Handicapul a fost mai mereu prezent in ultimate team, cel putin de cand m-am apucat eu serios de modul asta, la fifa 11. Aproape de fiecare data cand intalneam jucatori cu IF sau UP, castigam fara stres. Cand dadeam de silveri sau de jucatori nestralucitori, incepeam sa ma panichez. Nu pierdeam mereu, dar oricum, de cele mai multe ori asa am patit-o.
De la UT13 nu mi-a mai placut modul asta, pentru ca l-au schimbat aproape total in ceea ce priveste gameplay-ul. De cand au introdus prostia aia de pe urma careia nu mai poti prelua mingea cum trebuie si sare din picior ca din tun, acolo s-a stricat seria fifa, dupa parerea mea. Au incercat sa-l aduca foarte aproape de realitate, dar au esuat groaznic. Cele mai multe pase si preluari se duceau la garla. L-au incetinit atat de mult incat jocul a devenit o loterie, nemaicastigand cei care intr-adevar au idei de joc si paseaza bine. In schimb au asistat foarte mult suturile iar atunci cand intalnesti un adversar mai slab, el neputand sa treaca de aparare, bineinteles, suteaza, de la 30-35 de m, iar sansele de gol sunt foarte mari. Imi amintesc la UT12 cat ma chinuiam sa reusesc un sut bun. Acolo nu exista sa dai gol atat de usor dintr-un unghi imposibil sau din cadere sau de la distanta, precum se intampla acum.
Nu stiu daca prin ce am scris aici am dat dovada de subiectivism, las asta la aprecierea voastra, pentru ca rezultatele mele dinainte de fifa 13 / ut 13 erau mult mai bune. Si jocul imi mergea, si ma bucuram de victorie, nu ca acum, cand mi se pare anosta aproape orice victorie pe care o obtin. Eu tot incerc sa ma adaptez acestei noi " generatii " de fifa si cam esuez groaznic de fiecare data.
Bookmarks