Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 141 of 186 FirstFirst ... 41 91 131 139 140 141 142 143 151 ... LastLast
Results 2,801 to 2,820 of 3702

Thread: Destiny

1. #2801 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Vreo veste de la Bungie, au anunțat când iese jocul din stadiul beta?
    Best one ever, buahahaha ))

2. #2802 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stiu ca mai sunt câțiva nebuni care apreciază jocul, de abia aștept 15 septembrie 2015

3. #2803 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Asta e DLC? Intreb si eu sa ma aflu in treaba ca nu prea am fost atras de joc.

4. #2804 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Expansion

---------- Post added 16-06-2015 at 08:21 ----------

http://www.destinythegame.com/taken-...ion-exclusives

5. #2805 SP
    Member kingraa's Avatar
    De abia astept.
    Doamne ce bine "arata" noile subclase. Titanul zici ca e Thor cu ciocanul ala . Oare preorder se poate pe cont de RO ? Cum se procedeaza, ca n-am mai facut preorder pana acum ? Se dau ceva arme, am inteles, daca se face preorder ? Mida multi tool, Icebraker si Gjalahorn ? E drept ?

6. #2806 SP
    Member faxiu's Avatar
    Frumos action superul de hunter. Dar daca nu ai invulnerability in timpul animatiei esti free target practice...

7. #2807 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by kingraa View Post
    De abia astept.
    Doamne ce bine "arata" noile subclase. Titanul zici ca e Thor cu ciocanul ala . Oare preorder se poate pe cont de RO ? Cum se procedeaza, ca n-am mai facut preorder pana acum ? Se dau ceva arme, am inteles, daca se face preorder ? Mida multi tool, Icebraker si Gjalahorn ? E drept ?

unde ai auzit tu asta?

8. #2808 SP
    Member kingraa's Avatar
    Mda, e vorba de altceva totusi. Three Exotic Class Items si e vorba de cei care cumpara THE TAKEN KING - DIGITAL COLLECTOR'S EDITION Destiny: The Taken King - Buy Now | Official Site of Destiny the Game

9. #2809 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Pacat ca nu au si o varianta collector's doar pentru expansion. M-ar interesa ce e in pachetul ala, doar ca mi se pare prea mult sa cumpar iar jocul vanilla + expansionurile 1 si 2.

10. #2810 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Exact asta ziceam si eu, as fi vrut sa-l cumpar, dar cand am vazut ca-mi da si jocul + cele 2 expansionuri...

11. #2811 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    https://www.facebook.com/video.php?v...if_t=notify_me

stie careva de unde se poate comanda collector edition? ca vad ca momentan e doar la gamestop (America)

12. #2812 SP

13. #2813 SP
    Member costy29lan's Avatar
    Stie cineva, daca sterg o armura la care i-am facut upgrade cu etheric light, imi da etheric light inapoi?
    Sau daca sterg o armura de la Variks, imi da etheric light?

A incercat careva?

14. #2814 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Nu primesti inapoi etheric light , doar materialele de dismantle specifice clasei tale.

15. #2815 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu credeam ca apare o rasa noua, cand incolo le-a schimbat skinul si gata mai scoate 40$

16. #2816 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    În Destiny 2, nu ma așteptam la prea multe lucruri de la acest Expansion Oricum Day one buy pt mine, daca tot am renunțat la porcăria de Fifa

17. #2817 SP
    Practic, orcine joaca Destiny in mod regulat, e obligat sa-si ia day one la toate expansionurile altfel efectiv n-ai ce si cum sa mai joci. Oricat de scumpe ar fi. Si-au gandit bine partea de marketing, gg.

18. #2818 SP
    Member tzuik's Avatar
    Aș începe și eu să mă plâng de prețul expanasion-ului, mai ales pentru noi cei care jucăm încă din Alpha, dar ce rost mai are. Oricum o să-l iau și p-ăsta, who am I kiddin.

Tre să acceptăm că toate DLC-urile astea nu sunt nimic altceva decât un subscription fee lunar împachetat frumos sub o altă denumire, că dacă stau să adun câți bani am dat pe Destiny de la lansare și până acum, iese de vreo 10$ pe lună.

Totuși, ar mai fi ceva de care văd că încă nu zice nimeni nimic. Din leak-urile de acum ceva vreme, reieșea că mai sunt pe țeavă încă alte 2 DLC-uri, așa că io zic să ne pregătim sufletește și pentru anunțarea unui iminent Season Pass II, adică alți 40$ de băgat în curu' Destinului.

19. #2819 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ce sa mai spunem, știm sigur ca vedem dlc la expansion altfel nu am avea ce sa jucam pana anul viitor când lansează Destiny 2

20. #2820 SP
    Could be worse, puteau sa bage microtranzactii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 141 of 186 FirstFirst ... 41 91 131 139 140 141 142 143 151 ... LastLast