Nici mie. Dar nu e grabă, mai e până se lansează.
Printable View
Nici mie. Dar nu e grabă, mai e până se lansează.
Îl primim odată cu Destiny.
Nu, serios acum. Curierul de la Fan nu a venit niciodată mai târziu de ora 12. știu că pe la ora asta trece prin zonă. Deja cred că nu o să îl primesc nici azi... Altex, cea mai bună organizare.
pai inseaman ca esti norocos daca il primesti azi, indiferent de ora. Eu am precomanda de 2 luni si nici pana acum la ora asta nu mi-au dat mesaj sau mail cum ca produsul se afla in drum spre mine, cum se procedeaza de obicei. Da, mi-au zis comanda finalizata dar nimic mai mult, asta in timp ce la Liberty Mall care e la doi pasi de mine, jocul e in stoc :)
Niste mizerii astia de la Altex, in veci nu mai dau precomanda la ceva, chit ca imi da gratis:)
Pai pana acum ma duceam la un magazin, luam jocul si apucam sa ma si joc. Ca sa nu mai vorbesc de magaria cu acea armura bonus care vezi doamne o primeau doar cei care faceau precomanda :)
Da. Tocmai ziceam ca nu a venit curierul niciodata mai tarziu de ora 12. E aproape 15. Cred că mâine o să îl primim:))
Cred că la fel am primit toți, doar mailul de confirmare. În mod normal trebuia să primim awb, nr. de telefon ceva și de la curier.
LE: Până la urmă a primit careva jocul de la Altex?
Ieri m-au sunat de la Altex (pentru confirmare)si azi la ora 11,30 a venit curierul (la serviciu) si mi-a adus jocul!
I-am lasat 10 ron in+ si i-am spus sa ma tina minte cand mai am de primit ceva.
Se pare că ești singurul norocos. Eu nu îmi mai fac speranțe pentru azi...
Precomanda tipica Altex :)). Nu ajunge. Mai e o ora totusi, poate e curierul al dracu ca nu i-am lasat nimic data trecuta...
Fan lucrează până la 17:00. Ești cu 3 ore peste program:))
Am sunat la ei Altex și mi-au zis că abia azi a ridicat curierul coletul și că îmi ajunge mâine garantat. Organizare...
Nu vine cu fan, ci cu Nemo. În sfârșit, clar e pierduta ziua de azi. Îmi pare rău pentru voi
@vali mie toate coletele de la altex mi-au venit cu fan până acum. Mâine îți zic cu ce vine.
Da. Trebuia să specific:)) DACĂ vine mâine:))
Și eu sper, că altfel încep să arunc cu blameuri în toți care ați lăudat jocul așa tare încât să mă facă să renunț la Destiny.
Inelul legendar ca si bouns pt conectarea contului de PSN cu battlenet l-a primit cineva ?
Da, eu.
Caut unul sau mai multi jucatori cu care as putea sa atac Torment 2 ...astept pe oricine pe psn : FieldAdmiral
La mine a mers dupa ce am dat Restore Licenses (cu jocul oprit). Din pacate, prea tarziu... am ajuns cu caracterul pe la level 40 or so... deja sunt egale cu zero :(
P.S. Apare in inventory direct, deci aveti grija sa nu vindeti din greseala... Sunt curios daca apare automat la un nou caracter. It should!
Tocmai ce am inceput din nou campania ,am ales Crusader , daca vrea cineva sa joace coop imi puteti da add: baciu91 .