Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 176 of 185 FirstFirst ... 76 126 166 174 175 176 177 178 ... LastLast
Results 3,501 to 3,520 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #3501 SP
    Junior Member cofetaru's Avatar
    cofetaru007

2. #3502 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by Enemyz0r View Post
    Bișnițarule
    Acum inca mai am 350k si am si echipa

http://www.futhead.com/14/squads/15299321/

3. #3503 SP
    Junior Member Enemyz0r's Avatar
    Sweaty Ibarbo up front:d. Cat ai dat pe Cuadrado si cum e Marchetti?

4. #3504 SP
    Member Striker09's Avatar
    Nu mi-a placut Kroos. L-am incercat 20 de meciuri la rand. E prea lent pentru acest joc.

- S-a intamplat cuiva dupa ce castiga WC UT sa primeasca 60k? De 3 editii ma trezesc cu suma asta chiar daca acolo scrie 30k si 3 packuri

5. #3505 SP
    Deja am vandut echipa si am iesit pe profit frumos.

Cuadrado l-am luat cu 75k la biduri si l-am vandut cu 150k.
    Kroos luat cu 17k si vandut cu 28k.
    Di Maria luat cu 20k si vandut la biduri cu 28k.

Marchetti este mai bun decat Buffon, sincer. Buffon are delay mare pana se arunca. Marchetti are cateodata meciuri superbe dar mai si primeste goluri de tot rasul.

6. #3506 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Marcheti mult mai bun ca Bufon asa e, insa Handanovic IF e cel mai bun portar dupa Neuer

7. #3507 SP
    Member Sopi's Avatar
    Am ajuns in divizia 1,si am pierdut vreo 3-4 meciuri numa cu jucatori care incepeau de la mijlocul terenului si pasau peste tot terenul si gol...ce oameni distrusi de viata.Tot cheful de fifa 14 lor luat...

Face cineva un wager pe xbox 360?Il bag pe neuer sau reus,care vreti.

8. #3508 SP
    Quote Originally Posted by Sopi View Post
    Am ajuns in divizia 1,si am pierdut vreo 3-4 meciuri numa cu jucatori care incepeau de la mijlocul terenului si pasau peste tot terenul si gol...ce oameni distrusi de viata.Tot cheful de fifa 14 lor luat...

Face cineva un wager pe xbox 360?Il bag pe neuer sau reus,care vreti.
    Dpmdv e problema ta pentru ca nu te aperi

9. #3509 SP
    Junior Member seemenomore's Avatar
    Salutare!Ceva turnee de fifa 14 pt ps4?

10. #3510 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Striker09 cateodata orice ai face tot le merge faza..mie mi se intampla sa se dea penalty impotriva mea, eu sarind la cap... Sau portarul sa iasa aiurea fara sa apas eu pe nimic si sa fie prins la cativa metri de poarta => easy goal.

E un exploit nesimtit, iar problema e cu terminatii care il folosesc, in dezavantajul celor care au bunul simt sa joace corect. E ca si cum mi-ai spune ca in Romania problema nu sunt politicienii corupti si toti smecherasii de 2 bani care fura, ci problema e a fiecarui om corect, ca nu fura si el......

---

Si ca sa incerc sa ajut omul sa-si rezolve "problema"...
    Sopi, incearca sa alergi dupa omul lor folosind radarul, in timp ce tii teammate pressing apasat. Si ei urmaresc tot radarul, si n-o sa observe ca de fapt AI-ul tau vine spre ei.. si cum de obicei mingea e la fundasul lor in momentul ala, mi s-a intamplat de cateva ori sa recuperez si sa raman singur cu portarul, alea da goluri satisfacatoare.....

Mi s-a intamplat o data sa fac 1-0, sa incerce kick off exploit => 2-0... sa incerce iar exploit => 3-0 => rage quit. That was fun..

11. #3511 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Striker09 cateodata orice ai face tot le merge faza..mie mi se intampla sa se dea penalty impotriva mea, eu sarind la cap... Sau portarul sa iasa aiurea fara sa apas eu pe nimic si sa fie prins la cativa metri de poarta => easy goal.

E un exploit nesimtit, iar problema e cu terminatii care il folosesc, in dezavantajul celor care au bunul simt sa joace corect. E ca si cum mi-ai spune ca in Romania problema nu sunt politicienii corupti si toti smecherasii de 2 bani care fura, ci problema e a fiecarui om corect, ca nu fura si el......
    Stiu ce zici... niciodata nu risc sa ma duc in presing pe kickoff bug... totdeauna imi trag CAMul la 16 m si cand primeste el jucatorul meu vine din spate... nici o sansa sa mai dea cu capul chiar daca e Ronaldo. Mie imi convine ca pierde posesia.

12. #3512 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Striker09 View Post
    Stiu ce zici... niciodata nu risc sa ma duc in presing pe kickoff bug... totdeauna imi trag CAMul la 16 m si cand primeste el jucatorul meu vine din spate... nici o sansa sa mai dea cu capul chiar daca e Ronaldo. Mie imi convine ca pierde posesia.
    Incearca sa faci pressing cu coechipierul, o sa ai supriza sa recuperezi uneori mingea aproape de careul lui...daca nu, oricum poti fi 100% concentrat pe CAM-ul tau.

13. #3513 SP
    Imi trecea prin cap de ceva timp un squad in care sa ii am si pe Mackay-Steven si pe Quincy, so here it is

http://www.easports.com/uk/fifa/foot...dtetyabzcx:360

M-a dus ceva banuti dar sunt multumit de cum arata. Nu am apucat inca sa testez echipa dar cred ca o sa ma tina ceva timp.

14. #3514 SP
    Junior Member andreijbn's Avatar
    Salut baieti. Am o mica intrebare. Ce se intampla cu echipa/coins din fifa 14 cand o sa trec la fifa 15 (desigur pe acelasi cont) . Va multumesc
    ON: Aceasta este mica mea echipa.
    http://www.easports.com/uk/fifa/foot...FJQAN2nKvgz:pc

15. #3515 SP
    Quote Originally Posted by andreijbn View Post
    Salut baieti. Am o mica intrebare. Ce se intampla cu echipa/coins din fifa 14 cand o sa trec la fifa 15 (desigur pe acelasi cont) . Va multumesc
    ON: Aceasta este mica mea echipa.
    http://www.easports.com/uk/fifa/foot...FJQAN2nKvgz:pc
    Nothin'

O iei de la capat pe 0. Cu o echipa random cum ai primit si la 14.

16. #3516 SP
    Nothin'

O iei de la capat pe 0. Cu o echipa random cum ai primit si la 14.
    Nici macar coins-urile? Multumesc de raspuns !

17. #3517 SP
    Quote Originally Posted by andreijbn View Post
    Nici macar coins-urile? Multumesc de raspuns !
    Nimic...
    Dar anul trecut a fost facut accesul in webapp cu 2 saptamani inainte. Timp in care puteai sa iti formezi o echipa pana apare jocul.

Ce farmec ar avea... sunt fel de fel de scammeri sau oportunisti ai pietei care au zeci de milioane. Cum ai putea sa te lupti cu ei?

18. #3518 SP
    Nimic...
    Dar anul trecut a fost facut accesul in webapp cu 2 saptamani inainte. Timp in care puteai sa iti formezi o echipa pana apare jocul.

Ce farmec ar avea... sunt fel de fel de scammeri sau oportunisti ai pietei care au zeci de milioane. Cum ai putea sa te lupti cu ei?
    Stiu,am vazut si eu lucrul asta. Iti multumesc frumos de raspuns.

19. #3519 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    uploadfromtaptalk1406977476599.jpg ))))

20. #3520 SP
    Member gl79lui's Avatar
    ))))

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 176 of 185 FirstFirst ... 76 126 166 174 175 176 177 178 ... LastLast

Bookmarks