Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 145 of 185 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 ... LastLast
Results 2,881 to 2,900 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #2881 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    am mai tras un pack de 7.5k intamplator...Suarez 88 ST, Miranda, CB . se mai intampla dar rar

2. #2882 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    lucky you , bravo. Apropo, ati primit vreunul free packs zilele astea? am vazut ca unii de pe afara au primit

---------- Post added 22-05-2014 at 09:53 ----------

si ce jucatori le-au intrat...unaia Ibrahimovic, altuia Curtois, sau Griezman tots.. Altu Diego Costa Tots si Ramsey Motm...asa noroc...

3. #2883 SP
    m-am incumetat la un pack de 15k e prima oara cnad intra un jucator tots de cand joc fifa
    Attached Images Attached Images courtois.jpg

4. #2884 SP
    pack-uri moca n-au venit inca, poate or sa apara cine stie.
    Ai vazut ca la un moment dat pica norocul si pe tine?

5. #2885 SP
    da..cand nu te astepti...

sa speram ca vin pack-urile si la noi..desi ma cam indoiesc, insa ar fi o oarecare discriminare daca nu ar da la toata lumea acele 6 pack-uri. majoritatea au avut cel putin un tots in ele...

6. #2886 SP
    Chiar daca vin sunt untradeable , dar n-or sa vina pentru ca au fost niste erori in urma unor teste "chipurile" facute de EA.
    Si-au cerut scuze si au anuntat oficial ca nu se vor primi freepacks.
    Attached Images Attached Images free.jpg

7. #2887 SP
    Member gl79lui's Avatar
    graphic1.jpg am prins si eu unul

8. #2888 SP
    gl, la tine e gl, ti-am mai zis

adi, astia de la EA sunt niste idioti. Cum de cel care a prins a fost tocmai Nepenthez ? e cam straniu

9. #2889 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Am primit aseara 2 packuri free cu rare gold players pe contul de RO. Nimic interesant. Pe majoritatea ii aveam. Din 24 de jucatori am putut sa pastrez 9.
    Pe celelalte conturi nu am primit.

10. #2890 SP
    pai tocmai de asta spuneam "teste chipurile" nu exista teste pe mediile online/productie, exista teste pe mediile virtuale, e foarte simplu dar majoritatea nu stie acest lucru.
    In fine, nu astept nimic de la EA pe moca, astept doar sa fie totul functional.

11. #2891 SP
    l-am dat pe Courtois si mi-am luat rezerva la echipa de BPL

Jackson Martínez FIFA 14 - 86 TOTS TOTS MC Gold - Ultimate Team *** Stats | Futhead

---------- Post added 22-05-2014 at 15:16 ----------

sincer dupa CR7, e jucatorul meu preferant din Fifa, inca de anul trecut

12. #2892 SP
    Member gl79lui's Avatar
    l-as lua si eu, cum sa.l adaptez pe BBVA? mai degraba in Seria A cu Cuadrado si Ibarbo mm?

13. #2893 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Deci TOTS Martinez + TOTS Sturridge in atac = haos complet sunt probabil cei mai OP din joc

14. #2894 SP
    gl, vrei o idee? eu am facut niste incercari de echipe

---------- Post added 22-05-2014 at 15:45 ----------

ca idee ESP (cu antrenor columbian osorio):

spa-martinez FIFA 14 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead

ITA:

ita-martinez FIFA 14 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead

---------- Post added 22-05-2014 at 15:47 ----------

daca ai coins destui, bagi poti lua curtois TOTS, e f bun. La portari ordinea e cam asa: Neuer, Cech , Curtois - toti blue

15. #2895 SP
    Member gl79lui's Avatar
    ms reddyBo! pai cred ca il dau pe Felipe si il iau pe Courtois, si o sa il incerc si pe Martinez. De la o vreme mi-e si frica sa mai joc cu TOTS, folosesc numai jucatori normali sa mai urc si eu in clasament ca n,am facut nimic cu toti albastrii si alti colorati ce mai am. Cel mai bun TOTS pe care l.am avut a fost Aguero. Se simtea ca il ai in echipa, chiar daca nu am inscris cu el , cand ajugea mingea la el parca era OZN. .

16. #2896 SP
    asa se pare ca e si Martinez, doar ca nu are dribling...dar nici nu-i prea trebuie eu m-am uitat la ceva review-uri pe yt si astia spun ca e fantastic. Eu cred ca renunt la Aguero regular, dar cand isi mai revine la pret..adica sper sa si revina, ca deocamdata a scazut undeva la 82k..de la 130k. Apoi cred ca-l incerc pe Cech. Daca as avea bani de Neuer TOTY l-as lua, cica e senzational in poarta...cel mai bun portar care a existat vreodata in Fifa. Bine, ii pot vinde pe Martinez si Robben, dar ce-am facut? Oricum pe Robben ma gandesc sa-l dau...nu ma impresioneaza

17. #2897 SP
    Eu zic sa ii dai o sansa lui TOTS De Gea, mult peste Neuer

18. #2898 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Handanovic IF

19. #2899 SP
    alex, nu te contrazic, nu i-am incercat pe nici unii, insa pe yt toti care au facut review-uri spun ca Neuer e cel mai bun. intre timp am mai aruncat 23k coins pe geam, nu a intrat nimic

---------- Post added 22-05-2014 at 20:25 ----------

mi-am cam luat teapa azi ca l-am dat pe courtois cu 182k. acum e la 200k+

20. #2900 SP
    In cate pack-uri ti-a picat?
    Apropo nu il luati pe TOTS Mandzukic , e varza. In schimb luati-l pe TOTS Sturridge

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 145 of 185 FirstFirst ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 ... LastLast

Bookmarks