Numai daca ai cursorul pe Manual mai poti rezolva problema. Daca-l ai pe asistat sau semi-asistat, in momentul cand oponentul tau centreaza sau lobeaza mingea peste apararea ta, AI-ul iti muta imediat cursorul pe ultimul jucator al tau si daca nu esti atent te duci cu el spre atac in loc sa te duci spre aparare. Pe Manual muti numai cand vrei tu cursorul.
nici nu poti ajunge in Div1 fara mizerii de centrari..mai nou am observat sa se practica 1-2 la lovitura de start a meciului. Atacantul cu PACE mare face 1-2 cu unul dintre mijlocasi care are passing foarte bun, intre timp atacantul alearga in blana spre poarta adversa, mijlocasul in 3-4 secunde lanseaza centrarea peste aparare. si ca printr-o minune "tehnologica" te trezesti cu portarul unu la unu cu atacantul lui.
Un singur gol mi-am luat prin manevra asta dintr-o eroare de-a mea, am iesit cu portarul putin cam mult..in rest am scapat de nenumarate ori, insa e periculoasa idiotenia asta...
Trebuie sa muti repede cursorul pe ultimul fundas si sa te uiti pe radar sa te duci spre adversar sau sa pleci cu atacantul/mijlocasul tau odata cu el si sa-l urmaresti tot pe radar.![]()
problema e ca totul dureaza 2 secunde...pana te uiti pe radar, pana identifici locul unde pica mingea, pana muti pe fundas...te trezesti ca de fapt mingea a cazut deja in teren si esti la "bataie"
Da, trebuie sa te misti cat de repede poti. Eu pot face asta, dar de cele mai multe ori fug dupa el cu jucatorul din atac, deoarece mut mai repede cursorul. Adversarul da pasa, sta putin cu mingea (cat timp ii fuge atacantul in fata) si apoi da pasa lunga in fata. Trebuie sa ai cursorul pe Manual sa-l misti unde vrei tu.
---------- Post added 04-03-2014 at 10:01 ----------
Daca nu stiati, cu cursorul pe Manual va puteti apara cel mai bine de header-ii din careu, mai ales la cornere.
Da, pe 18 aprilie si numai pe PS3 si XBOX360: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...azil-next-gen/
PS: eu am facut precomanda la Altex la 208 ron: http://www.altex.ro/catalogsearch/re...world+cup&cat=
@ZeroSkillNoob: Multi au trecut la FIFA 14 PS4 sau poate nu joaca Virtual Pro. Lumea de pe aici joaca in mare Ultimate Team/Seasons.
PS: nici macar n-ai asteptat o zi si incepi sa te plangi.
@silvian92: 16 lire/20 euro. Numai ca 2014 World Cup n-o sa fie DLC.
Si eu am si PS3 si FIFA 14 PS3, dar nu mai intru deloc, astept jocul World Cup 2014. FIFA 14 joc numai pe PS4. Daca nu te contacteaza nimeni sa-ti faca pe plac cu boost-ul asta nu inseamna ca lumea nu e saritoare. Cel putin lumea de aici te ajuta cu informatii despre un anumit subiect. Nimeni nu e obligat sa-si sacrifice din timpul lui sa-ti faca tie boost-ul.
Stai Chill...nu te mai agita asa.Daca cineva imi cerea mie ajutor nu cred ca spuneam nu...In fine o sa mai caut.Nu inteleg ce sari tu sa comentezi atat.
Pai am sarit ca ai facut aceasta remarca: "Ce saritoare este lumea...cand rogi sa fi ajutat..."
PS: daca taceai, filozof ramaneai.
Pai si nu am dreptate...Dovada esti chiar tu...Ai si PS 3 ai si Fifa 14...Si zici ca iti sacrifici (pierzi) timpul ajutand un coleg consolist, frumos din partea ta.
PS: Nu tac fiindca nu sunt filozof.
Am zis ca joc FIFA 14 pe PS4. Nu am zis ca joc pe PS3 si nu as vrea sa te ajut. Timpul costa bani.
PS: frate-i frate, dar branza e pe bani.
Bookmarks