Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 91 of 186 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 3702

Thread: Destiny

1. #1801 SP
    Member popteodor's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Si eu sunt in aceeasi oala, mai am 23 . Terminam vault of glass si ne bagam la strike-uri .
    Si pe hard cand il facem ?

2. #1802 SP
    Member faxiu's Avatar
    Cred ca sunt niste baieti pe aici care l-au facut pe hard. Doar ca nu se lauda. Sau?

3. #1803 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Eu stiu dar nu zic nimic

4. #1804 SP
    Junior Member Ic3f1r3's Avatar
    Cine joaca Destiny pe ps3 uk adaugati Ic3Marius sau lasa-ti psn id sa va pot adauga eu....nu am nici un friend ce are destiny........

5. #1805 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    Cred ca sunt niste baieti pe aici care l-au facut pe hard. Doar ca nu se lauda. Sau?
    Hehe stim cu toti dar la noi ne-a fost mai greu sa ne facem echipa, avem de duminica o echipa si intre timp s-a dat si restart, il facem si pe hard

6. #1806 SP
    Member faxiu's Avatar
    Una peste alta constatam aseara ca Destiny are o componenta majora si de care depinde intreaga experientza: comunicarea si, mai mult, organizarea unui grup. In raid, in crucible, la fel de importanta. E primul care imi lasa impresia asta. Nu spun ca altele nu necesita vorbarie, dar aici face diferentza intre win si lose. In campaign mode...

7. #1807 SP
    Exact acest lucru am realizat si noi in raid, daca membrii nu se inteleg si nu exista comunicare e imposibil de facut oricat de bun jucator de fps ai fi.

8. #1808 SP
    Member Buyk's Avatar
    cine vrea sa faca nightfall raid? sunt disponibil! Cheers

9. #1809 SP
    Member dumibalamuc's Avatar
    imageuploadedbytapatalk1412266618.459232.jpg

Help ! Cum fac monarchy level 3 ?!
    Nu gasesc nicaieri
    Multumesc

10. #1810 SP
    Te duci la ei si cumpara singura chestie pe care o poti cumpara si poart-o pe tine si reputatia de la vanguard si crucible ti se va pune tie

11. #1811 SP
    Member dumibalamuc's Avatar

Destiny

Saru'mana
    Am pus pe mine warlock bond ,
    Dar tot e 0 , acum ce trebuie sa fac sa cresc rank'u ?!

Gata am gasit , " complet bounties while wearing a new monarchy to unlock etc etc "

Tnks

12. #1812 SP
    Member b615dub's Avatar
    Cum cresc Vanguard Rank 3 si unde pot vedea cat mai am pana'l termin. Si este adevarat ca daca pot Class Armor (ultima chestie din dreapta jos) punctele de Vanguard Rank nu se i-au in considerare? Si daca e adevarat cum o dau jos de pe mine

13. #1813 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    http://www.isxurinthetower.com/

Dat bastard!! Still need 3 more coins.

14. #1814 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    http://www.isxurinthetower.com/

Dat bastard!! Still need 3 more coins.
    Mai ai cam o ora pana apare , si sta pana duminica la ora 11 ,asta daca nu o fi roman si pleaca mai devreme de la munca

15. #1815 SP
    Sa ziceti si voi ce arma are

16. #1816 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Daca dau dismantle la legendary weapons exista sanse sa-mi dea strange coins sau nu? Am vreo 2 de care nu mai am nevoie.

17. #1817 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Daca dau dismantle la legendary weapons exista sanse sa-mi dea strange coins sau nu? Am vreo 2 de care nu mai am nevoie.
    Da, orice legendary ar trebui sa dea strange coin/ascended shard/ascended energy . Dar eu am dat dismantle doar la armuri legendare pana acum,asa ca nu garantez 100% si pt arme . Incearca si public events,destul de des primesc cate un strange coin de la postas pt primul pe zi .

18. #1818 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Nu am văzut coins din legendare. Doar sharduri. Cel puțin la mine așa a dat.

19. #1819 SP
    Member goguxxx's Avatar
    A aparut samsarul ala ordinar?

20. #1820 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Vei primi numai Ascendant Energy . Esti sigur ca nu mai ai nevoie de acele arme ? Gandeste-te bine inainte sa le dai dismantle, vezi ce tip de damage au , pastreaza cate una din fiecare tip de damage , o sa ai nevoie.

Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    A aparut samsarul ala ordinar?
    cred ca il confunzi cu Rahuul , acest samsar practic da exotice/legendare moca. Va aparea la ora 12.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 91 of 186 FirstFirst ... 41 81 89 90 91 92 93 101 141 ... LastLast