Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 177 of 185 FirstFirst ... 77 127 167 175 176 177 178 179 ... LastLast
Results 3,521 to 3,540 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #3521 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    )))))))) haaaa

2. #3522 SP
    Member florent's Avatar
    Greu de tot la Seasons , am facut un cont pe care am level 10 . Ma chinui de vineri sa castig o amarata de EA Shield ( aia pt incepatori ) si dau numai de centrari si L1 + Triunghi . Pierdere de vreme , astia cupleaza level 10 cu jucatori mult mai buni

3. #3523 SP
    Member Striker09's Avatar
    Quote Originally Posted by florent View Post
    Greu de tot la Seasons , am facut un cont pe care am level 10 . Ma chinui de vineri sa castig o amarata de EA Shield ( aia pt incepatori ) si dau numai de centrari si L1 + Triunghi . Pierdere de vreme , astia cupleaza level 10 cu jucatori mult mai buni
    Nu conteaza lvl in competitii. Doar nivelul echipei pe care o alegi. In rest skill...

4. #3524 SP
    Member florent's Avatar
    Nu e doar skill , e si exploatarea anumitor glitch-uri cum ar fi loviturile de cap si apararile absolut visatoare care la orice pasa L1 + Triunghi ies la offside desi setezi express apararea sa fie zonala . Mai pune si scriptingul EA ( nu cred ca nu favorizeaza userii cu lvl mai mare ) si transformi ceva ce trebuia sa fie fun intr-o multime de nervi . In fine ... s-a mai discutat de n ori

5. #3525 SP
    Dpmdv pasa peste in zona centrala in care atacantul ramane sigur este greseala de aparare. In zona laterala nu o poti opri dar poti corecta prin a te apara pe preluarea adversarului.

6. #3526 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Cine doreste sa joace fifa - PSN Id : DeeJayRainY

7. #3527 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post
    cred ca era pt Marian Avram "NiGhT"

8. #3528 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Poate să fie şi trucată poza.

9. #3529 SP
    Member akzation's Avatar
    Tot sunt dat afara din FIFA (pe PS4) cand sa primesc trofeul Best Friends Forever (Finish a season in Online Friendlies) , toate meciurile merg bine , dar in cel decisiv , dupa ce se termina meciul si arata jucatori cum sarbatoresc ma scoate din joc si meciul nu se pune (mi s-a intamplat la fel cu 2 persoane diferite) .. Stie cineva de ce ? sau daca ma poate ajuta. Multumesc frumos.

10. #3530 SP
    iar sunt serverele down, de data asta nu au anuntat nimic pe facebook, cum faceau de obicei...

11. #3531 SP
    Member bdevil's Avatar
    Salutare, am ajuns la level 90, si am apelat la toate coin boost-urile pe care le puteam achizitiona din EASFC. Daca e doritor un camarad jucator de FIFA14 PS4 de gift-uri de coin boost, i le daruiesc cu mana larga daca le poate intoarce inapoi pe acelasi principiu, avem 50 % reducere pentru modalitatea aceasta. Cu stima.

12. #3532 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Boosturile de coins nu pot fi facute cadou. Chiar daca puteau fi facute cadou, din moment ce ai achizitionat un boost nu mai poate sa ti-l faca cineva cadou. Poti primi cadou doar ce nu ai achizitionat.
    Asa este pe PS3. Este diferit pe PS4??

13. #3533 SP
    Member florent's Avatar
    EA are servere diferite pentru online play de Fifa pe PS3 si PS4 ? Ma gandesc ca pe viitor va merge mai bine online play-ul pe next-gen . Am i right ?

14. #3534 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Boosturile de coins nu pot fi facute cadou. Chiar daca puteau fi facute cadou, din moment ce ai achizitionat un boost nu mai poate sa ti-l faca cineva cadou. Poti primi cadou doar ce nu ai achizitionat.
    Asa este pe PS3. Este diferit pe PS4??
    La mine a mers sa fac cadou tot timpul dupa ce le-am folosit. Doar ca sunt cumparabile o singura data, insa se pot da/primi cadou de cate ori vrei. Daca vrei incercam.
    Attached Images Attached Images imag0950.jpg

15. #3535 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    La toate celelate merge, la coinsuri nu merge. Daca ai 2 conturi, fa o proba. Eu am probat pe PS3. Nu am PS4.
    Nu este chestia ca le poti da o singura., este ca le poti da cui nu a cumparat acel boost. Daca il are cumparat nu poate primi gift. Te anunta ca prietenul are deja acel item. Si il poti da(gift) de cate ori vrei, dar doar celor care nu il detin.

16. #3536 SP
    Member bdevil's Avatar
    Hmmm. Am inteles. Inseamna ca cei carora le-am facut cadou coins-urile, nu le aveau deja cumparate din catalog.

17. #3537 SP
    Member Sopi's Avatar
    Face cineva Wager XBOX 360?Il bag pe Aguero!

18. #3538 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Ma bag eu mai pe seara. Da si tu add la Marinake RO.

19. #3539 SP
    eu am intrat iar in pasa aia proasta in care nu mai vad jocul si sunt blocat total... nu mai reusesc sa bat pe nimeni...iar in plus mai am si ghinion cat carul..sau scripting, ce o fi el...ca mi s-a luat curentul si mi-a dat DNF acum 2 zile...de atunci nu mai iese nimic...

20. #3540 SP
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    eu am intrat iar in pasa aia proasta in care nu mai vad jocul si sunt blocat total... nu mai reusesc sa bat pe nimeni...iar in plus mai am si ghinion cat carul..sau scripting, ce o fi el...ca mi s-a luat curentul si mi-a dat DNF acum 2 zile...de atunci nu mai iese nimic...
    Este momentul in care ai nevoie de o pauza de cel putin 3 zile Eu asa fac si functioneaza

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 177 of 185 FirstFirst ... 77 127 167 175 176 177 178 179 ... LastLast

Bookmarks