Da-le un email celor de la Sony. Eu n-am patit chestia asta pana acum... Oricum, cel mai important: ai si platit de 2 ori? Sper ca nu...
Printable View
Da-le un email celor de la Sony. Eu n-am patit chestia asta pana acum... Oricum, cel mai important: ai si platit de 2 ori? Sper ca nu...
@Einherjar793AD: Cred ca versiunea de dimensiune mai mica are doar audio in engleza, iar cea mai mare are audio si in alte limbi europene.
Nu-mi mai spune mah Einherjar793AD. Ce mă enervezi :)
Nu, clar e în două exemplare. Când dau download ia fiecare fișier de 2 ori. Plus că îl pune de două ori în meniu.
Și nu am plătit de 2 ori:)
Să nu fie visual bug. In hdd ocupa dublu spatiu?
Jocul ajunge maine in magazinele de mai jos, direct de la furnizorul Netzah Games prin curier. Este posibil ca unele magazine sa-l aiba deja, dar nu au voie sa-l vanda mai devreme de 19.
Altex Alba Iulia Mall
Altex Alba Iulia Retail Park
Altex Arad Kaufland
Altex Bacau Arena
Altex Bacau Real
Altex Baia Mare Gold
Altex Braila Promenada
Altex Brasov Cometex
Altex Bucuresti Pallady
Altex Bucuresti Colosseum
Altex Bucuresti Grand Arena
Altex Bucuresti Liberty
Altex Bucuresti Militari
Altex Bucuresti Obor
Altex Bucuresti Plaza
Altex Bucuresti Promenada
Altex Bucuresti Real Vitan
Altex Bucuresti Unirea
Altex Buzau Cometex
Altex Calarasi
Altex Cluj Iulius
Altex Coral Constanta
Altex Focsani Promenada
Altex Galati Billa
Altex Galati Shopping City
Altex Iasi Era
Altex Iasi Iulius
Altex Mangalia Lidl
Altex Oradea Era
Altex Piatra Neamt Eva
Altex Pitesti Real
Altex Ploiesti Billa
Altex Ploiesti Mall
Altex Rm. Valcea River Plaza
Altex Satu Mare
Altex Satu Mare Somesul
Altex Severin Promenada
Altex Sibiu
Altex Slatina
Altex Targoviste
Altex Targu Jiu
Altex Timisoara Real2
Altex Tulcea Winmarkt
Altex Vaslui Kaufland
Altex Zalau Silvania
Media Galaxy Brasov Real Estate
Media Galaxy Bucuresti Mall Vitan
Media Galaxy Bucuresti Militari Auchan
Media Galaxy Bucuresti Orhideea
Media Galaxy Cluj Polus
Media Galaxy Constanta Tom
Media Galaxy Iasi Felicia
Media Galaxy Oradea Lotus
Media Galaxy Pitesti Jupiter
Media Galaxy Suceava Shopping City
Media Galaxy Tg. Mures European Retail Park
Media Galaxy Arad Atrium
Media Galaxy Bucuresti Feeria
Media Galaxy Bucuresti Titan Iris
Media Galaxy Craiova Electroputere
Media Galaxy Timisoara Iulius
Stiti cumva versiunea digitala US la ce ora e disponibila maine?
Ok se pare ca Renegade are dreptate. Unul e engleza si unul in rusa (sau ceva de genul).
Dar de ce naiba il instaleaza si pe ala in rusa daca eu il vreau doar pe ala in engleza. O tampenie mai mare nu am vazut.
De curiozitate..cu mai multe luni in urma s-a anuntat ca cine face preorder pentru ps3, primeste bonus Infernal Pauldrons. Acum dau pe site-ul celor de la Altex si vad ca primeste oricine Infernal Pauldrons, chiar daca te duci si cumperi simplu jocul direct din magazin. Cel putin asa scrie pe site. Atunci care mai e "smecheria" pentru care am facut preorder la acest joc? :) Mai ales ca daca cineva se duce direct in magazin il ia mult mai repede ca mine, care trebuie sa astept curierul cine stie cat.
Șmecheria a fost ca să vândă mai multe bucăți day-one.
Ce teapa am luat. Ca si Einherjar imi apar doua exemplare ale jocului in Download list. Una de 24GB cu un R in nume si una de 12 GB
Am zis aia de 24 cu R sigur e varianta in rusa downloadez cea de 12. Ma trezesc azi dupa ce a stat la download toata seara si surpriza e varianta in rusa :D
Asa ca dati download la versiunea de 24GB. Another day wasted pana se downloadeaza :(
Stie cineva daca cei de pe xboxone se pot juca impreuna cu cei de pe Ps4/PC ?
sau dc scrie xboxone 1-4 players? pot juca 2 de pe aceeasi consola?
Da, se poate juca coop 4 persoane daca ai 4 controlere. Legat de intrebarea daca xbox version poate juca cu ps3/4 cel mai probabil nu.
Nu se poate. Sunt servere separate.
Eu sunt live pe twitch, linkul in semnatura :)
Nu stiu cum e la voi, si ce ati downloadat sau cum ati downloadat... eu doar am dat Preorder acum cateva zile, si azi aveam jocul downloadat si playable. Am intrat un pic, de curiozitate, and it works! Well, see you in game! :)
Eu am dat download aseara pe la 10, la 11 era gata, azi am dat direct play. De pe US Store.
Btw, unde gasesc si eu Infernal Pauldrons care sunt oferite bonus? :D
P.S. Si eu tot de pe US :)
Pe consola nu l-am mai jucat, doar pe PC sute de ore. Doamne ce diferita e senzatia, e cu totul alt joc cu controllerul. Nu zic ca neaparat mai bun :D, dar placut. Oricum merge impecabil.
A fost cineva din Cluj pe la Altex Iulius ? Is curios daca a ajuns jocul si daca ii pus la vanzare deja...