Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 105 of 185 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 155 ... LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2081 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu

2. #2082 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    voua va functioneaza sa dati gift item? mie imi da o eroare cu *null cand dau send la un gift

3. #2083 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    voua va functioneaza sa dati gift item? mie imi da o eroare cu *null cand dau send la un gift
    La mine nu merge...

4. #2084 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Nici la mine nu merge.

5. #2085 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Chiar e posibil asa ceva?!
    Attached Images Attached Images 20140308_230042.jpg

6. #2086 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Pe mine m-au bătut 5 echipe de desculţi la rând în div a 8-a şi din vina mea am umblat la controller şi am schimbat setările apoi am bătut o echipa câte îl avea pe Bale, Ronaldo şi încă câţiva de valoare, nu este prima oară şi nici nu sunt singurul căruia i se întâmplă, toată lumea se plânge de meciuri în care mingea nu vrea să între decât în poartă ta, teoria conspiraţiei.

7. #2087 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Vad ca tot se plange lumea de jocul FIFA. Da, e posibil asa ceva.

Ati avut vreunul curiozitatea sa verificati si realitatea?

Si exemplele pot continua, pentru cine are timp sa sape pe Internet.
    Attached Images Attached Images chelsea-basel.jpg everton-chelsea.jpg

8. #2088 SP
    Banned SWTFU's Avatar

Min. 1.35 pasa L1 + triunghi OP.

Min. 3.01 sut OP.

Concluzie: jucatorul s-a nascut OP.

9. #2089 SP
    Junior Member DarthhNik's Avatar
    Fifa14
    Salut,este cineva care joaca Fifa14 pe Ps4 si ma poate ajuta cu niste boost-uri din Catalog ? In caz ca are niste FCC in plus..(sunt pentru my player,career,daca are un level ceva mai mare). Multumesc mult.

10. #2090 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Update : http://www.easports.com/fifa/footbal...kbEKInKWXm:ps3 Hazard 88 , Suarez 88 , Oscar 84 , Sturridge IF , Remy 80 & pretul cu care l-am cumparat pe Hazard spre norocul meu dar din pacate nu pot juca din cauza unei erori care o arata la fiecare sfarsit de partida .
    Attached Images Attached Images 20140309_140759.jpg

11. #2091 SP
    Banned SWTFU's Avatar

12. #2092 SP
    Junior Member vladutzu95's Avatar
    Salutare.Ma poate ajuta cineva si pe mine in legatura cu upload-ul la goluri pe PS4.
    Dupa ce dau gol apas butonul share si imi sa dau upload la 15 minute,dar eu vreau doar golul sa il postez pe fb!
    Ma poate ajuta cineva? Va multumesc.

13. #2093 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    vladutzu95 citeste si tu manualul de playstation 4. acolo scrie cum se foloseste functia SHARE. sau apeleaza la google, este o combinatie de dublu click pe share pt start video si single click pt finish...etc mai departe google it.

gvingi76 iti spuneam la un moment dat ca item-urile din transfer market pe care le ai deja au un marker verde... Insa nu cred ca se aplica la orice item..
    la Stadion vad ca se aplica (bernabeu fiind singurul stadion pe care il am in club)
    PS: am cumparat altul si l-am facut activ, markerul nu mai apare de bernabeu ci pe cel activ..hmm nu ii inteleg rostul
    Attached Images Attached Images green.jpg

14. #2094 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Update : http://www.easports.com/fifa/footbal...kbEKInKWXm:ps3 Hazard 88 , Suarez 88 , Oscar 84 , Sturridge IF , Remy 80 & pretul cu care l-am cumparat pe Hazard spre norocul meu dar din pacate nu pot juca din cauza unei erori care o arata la fiecare sfarsit de partida .

Ce eroare iti da? Posibil sa fie de la ISP, ai incercat sa mergi cu consola in alta retea sau sa te conectezi de acasa prin alt ISP, daca ai acces?

15. #2095 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Noile echipe. Am vazut ca Serie A si Ligue 1 nu mai merg asa cum trebuie. Pareri/sugestii?
    http://www.easports.com/fifa/footbal...dRXxlnKW99:ps3
    http://www.easports.com/fifa/footbal...MuQHWnKXaa:ps3

16. #2096 SP
    Ma deconectează la sfarsitul meciului...

17. #2097 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Intrebare stupida...incerc sa fac cativa coinsi din trading, am 50 000 pe cine sa cumpar , cu cat , cand il vad si CU CAT ? Pentru ca am observat ca sunt diferente mari de pret chiar in 24 de ore .

18. #2098 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Ma deconectează la sfarsitul meciului...
    Ai schimbat ceva la conexiune in ultima vreme? Router nou, setari noi samd? Daca nu, cum spuneam, mergi cu consola in alta parte, joaca un meci si daca nu mai apare problema e de la ISP.

Eventual, inainte de asta mai poti incerca sa stegi datele aferente jocului de pe hardul consolei. (e putin probabil sa fie de la asta, dar e mai usor de verificat)

19. #2099 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Intrebare stupida...incerc sa fac cativa coinsi din trading, am 50 000 pe cine sa cumpar , cu cat , cand il vad si CU CAT ? Pentru ca am observat ca sunt diferente mari de pret chiar in 24 de ore .
    In principiu merge cu orice player putin mai cautat. De exemplu cauta jucatori din BPL. Cumpara la un pret cat mai mic, dupa care urmareste si cel mai mic pret de pe piata. In functie de acela il listezi cu 100 de coins mai putin ca sa il dai repede si cauta un profit de minim 500 de coins per player. La 10 jucatori ai cam 5000 profit. Nu este mult, dar astia 10 playeri cu putin noroc ii dai in ~30 de minute si ar fi in jur de 10k pe ora ceea ce este acceptabil. Deja de la un punct, 100-150k, iti poti permite sa urci spre jucatori IF, dar si aici foloseste aceeasi metoda. Cerceteaza pretul, cumpara cat mai ieftin, vinde cu putin sub pretul pietei. Aici poti avea profit si de 20-30k per player, daca nu chiar mai mult cu putin noroc.

Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca mai vrei ceva, poti sa imi lasi PM ca sa nu poluam threadul

20. #2100 SP
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Ai schimbat ceva la conexiune in ultima vreme? Router nou, setari noi samd? Daca nu, cum spuneam, mergi cu consola in alta parte, joaca un meci si daca nu mai apare problema e de la ISP.

Eventual, inainte de asta mai poti incerca sa stegi datele aferente jocului de pe hardul consolei. (e putin probabil sa fie de la asta, dar e mai usor de verificat)
    Nu am schimbat absolut nimic .
    Despre eroarea asta vorbesc , cea din poza .
    O sa incerc in alta parte sa joc .
    Eroarea asta am inceput sa o primesc din ianuarie cand era serverul varza , cand se plângeau toti de server . De cateva ori am putut juca din ianuarie si pana acum .
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1394491701783.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 105 of 185 FirstFirst ... 5 55 95 103 104 105 106 107 115 155 ... LastLast

Bookmarks