Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 185 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 ... LastLast
Results 2,441 to 2,460 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2441 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    Handicapul a fost mai mereu prezent in ultimate team, cel putin de cand m-am apucat eu serios de modul asta, la fifa 11. Aproape de fiecare data cand intalneam jucatori cu IF sau UP, castigam fara stres. Cand dadeam de silveri sau de jucatori nestralucitori, incepeam sa ma panichez. Nu pierdeam mereu, dar oricum, de cele mai multe ori asa am patit-o.

De la UT13 nu mi-a mai placut modul asta, pentru ca l-au schimbat aproape total in ceea ce priveste gameplay-ul. De cand au introdus prostia aia de pe urma careia nu mai poti prelua mingea cum trebuie si sare din picior ca din tun, acolo s-a stricat seria fifa, dupa parerea mea. Au incercat sa-l aduca foarte aproape de realitate, dar au esuat groaznic. Cele mai multe pase si preluari se duceau la garla. L-au incetinit atat de mult incat jocul a devenit o loterie, nemaicastigand cei care intr-adevar au idei de joc si paseaza bine. In schimb au asistat foarte mult suturile iar atunci cand intalnesti un adversar mai slab, el neputand sa treaca de aparare, bineinteles, suteaza, de la 30-35 de m, iar sansele de gol sunt foarte mari. Imi amintesc la UT12 cat ma chinuiam sa reusesc un sut bun. Acolo nu exista sa dai gol atat de usor dintr-un unghi imposibil sau din cadere sau de la distanta, precum se intampla acum.

Nu stiu daca prin ce am scris aici am dat dovada de subiectivism, las asta la aprecierea voastra, pentru ca rezultatele mele dinainte de fifa 13 / ut 13 erau mult mai bune. Si jocul imi mergea, si ma bucuram de victorie, nu ca acum, cand mi se pare anosta aproape orice victorie pe care o obtin. Eu tot incerc sa ma adaptez acestei noi " generatii " de fifa si cam esuez groaznic de fiecare data.

2. #2442 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ai scris ft. bine, *** este făcut să producă bani, nu prea contează gameplay-ul.

3. #2443 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Inainte sa va plangeti prea tare va recomand sa urmariti un rezumat mai amplu al partidei Basel vs Valencia din sferturile EL. Sa vezi acolo cum castiga Basel cu 3-0 din 5 ocazii (2 goluri din executii de exceptie) in timp ce Valencia rateaza vreo 10 ocazii monstruoase, unele din 3-4 metri cu poarta goala

Practic astia de la EA au facut ca in FIFA 14 genul asta de meciuri sa se produca mai des decat in realitate, cam asta e treaba.

4. #2444 SP
    Mda...

5. #2445 SP
    Member Sopi's Avatar
    Mai des e putin zis...in realitate se intampla odata pe an in meciuri importante...dar in fifa 2/3 meciuri sunt asa!

6. #2446 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by bungabunga View Post
    Inainte sa va plangeti prea tare va recomand sa urmariti un rezumat mai amplu al partidei Basel vs Valencia din sferturile EL. Sa vezi acolo cum castiga Basel cu 3-0 din 5 ocazii (2 goluri din executii de exceptie) in timp ce Valencia rateaza vreo 10 ocazii monstruoase, unele din 3-4 metri cu poarta goala

Practic astia de la EA au facut ca in FIFA 14 genul asta de meciuri sa se produca mai des decat in realitate, cam asta e treaba.
    E specialitatea casei pt cei de la Basel..iar fifa e doar un joc video si nimic altceva!

7. #2447 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Merge oprit comentatorul in career mode? Cand sunt in meniu incepe si citeste toate rezultatele, clasamentul, etc si ma scoate din minti. Nu am gasit in settings nimic, dosr pentru in-game.

8. #2448 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Mai des e putin zis...in realitate se intampla odata pe an in meciuri importante...dar in fifa 2/3 meciuri sunt asa!
    Se intampla o data pe an in meciurile la care ne uitam noi. Dar sunt atatea ligi, campionate etc. in lumea asta ca n-ai timp sa vezi ce se intampla in toate.

PS: vad ca aici mai mult va plangeti de joc, dar cand sunteti voi avantajati de scripting nu prea spuneti. De ce, totusi, mai jucati FIFA, mai ales UT? Daca nu stiati, dar stiti, aveti o alternativa la FIFA.

9. #2449 SP
    Lumea se plânge de *** nu de FIFA, şi, dacă tot vrei facem vreo 10 meciuri tu cu Basel eu cu Bayer şi vedem cum stă treaba.

10. #2450 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    imageuploadedbytapatalk1396771376.943906.jpg

Asa mai merge Cel mai mare castig din wager-uri pana acum.

11. #2451 SP
    Member Nestea's Avatar
    Mda...mi-a dat 4 erori cand am castigat...cum draq sa mai promvez, ce mizerie de joc

12. #2452 SP
    Valabil pentru cei care au erori la finalul meciurilor: incercati cu IP fix pe PS3 (nu cu dhcp). Network settings - configurare manuala etc.

13. #2453 SP
    Dupa o matura chibzuinta (decat doua echipe bunicele mai bine una si buna) am lichidat cu vreo 50% profit echipa de Ligue 1 facuta in timpul market crash-ului cauzat de aniversare.

Rezultatul?
    Attached Images Attached Images lahm-toty.jpg

14. #2454 SP
    Member ramusg's Avatar
    Oameni buni, modul de joc in UT este super alterat pt ca in UT se rostogolesc bani adevarati, celelalte moduri sunt mai echilibrate, UT e facut pe reclama: "esti prost de dai in gropi si nu ai gustat victoria pana acum? ai ceva bani in buzunar? FIFA 14 UT e raspunsul pt tine! E ca la X si O spamezi xxx si pasele te duc pana la poarta, spamezi OOO si faci interceptari, esti idiot si nu stii sa driblezi pt ca e singura tehnica care NU E ASISTATA? Nu e nimic, L1 x si L1 triunghi te rezolva.Sunteti multi si prosti dar vreti sa simtiti gustul victoriei? Noi avem solutia, cativa banisori si o sa fiti THE KING OF SCRIPT, avem noi un SCRIPT... si un copil de trei ani poate castiga. NOI SUNTEM EA, la noi cu banuti poti sa castigi si tu un joc video in sfarsit, X si O, simplu pt simpli"'

Cam asta e, e un pamflet si sa-l tratati ca atare, spor la lupta cu scriptul!

15. #2455 SP
    O spui de parca si celelalte moduri n-ar costa fix tot atatia bani Greu cu logica asta pe scari

Uita-te mai sus la echipa mea, n-a costat un leu bani reali si nici foarte mult timp. (30-40 de minute pe zi puse cap la cap in zilele normale, cam o ora pe zi in perioadele de market crash). Sigur, unu' pe care nu-l duce mintea juca in timpul asta 2-3 meciuri pe zi si castiga 1500 de banuti

In rest, sunt convins ca in 1974 suporterilor brazilieni mai putin mobilati la mansarda le venea sa-si traga palme cand vedeau ca a castigat Germania de Vest titlul mondial, in conditiile in care nemtii poate faceau trei driblinguri pe meci. Problema nu este ca unii dribleaza si altii nu, problema este setarea aia cu "assisted" care ar trebui sa fie automat pe off la meciurile din UT.

16. #2456 SP
    Member ramusg's Avatar
    Da, logica ta spune ca la sezoane dai bani pe pachetele, sau la modul numit lovitura in afara? celelalte moduri sunt incluse in pretul jocului dar UT are micro banisori, la asta am facut referinta, PE SCARI, GREU DE PRICEPUT?

Si sa-mi spui tu ca majoritatea prefera jocul Germaniei pe care il uiti a doua zi dupa meci ...dar parca toata lumea il stie pe PELEU pr ca juca simplu si cu L1 triunghi, NU? Si sant sigur ca toata planeta, cum e la PELEU< MARADONA< MESIA etc a retinut numele jucatorilor germani la acelasi nivel de raspandire cu driblacii astia , enumerati mai in spate, LOGICA DE SCARA.

E important sa castigi dar mult mai important E CUM CASTIGI, ASTA TOT PE SCARI O PRICEPI.

PS: de curand un "MARE" fost jucator din 74, german, embematic pt Germanica, a declarat ca BAYERNUTA din MUNCHEN incepe sa semene teribil cu BARCELONUTA tiki-taka si asta e de rau pt ca e un joc plictisitor, anost. etc.

LE: cu privire la asistati ai dreptate, daca dai pe manual, 90% din jucatorii de fifa nu cred ca se mai descurca asa de perfect cu pasele, iar la manual iti trebuie dribling si viziune pt a face un joc bun, cam asta e carmazul, scuza exprimarea.

17. #2457 SP
    Aduna-te nitel, ideea era ca daca iti folosesti un pic capul n-ai nevoie de nici un fel de microtranzactii, intelegi? Cine nu si-l poate folosi, evident, nu mai are decat varianta de a baga mana in portofel, daca vrea o echipa competitiva. Personal gasesc asta o porcarie fara margini, mult mai grava decat partea cu asistatele. Si asta pentru ca un jucator care n-a mai jucat niciodata fifa n-ar avea nici o sansa fara asistatele alea in fata unuia care e la al saptelea sezon, in schimb trade poate face orice om cu un IQ cat de cat mai rasarit, indiferent cand s-a apucat de FIFA.

P.S. Daca tu iti inchipui ca in toata zona de nord a Europei Beckenbauer sau Gerd Muller sunt mai putin celebri decat Pele sau Maradona, chiar habar n-ai de ce-i pe lumea asta.

18. #2458 SP
    Member ramusg's Avatar
    Ne pierdem in in nuante, eu am spus de intreg mapamondul si tu imi spui de EUROPA DE NORD, e ca si cum mi-ai spune ca MULLERICA e cunoscut si el in blocul lui dar nu in tot orasul , dar e cunoscut nene, cred ca si in PAPUA NOUA GUINEE il stie macar unul pe PELEU, de nemtalai, cred ca mai sunt tari in Europa in care sa se ridice din sprincene.

Sunt copilasi de 9 ani, deci generatie noua care cauta material cu PELEU SAU MARADONEU dar cu germanei...mai deloc. Daca ii intrebi pe pustani cu cine vor sa semene, sunt sigur ca raspund cativa si MARADONA sau PELE in afara DE MESIA SI RONALDOCU, dar sa spuna ca vor sa fie ca germaneii de care ai mentionat....niet.

Si de adunat, cred ca eram deja, pt ca eu am facut aproape, daca nu mai mult, de 1 milion de coins din jocuri, nu mai stiu exact dar acolo e suma, nu vorbesc de optiuni, dau bani sau nu dau. Modul de joc are microbanisori in el deci se adreseaza celor multi si simplii care dau bani pt ca sunt tuti, comozi sau vor sa castige si ei intr-un joc video , sa SE SIMTE BINE SI CREIERASUL LUI CARE NU POATE FACE UN DRIBLING PT CA NU POATE si vine cu scuza ca, ASA E STILUL MEU DE JOC, eu pasez, nu driblez mai tarane care driblezi.

19. #2459 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Vandut Lewandowski - are un finishing dezamagitor chiar si in pozitii clare, in FU.T13 m-am inteles cu el mult mai bine.
    Vandut Adebayor IF - nu se face prezent pe teren, l-am mutat si pe stanga si pe dreapta...degeaba, tot Jovetic e tatic in varf, chiar impreuna cu Soldado sau Negredo
    Vandut Luis Suarez (CAM) - aveam mai multe asteptari de la el, il joc mult mai bine pe Cazorla...n-am idee de ce.
    Macar am recuperat cei 150k dati pe ei

Vreun varf pe Bundesliga? momentan rulez cu Aubameyang (ST) ...si merge foarte bine.
    Pentru UK, cum merge David Silva CAM fix pe mijloc sub Striker? ca ma tenteaza

20. #2460 SP
    Toată lumea se vaită de script-ul de la F.U.T. care nu ar trebui să fie şi doar tu eşti deacord cu el, îţi dau acelaşi sfat dacă tot eşti aşa de bun joacă cu Basel în season şi sper să dai numai de Real şi Bayer să te văd atunci, la toţi ne place idea jocului de a îţi face propria echipă, de a juca pe miză chiar dacă ea este virtuală, cine vrea să bage bani poate să o facă dar să nu îi mai avantajeze, şi să bage bani în servere bune, am văzut că la BF4 şi-au cam dat seama şi au luat măsuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 123 of 185 FirstFirst ... 23 73 113 121 122 123 124 125 133 173 ... LastLast

Bookmarks