Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 47 of 47

Thread: Tricouri personalizate pt. CG

1. #41 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    e excelent personaju din gow ..daca ai cat de cat o idee despre joc iti dai seama cine e ..si un CG scris frumos sub el gen un piedestal...merge

2. #42 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    ar fi mai bine sa optam pentru o ilustratie a personajului/personajelor favorite, evitandu-se astfel si eventualele probleme de copyright.
    QFT
    Attached Images Attached Images tomb_raider__lara_croft_by_markovah.jpg

3. #43 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Err... imi permiteti sa sugerez sa colaboram cu baietii astia ? Par ca stiu ce fac, si vad ca au mai colaborat si cu alte situri.

Doar o sugestie.

Si de ce sa facem tricouri personalizate pentru fiecare ? Nu suna prea bine asa. Mai bine un model prestabilit, asa cum e normal, care sa placa la toata lumea ( asta insemnand sa aiba legatura cu gamingul, bineinteles ).

4. #44 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Momentan partea cu tricouri e in pauza... Noi peste o luna s-ar putea sa nu mai fim dar vrem tricouri cu CG...

5. #45 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ok . Corect asa , dar gandeste-te Monky , tricourile ar putea salva CG . Pentru 100 de lei un tricou , cu cost de productie de 40-50 de lei , ar fi benefic si pentru user si pentru forum .

6. #46 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Ok . Corect asa , dar gandeste-te Monky , tricourile ar putea salva CG . Pentru 100 de lei un tricou , cu cost de productie de 40-50 de lei , ar fi benefic si pentru user si pentru forum .
    Hehe... probabil ca daca le-am pune la licitatie ar sari lumea pe el... cu 10 RON. Arunca o privire pe licitatii si-o sa vezi jocuri si console care s-au dat cu 10-20 RON... N-are lumea bani, e criza (desi pe threadul de "Ce ne-am cumparat azi" curge lapte si miere)...

7. #47 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    eu nu le am de Azi...le am de mai mult dar acum le-am pus. so..pana la urma..daca le-am pune la licitatie. cei care si-ar dori ar cumpara. si daca pui vreo 10 si la 2-3 tricouri se liciteaza peste cu 10-20 ron mai pui 2-3 tricouri la bataie si iesi in castig

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3