am mai tras un pack de 7.5k intamplator...Suarez 88 ST, Miranda, CB . se mai intampla dar rar
am mai tras un pack de 7.5k intamplator...Suarez 88 ST, Miranda, CB . se mai intampla dar rar
lucky you, bravo. Apropo, ati primit vreunul free packs zilele astea? am vazut ca unii de pe afara au primit
---------- Post added 22-05-2014 at 09:53 ----------
si ce jucatori le-au intrat...unaia Ibrahimovic, altuia Curtois, sau Griezman tots.. Altu Diego Costa Tots si Ramsey Motm...asa noroc...
m-am incumetat la un pack de 15ke prima oara cnad intra un jucator tots de cand joc fifa
pack-uri moca n-au venit inca, poate or sa apara cine stie.
Ai vazut ca la un moment dat pica norocul si pe tine?![]()
da..cand nu te astepti...
sa speram ca vin pack-urile si la noi..desi ma cam indoiesc, insa ar fi o oarecare discriminare daca nu ar da la toata lumea acele 6 pack-uri. majoritatea au avut cel putin un tots in ele...
Chiar daca vin sunt untradeable , dar n-or sa vina pentru ca au fost niste erori in urma unor teste "chipurile" facute de EA.
Si-au cerut scuze si au anuntat oficial ca nu se vor primi freepacks.
gl, la tine e gl, ti-am mai zis
adi, astia de la EA sunt niste idioti. Cum de cel care a prins a fost tocmai Nepenthez ? e cam straniu
Am primit aseara 2 packuri free cu rare gold players pe contul de RO. Nimic interesant. Pe majoritatea ii aveam. Din 24 de jucatori am putut sa pastrez 9.
Pe celelalte conturi nu am primit.
pai tocmai de asta spuneam "teste chipurile" nu exista teste pe mediile online/productie, exista teste pe mediile virtuale, e foarte simplu dar majoritatea nu stie acest lucru.
In fine, nu astept nimic de la EA pe moca, astept doar sa fie totul functional.
l-am dat pe Courtois si mi-am luat rezerva la echipa de BPL
Jackson Martínez FIFA 14 - 86 TOTS TOTS MC Gold - Ultimate Team *** Stats | Futhead
---------- Post added 22-05-2014 at 15:16 ----------
sincer dupa CR7, e jucatorul meu preferant din Fifa, inca de anul trecut
gl, vrei o idee? eu am facut niste incercari de echipe
---------- Post added 22-05-2014 at 15:45 ----------
ca idee ESP (cu antrenor columbian osorio):
spa-martinez FIFA 14 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
ITA:
ita-martinez FIFA 14 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
---------- Post added 22-05-2014 at 15:47 ----------
daca ai coins destui, bagi poti lua curtois TOTS, e f bun. La portari ordinea e cam asa: Neuer, Cech , Curtois - toti blue
ms reddyBo! pai cred ca il dau pe Felipe si il iau pe Courtois, si o sa il incerc si pe Martinez. De la o vreme mi-e si frica sa mai joc cu TOTS, folosesc numai jucatori normali sa mai urc si eu in clasament ca n,am facut nimic cu toti albastrii si alti colorati ce mai am. Cel mai bun TOTS pe care l.am avut a fost Aguero. Se simtea ca il ai in echipa, chiar daca nu am inscris cu el , cand ajugea mingea la el parca era OZN..
asa se pare ca e si Martinez, doar ca nu are dribling...dar nici nu-i prea trebuieeu m-am uitat la ceva review-uri pe yt si astia spun ca e fantastic. Eu cred ca renunt la Aguero regular, dar cand isi mai revine la pret..adica sper sa si revina, ca deocamdata a scazut undeva la 82k..de la 130k. Apoi cred ca-l incerc pe Cech. Daca as avea bani de Neuer TOTY l-as lua, cica e senzational in poarta...cel mai bun portar care a existat vreodata in Fifa. Bine, ii pot vinde pe Martinez si Robben, dar ce-am facut?
Oricum pe Robben ma gandesc sa-l dau...nu ma impresioneaza
alex, nu te contrazic, nu i-am incercat pe nici unii, insa pe yt toti care au facut review-uri spun ca Neuer e cel mai bun. intre timp am mai aruncat 23k coins pe geam, nu a intrat nimic
---------- Post added 22-05-2014 at 20:25 ----------
mi-am cam luat teapa azi ca l-am dat pe courtois cu 182k. acum e la 200k+
In cate pack-uri ti-a picat?
Apropo nu il luati pe TOTS Mandzukic , e varza. In schimb luati-l pe TOTS Sturridge![]()
Bookmarks