Eu am 180.000 monede din acelea , ce pot face cu ele in conditiile in care nu joc Ultimate Team ?
Eu am 180.000 monede din acelea , ce pot face cu ele in conditiile in care nu joc Ultimate Team ?
As vrea sa stiu si eu daca problema este la mine sau la joc.Mi se intampla de multe ori sa nu reusesc sa castig cate 10-15 meciuri la rand indiferent cata posesie am,peste 7-8 suturi pe poarta,de multe ori conduc cu 2-0 si jucatorii parca se transforma in niste retardati.Primesc cate un gol din corner pe meci si la 2 meciuri un penalty impotriva mea din nimic.Si apoi castig din inertie,parca uneori fara sa vreau.Tind sa cred ca de multe ori valoarea celui care are controllerul in mana nu mai conteaza,si tot ceea ce conteaza este A.I.ul care stabileste invingatorul
Si eu pateam la fel, intre timp am invatat sa ma apar mai bine. Nu zic ca adversarul nu e avantajat, dar daca stii sa te aperi poti rezista in ciuda prostiei care ii cuprinde brusc pe toti coechipierii controlati de AI.....
Voua cum v-a mers transfer market-ul in ultimele 48h ? Ieri a mers oribil, glitch-uri peste glitch-uri si in webapp, si pe mobil, si pe consola, refresh f greu la bid-urile pe jucatori etc. Acum merge OK partea asta, dar Transfer Targets e dat peste cap..... Pe PS ma intereseaza.
Aseara am jucat un meci in care am fost condus cu 4-0 la pauza ... dar la final scorul a fost egal . Si inainte de meciul asta am mai jucat inca 3 , in care am fost egalat in min 90 , toate golurile fiind niste balbaieli
Partida a fost scriptata de EA , e clar !Baieti, vedeti in ce minute s-au dat golurile din meciul Liverpool- Chelsea.
neatza08, nu stiu cum poti sa compari prostia asta de joc cu realitatea!
In realitate tot asa des merg pasele peste aparare urmate de stop-uri impecabile? Arata-mi te rog un meci!
Ce sa mai vorbim de modul de incepere de la mijloc, cu pasa de 60m+. Stiu, o sa caute neatza un gol asemanator, doar ca sa imi demonstreze ca se poate
.
PS: am terminat cu el si pe PS4. Toata lumea abuzeaza de L1 triunghi si aproape toate golurile sunt la fel.
Poate la FIFA15 vom juca pe manual, în realitate doar la cele mai bune echipe le ies astfel de meciuri.
Cu toate ca stiti ce e jocul FIFA inainte sa-l cumparati, pana la urma tot il cumparati si dupa aceea va plangeti de asa zisele "abuzuri" ale oponentilor: L1 + triunghi, finesse shot din orice pozitie, ca luati o gramada de goluri cu capul etc.
Am dat pe acest thread o gramada de exemple reale, daca ati retinut, bine, daca nu, iara bine, nu le mai repet din nou.
Atata mai spun: ziceati unii pe aici ca jocul FIFA e facut pentru copii (ca sa scoata EA banu gros). Gresit. Macar de ati fi avut vreo logica in ceea ce ziceati, cine a cerut ca la online pasele sa nu mai fie power asistate si defending-ul sa fie numai tactical? Copiii de 10-12 ani? Nu cred.
Este cam prea OP L1+triunghi , sincer mi se pare ca nu mai e nevoie de atata "skill" ca sa castigi meciurile de FIFA . Dar nu ma deranjeaza asa de tare , pana la urma nu ma opreste nici pe mine nimeni sa folosesc L1+triunghi in abuz . In fine , cel putin in World Cup am observat ca nu este la fel de OP ca in FIFA 14 , si din moment ce multe lucruri din FIFA World Cup vor fi folosite si in FIFA 15 cred ca nu va mai fi asta o problema in urmatorul titlu.
Eu spre exemplu obisnuiam sa joc frumos, in pase etc, dar cand am vazut ca pur si simplu nu are sens si ca adversarul meu are 2 lovituri de cap pe poarta 2 goluri, m-am cam saturat. Pana la urma mi-am facut echipa cu Mlapa si Johnson si am inceput sa joc cu LB+Y / L1+triunghi si pe centrari si am constatat ca joc mult mai bine asa chiar daca nu prea e "fotbal" ceea ce fac dar pana la urma vorba aia, nu-i frumos da'i sanatos.
Tu esti fan inrait EA cred, tot timpul ne aduci exemple cu faze unicat din realitate, care in fifa sunt scriptate cate N pe minut daca doresti sa faci asta, nu poti transforma O EXCEPTIE ( fazele tale din fotbalul real ) in REGULA. Pricepi sau e greu pt nivelul tau?
M-am saturat de desteptaciunea ta desarte, prin care ne dai tu replica cat de simulator e jocul asta, ca mai are faze din fotbalul real care se intampla in realitate rar, sau rar spre deloc.
Jocul e facaut in asa fel incat daca doar spamezi pe X poti ajunge in fata portii pt ca toti jucatorii tai sunt miscati pe teren de AI perfect si apoi apesi 0, daca nu dai gol repeti pana dai, CA TOT DAI!!
L-am pus pe nepotul meu de 5 ani sa faca asta online la UT, a dat doua goluri nu unu, era prima data cand juca.
Sa-ti mai spun una, CEI CARE DRRIBLEAZA incurca AI-ul si nu se mai demarca dupa SCRIPT, din aceasta cauzaasta cei CU SKILL( la jocuri video asta conteaza, pt ca joci sa-ti dovedesti ca te pricepi nu ca te ajuta un gameplay sa castigi INTR_UN JOC VIDEO!!!) nu se descurca prea bine in FIFA 14 , in special in UT, intelegi mataluta sau trebuie sa-ti desenez?
SWTFU, tu cred ca preferi joace super asistate care sa te ajute sa simti si tu ca ai SKILL la jocuri video, NU? Sper ca nu, pt ca daca ai un copil greu la minte o sa-l ajuti tu sa dea cu piciorul in basica, si il ajuti sa bage si basica in poarta pt ca el sa simta bucuria ca a realizat ceva cu propriile forte ...PRICEPI? CAM ASTA E FIFA 14.
Bookmarks