)))))))) haaaa
Greu de tot la Seasons , am facut un cont pe care am level 10 . Ma chinui de vineri sa castig o amarata de EA Shield ( aia pt incepatori ) si dau numai de centrari si L1 + Triunghi . Pierdere de vreme , astia cupleaza level 10 cu jucatori mult mai buni
Nu e doar skill , e si exploatarea anumitor glitch-uri cum ar fi loviturile de cap si apararile absolut visatoare care la orice pasa L1 + Triunghi ies la offside desi setezi express apararea sa fie zonala . Mai pune si scriptingul EA ( nu cred ca nu favorizeaza userii cu lvl mai mare ) si transformi ceva ce trebuia sa fie fun intr-o multime de nervi . In fine ... s-a mai discutat de n ori
Dpmdv pasa peste in zona centrala in care atacantul ramane sigur este greseala de aparare. In zona laterala nu o poti opri dar poti corecta prin a te apara pe preluarea adversarului.
Tot sunt dat afara din FIFA (pe PS4) cand sa primesc trofeul Best Friends Forever (Finish a season in Online Friendlies) , toate meciurile merg bine , dar in cel decisiv , dupa ce se termina meciul si arata jucatori cum sarbatoresc ma scoate din joc si meciul nu se pune (mi s-a intamplat la fel cu 2 persoane diferite) .. Stie cineva de ce ? sau daca ma poate ajuta. Multumesc frumos.
iar sunt serverele down, de data asta nu au anuntat nimic pe facebook, cum faceau de obicei...
Salutare, am ajuns la level 90, si am apelat la toate coin boost-urile pe care le puteam achizitiona din EASFC. Daca e doritor un camarad jucator de FIFA14 PS4 de gift-uri de coin boost, i le daruiesc cu mana larga daca le poate intoarce inapoi pe acelasi principiu, avem 50 % reducere pentru modalitatea aceasta. Cu stima.
Boosturile de coins nu pot fi facute cadou. Chiar daca puteau fi facute cadou, din moment ce ai achizitionat un boost nu mai poate sa ti-l faca cineva cadou. Poti primi cadou doar ce nu ai achizitionat.
Asa este pe PS3. Este diferit pe PS4??
EA are servere diferite pentru online play de Fifa pe PS3 si PS4 ? Ma gandesc ca pe viitor va merge mai bine online play-ul pe next-gen . Am i right ?
La toate celelate merge, la coinsuri nu merge. Daca ai 2 conturi, fa o proba. Eu am probat pe PS3. Nu am PS4.
Nu este chestia ca le poti da o singura., este ca le poti da cui nu a cumparat acel boost. Daca il are cumparat nu poate primi gift. Te anunta ca prietenul are deja acel item. Si il poti da(gift) de cate ori vrei, dar doar celor care nu il detin.
Hmmm. Am inteles. Inseamna ca cei carora le-am facut cadou coins-urile, nu le aveau deja cumparate din catalog.
eu am intrat iar in pasa aia proasta in care nu mai vad jocul si sunt blocat total... nu mai reusesc sa bat pe nimeni...iar in plus mai am si ghinion cat carul..sau scripting, ce o fi el...ca mi s-a luat curentul si mi-a dat DNF acum 2 zile...de atunci nu mai iese nimic...
Bookmarks