani am dat pe Destiny de la lansare și până acum, iese de vreo 10$ pe lună.
Totuși, ar mai fi ceva de care văd că încă nu zice nimeni nimic. Din leak-urile de acum ceva vreme, reieșea că mai sunt pe țeavă încă alte 2 DLC-uri, așa că io zic să ne pregătim sufletește și pentru anunțarea unui iminent Season Pass II, adică alți 40$ de băgat în curu' Destinului.
![]()
Ce sa mai spunem, știm sigur ca vedem dlc la expansionaltfel nu am avea ce sa jucam pana anul viitor când lansează Destiny 2
Bookmarks