Galati e aproape de Buzau. Cred ca ai stranutat si a ajuns si la mine norocul tau
Oricum, acum am in plan Alexis Arsenal si echipa pentru transul![]()
Galati e aproape de Buzau. Cred ca ai stranutat si a ajuns si la mine norocul tau
Oricum, acum am in plan Alexis Arsenal si echipa pentru transul![]()
la tine nu e nimic de mirare))
daca imi mai raman 100k dupa ce il iau pe Hagi, mai trag un pack
Deja nu stiu ce sa fac. Sa-l vand? Or mai creste preturile? Sa astept pana la transferuri?
Pai fac o echipa ieftina de Bundes si il mai tin, nu e problema.
Deja ii am pe Boateng si Dante FIFA 14 Ultimate Team Squad by Marinake | Futhead
e incredibil de ieftina echipa de bundesliga, atata timp cat nu ai pretentii de reus, pana si lewa e ieftin acum
Acum am Neuer, o echipa de 10k si inca ceva playeri in club. Cred ca pana la urma ii inlocuiesc pe Juan Jesus si Manoel din echipa Non-Rare cu Dante si Santana si atunci am si echipa fara sa mai dau macar un coin.
Acum piata e jos..o sa creasca..cred ca pogba 85 o sa fie o investitie buna...e prea bun ca sa coste doar 85k... Si eu vroiam sa il tin pe schwein, dar si hagi a coborat ca pret...si-asa am luat619k in conditiile in care acum 2 zile era la 1 mil.....oricum am fost norocos sincer...
Eu joc pe europa in wc, il am pe Klose si nu pot renunta la bestia asta de jucator, dar l.am bagat pe messi CAM in a doua repriza si mi.a dat si gol...nu prea ma mai agit sa fac echipa ptr messi pe america, daca joaca bine e in primul 11 daca nu rezerva
Well eu nu mai pot castiga nimic...decat la penalty-uri...Sau poate la un gol diferenta... Ori m-am prostit eu serios, ori are ceva jocul cu mine. Nu mai pot lega 2 pase, nimeni nu e la locul lui...Si ma sufoca cu pressing aproape oricine cu care joc.
Nu ca as juca eu extraordinar, dar pana mai de curand aveam un W/L decent, in jur de 1.5. In ultimele 30 de meciuri a fost mai degraba pe la 0.2....... Mi se pare o cădere prea exagerată..
It's just not fun anymore.![]()
Ce ziceti sa fac? Neuer a urcat la aproape 500k. Sa il mai tin poate se duce si mai sus?
Am vazut reviewul lui ITANI pentru Villa ST si m-am decis sa imi fac o echipa pentru acesta. Ce ziceti? Eu cred ca o sa fie super
http://www.futhead.com/14/squads/14959392/
Bookmarks