Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 186 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 118 ... LastLast
Results 341 to 360 of 3702

Thread: Destiny

1. #341 SP
    Junior Member DarthhNik's Avatar
    BlueLightning , mersi mult, l-am luat eu.

2. #342 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Ieri seara am incercat sa joc pe PS4, cele cateva ore scurte petrecute au fost de vis. Abia astept sa vad ce ma asteapta astazi .

3. #343 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Va rog un pm cu un cod pentru ps4 multumesc

4. #344 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Destiny Beta Live - Part 1 - Solo Mission

Destiny Beta Live - Part 2 - Co-Op Strike Mission

Inregistrarea de aseara.

5. #345 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    bun :

-grafica foarte buna
    -gameplay ok
    -daca joci singur misiunile este pur si simplu boring
    -daca joci cu 2 prieteni este ok, desi mai dai pe harta de niste unii ce isi fac obiectivele si iti da senzatia ca iti activeaza si tie lucruri dar de fapt nu
    -jocul in story mode, explorare si alegere puncte destinatie..seamana izbitor cu warframe, doar ca joci in 3.
    -enervant ca joci pe aceeasi harta (pamant) si doar intri in diverse alte camere pt misiuni
    -uneori scada framerate

verdict, nu-l cumpar.

p.s. mie mi-a mers fara cod fara nimic, direct cu MAGARIA lu' Dante !

-bungie nu mergea,asa ca as avea 2 coduri ps4 Europe

L.E.

mai e un cod

HFRH-JCN2-TFMP

6. #346 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    bun :

verdict, nu-l cumpar.
    Ba-l cumperi

7. #347 SP
    Member bartonn's Avatar
    N9JP-5GN3-RJ95
    9R4L-P4NK-F3PM

PS4 Europa codes.

Have Fun

8. #348 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Ba-l cumperi
    aoleu !

man , aseara n-ai vrut bre sa te bagi la un coop

9. #349 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Cand/Unde este trasa linia de "end-beta" cand nu mai poti progresa in story? Sa stiu cat pot fi de entuziasmat

10. #350 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    In beta sunt 4 misiuni Story, 1 Explore si 1 Strike, toate pe Pamant. Iar level cap-ul este la 8.

11. #351 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    bun :

-grafica foarte buna
    -gameplay ok
    -daca joci singur misiunile este pur si simplu boring
    -daca joci cu 2 prieteni este ok, desi mai dai pe harta de niste unii ce isi fac obiectivele si iti da senzatia ca iti activeaza si tie lucruri dar de fapt nu
    -jocul in story mode, explorare si alegere puncte destinatie..seamana izbitor cu warframe, doar ca joci in 3.
    -enervant ca joci pe aceeasi harta (pamant) si doar intri in diverse alte camere pt misiuni
    -uneori scada framerate

verdict, nu-l cumpar.
    Discutam prieteneste, da

Nu cred ca a fost gandit sa-l joci singur. Probabil ca la cata lume o sa-l cumpere sansele sa-l joci solo sunt foarte mici.
    Mie mi-a placut si o sa-l cumpar in ziua lansarii. Consider ca ce ai enumerat tu acolo sunt lucruri minore mai putin partea de framerate. Chiar tu ai spus ca la partea de gameplay este ok.

Acum fiecare are parerea lui. Dar cred ca ar trebui sa-i mai dai o sansa pe parcursul beta-ului

12. #352 SP
    Member Buyk's Avatar
    Fiecare are părerea lui si gusturile nu se discuta.

In alte ordine de idei pe mine ma dispera ca e limitat la lvl 8 si sunt asa multe de făcut in joc off, abea astept varianta full. La ce gear am văzut pe la NPC înnebunesc dar e nevoie de lvl 20.
    Ce ma amuzat f tare e ca am dat de vreo doua ori de niște mobi care aveau semnul ?? in loc de lvl, va dați seana ce terci faceau aia din mine daca miscam pe langa ei , ma gândesc acum ce level or avea 30-40 hmm.

13. #353 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Sunt multe zone cu mobi "??" si ma oftic asa mult ca vreau sa le explorez!
    In alta ordine de idei, sper sa se continuie caracterele astea si in varianta full, desi sunt sanse slabe.

14. #354 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Au spus ca nu, o iei de la 0

15. #355 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am ajuns si eu la lvl 8 (n-a luat mult)... ma asteptam la mai mult content pt. Beta (fata de Alpha). Per total, n-am vazut mari modificari (decat poate niste loading time-uri mai mari si ceva caderi de framerate care in Alpha nu erau acolo). Sistemul de upgrade a ramas la fel de anemic... inca nu poti sa dai compare la un vendor... nu poti sa-ti customizezi caracterul nici macar ca inaltime (nu mai vorbim de boobs, pe care le vrem cat mai mari, nu?). Inca nu inteleg ce cauta meniurile accesibile prin cursor (ca si cand as avea mouse) pe o consola (wth Bungie?!?). Locatiile din story mi s-au parut extrem de repetitive... multiplayerul macar a fost destul de variat.

Probabil ca il voi cumpara mai mult pentru story & exploration (inca sper sa vad mai mare varietate)... insa il voi astepta la un pret redus.

16. #356 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Cum nu poti sa dai compare la vendor? Eu pot

17. #357 SP
    Member Buyk's Avatar
    Am constatat si eu niște frame drops dar am crezut ca este doar in mintea mea. Sper ca beta asta sa ii ajute pe Bungie sa il finiseze cum trebuie.
    Un alt aspect care este de bine e faptul ca cad iteme mai multe din mobi fata de alpha iar in funcție de dificultate iti cad uncommon sau clasice. Aseara într-un singur raid au cazut vreo 6 iteme uncommon :d

18. #358 SP
    Junior Member zzenben's Avatar
    Quote Originally Posted by Valerio View Post
    Coduri pentru PS3: 9LEE-F2NC-GF9D
    QLA7-PQN2-ECJL
    Am luat eu primul cod. Ms

19. #359 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Loading times au scazut incredibil de mult fata de alpha. Faceam dus si beam 2 beri pana incarca harta, acum e perfect.

20. #360 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai tu ai deja PS5, nu se pune

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 186 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 68 118 ... LastLast