e excelent personaju din gow ..daca ai cat de cat o idee despre joc iti dai seama cine e ..si un CG scris frumos sub el gen un piedestal...merge
e excelent personaju din gow ..daca ai cat de cat o idee despre joc iti dai seama cine e ..si un CG scris frumos sub el gen un piedestal...merge
Err... imi permiteti sa sugerez sa colaboram cu baietii astia ?Par ca stiu ce fac, si vad ca au mai colaborat si cu alte situri.
Doar o sugestie.
Si de ce sa facem tricouri personalizate pentru fiecare ? Nu suna prea bine asa. Mai bine un model prestabilit, asa cum e normal, care sa placa la toata lumea ( asta insemnand sa aiba legatura cu gamingul, bineinteles).
Momentan partea cu tricouri e in pauza... Noi peste o luna s-ar putea sa nu mai fim dar vrem tricouri cu CG...![]()
Ok . Corect asa , dar gandeste-te Monky , tricourile ar putea salva CG . Pentru 100 de lei un tricou , cu cost de productie de 40-50 de lei , ar fi benefic si pentru user si pentru forum .
Hehe... probabil ca daca le-am pune la licitatie ar sari lumea pe el... cu 10 RON. Arunca o privire pe licitatii si-o sa vezi jocuri si console care s-au dat cu 10-20 RON... N-are lumea bani, e criza (desi pe threadul de "Ce ne-am cumparat azi" curge lapte si miere)...
eu nu le am de Azi...le am de mai mult dar acum le-am pus. so..pana la urma..daca le-am pune la licitatie. cei care si-ar dori ar cumpara. si daca pui vreo 10 si la 2-3 tricouri se liciteaza peste cu 10-20 ron mai pui 2-3 tricouri la bataie si iesi in castig
Bookmarks