Are dreptate Dant3... la PS3 nu are restore licenses :)
Incerc cand ajung acasa sa il mai dwl odata sa vad ce se intampla
Printable View
Are dreptate Dant3... la PS3 nu are restore licenses :)
Incerc cand ajung acasa sa il mai dwl odata sa vad ce se intampla
Aici nu te pot contrazice. PS4 e superior... Dar inca sunt multumit de PS3-ul meu de 160 GB si PS4 inca este destul de scump, la fel si jocurile pt PS4... mai trag cu el pana la anul. Oricum la Diablo am inteles ca imi pot exporta caracterele. :)
Deci am avut "onoarea" sa dau de un nemesis, abia am apucat sa citesc de la cine a venit și m-a spart. Mulțumesc nameless_fear :) , acum o sa vina și pe la voi :D
Pe torment I eram.
spiderman1313: da, poti sa le exporti... dar asta va insemna sa cumperi din nou Diablo. Banii aia mai bine ii puneai la noua consola (parerea mea). La vreo 5 jocuri de genul asta si deja ai banii de consola :)
In alta ordine de idei, hai sa pun si eu niste screenshot-uri din Diablo III Reaper of Souls, varianta PS4. Atentie, s-ar putea sa contina spoilers!
Sa pun si cateva din multiplayer-ul de azi noapte. It was fun! :)
Dacă știe cineva, să-mi explice și mie cum stă treaba cu triunghiul ăla pe bara de xp.
Am jucat World of Warcraft și acolo era rest time. Cât timp petreceai în oraș atâta urca triunghiul pe bară, iar când făceai questuri, killuri, până la triunghi primeai dublu xp. Așa e și aici?
Ieri am doua de la styng. Altele nu am întâlnit și sigur au mai murit și alții, deci e random treaba.
Daca ai ceva banuti o găsești la Orange la un pret bun, pana pe 31 august, 1400 de lei
Sub 1400 nu cred ca o prinzi anul asta, scuze pt offtopic
Triunghiul apare după ce iei "Pool of Reflection". Se păstrează de la o sesiune de joc la alta, dar nu şi dacă mori.
Mda, aşa de rău m-am enervat pe ăştia de la Altex, că i-am călcat iar alaltăieri cu o falcă în cer şi una în pământ, hotărât să nu mai iau jocul pe PS3. Şi m-am ţinut de cuvânt. L-am luat pe PS4, plus încă un controller, pentru căci consoarta. :DQuote:
In alta ordine de idei, hai sa pun si eu niste screenshot-uri din Diablo III Reaper of Souls, varianta PS4.
Arată şi se mişcă excelent pe PS4, chiar merită.
Hehe, uitandu-ma peste poze recunosc o figura care la momentul aparitiei m-a fermecat atat de tare incat m-am inspirat din stilul armurii sale.
Coiful nu mi-a placut asa ca am luat stilul clasic.
Nomak, cum intri în joc, faci câțiva pași și te cauta el apoi :) nu ii pasa ca te bați cu 5,10, 70.. Vine. Și nu vine singur, mai are și ajutoare. Pe mine m-a nimerit în actul 5 când ma bateam cu vreo 3 mini boss și încă câteva zeci de trash mobs.
Daca se mai joaca cineva de aici pe PS3... add me :)
In rest voi reveni deseara sa va spun daca am reusit sa fac rost de pauldrons...
Vreau si eu sa fiu atacat de un nemesis asa ca v-am trimis niste friend requests:)). Daca va deranjeaza, puteti refuza :p.
Id-ul meu e rares00190, joc pe ps4.
id: styngX pt. PS4: free nemesis :evil:
Cam cat de greu se crafteaza Hellfire ring? Pana acum am doar 2 iteme cu 25% exp si n-ar strica si asta cu 45% >:). De asemenea, add me cei care mai sunteti pe PS3, id:Emilx82.