acest joc nu e exclusiv multiplayer? daca va avea online pass nu vei mai putea vinde doar cd ul.
acest joc nu e exclusiv multiplayer? daca va avea online pass nu vei mai putea vinde doar cd ul.
aha ms
Eu azi am inceput sa l joc. la a doua misiune, in old russia, am ajuns intr o zona darkspawn parca se numeste, unde am dat de un boss cre iese dintr o tzeava si de care nu pot sa trec. cum pot sa "chem" ajutoare? prin ajutoare ma refer la ceilalti jucatori![]()
Poti sa-l bati si singur, omori mai intai minionii avand grija sa te feresti in acelasi timp, si apoi tragi in el cat mai mult, pastrand distanta. Daca esti pe low cu health-ul, te ascunzi si astepti sa se regenereze.
Mda... imi trebuie un Destiny beta code pentru PS3 ... eu am avut unul si l-am postat aici (evident ca a fost folosit) ...acum am nevoie pt un prieten doritor sa-si urmeze destinul. Ma poate ajuta cineva ?
Multumesc
Salut!
Daca are cineva un cod beta pentru Destiny pentru PS3 (PSN US) de care se poate desparti as aprecia daca mi l-ar da mie (eventual intr-un mesaj privat).
Multumesc!
Poi nu inteleg voua nu v-a venit pe email key-uri pentru Destiny Beta?ca mie mi-a venit pe email coduri pentru PS4 SI PS3
Am codu de PS3 care nu il folosesc daca il vrea cineva doar cereti-l![]()
Mai are cineva vreun cod pt. Beta?
---------- Post added 20-07-2014 at 22:43 ----------
As vrea si eu unul pt PS3 UE daca are cnv. Multumesc
Cum ai reusit asta? ca m-am aventurat si eu la niste moobi cu ?? si am constat ca erau de lvl 20 dupa ce m-au omoratapoi dandu-le de la distanta nici damage nu luau, in loc sa arate cifra de la dmg spunea "immune"
deci eram rahitic pe langa ei, iar cand primeam un hit direct dead, parca aveau the golden gun.
Bookmarks