Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 185 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast
Results 81 to 100 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #81 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Two more new leagues are set to appear in FIFA 14! The Hong Kong First Divison and the Luxembourg National Division will feature in FIFA 14 according to the french FIFA commentator, Hervé Mathoux! During an interview about his job for EA Sports he slipped a few details on the two new leagues:

“We recorded almost all the names of players, we made thousands. In France, it is all the players in Ligue 1, including the reserve and sometimes with updates, as in the signing of Zlatan Ibrahimovic to PSG. It makes all the players in Ligue 2, we also made the players championship Luxembourg, Hong Kong.”

2. #82 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ba da-o naibii. Luxembourg. Nici nu stiam ca au asa ceva.

Cine a auzit de o echipa din divizia aia, are un bax de bere de la mine.

3. #83 SP
    Banned SWTFU's Avatar

4. #84 SP
    Senior Member nina's Avatar
    ieftine licentele la aceste federatii,au campionat de liga 1 pe cartiere sau mici orasele

-mogli vii ma la un meci azi?
    -da,vin
    -dar joaca serios ca e meci de liga 1

5. #85 SP
    Banned SWTFU's Avatar

6. #86 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    O caciula de bani......

7. #87 SP
    Banned SWTFU's Avatar

8. #88 SP
    Member angloma's Avatar
    sunt curios ce romani avem si noi ,sper sa fie si Maxim acolo , a avut niste meciuri foarte bune la Stuttgart

9. #89 SP
    Ω Pira's Avatar
    Acelasi FIFA an de an...

10. #90 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Grafic e identic cu 13 So...noul motor grafic este exclusiv PS4 si x1

11. #91 SP
    Ω Pira's Avatar
    In seara asta cei de la KONAMI fac un Pre-E3 si ne vor arata un Trailer la noul PES. La cum se vede din pozele de pana acum, e posibil ca PES 14 sa arate foarte bine pt actualele console, cu noul motor grafic. Sper sa fie asa si sa vina cu un mod captivant si addicted, ca-s sictirit pana-n gat de fomistii astia de la EA Sports.

12. #92 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    In seara asta cei de la KONAMI fac un Pre-E3 si ne vor arata un Trailer la noul PES. La cum se vede din pozele de pana acum, e posibil ca PES 14 sa arate foarte bine pt actualele console, cu noul motor grafic. Sper sa fie asa si sa vina cu un mod captivant si addicted, ca-s sictirit pana-n gat de fomistii astia de la EA Sports.
    Ai postat exact in thread-ul gresit.

13. #93 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Ai postat exact in thread-ul gresit.
    Am postat referitor la FIFA 14, ca-s dezamagit de el, citeste mai atent, bagaretule!

14. #94 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Am postat referitor la FIFA 14, ca-s dezamagit de el, citeste mai atent, bagaretule!
    Ai postat exact referitor la Pre-E3 pentru PES 2014. Citeste tu mai atent ce-ai scris. Avem thread separat pentru PES 2014.

15. #95 SP
    Ω Pira's Avatar
    Acelasi FIFA an de an...
    Poate acum te prinzi, repet: poate.

16. #96 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Eu m-am prins si-mi mentin afirmatia. In fraza ta nu apare FIFA 14, ci doar ca cei de la EA Sports sunt fomisti si tie nu-ti place asta.
    Eu traduc asa ce-ai scris tu: "Sper ca cei de la Konami sa vina cu un PES 2014 mai bun, cu un mod captivant si addicted, ca sunt sictirit de EA Sports."

17. #97 SP
    Senior Member nina's Avatar
    la gunoi cu un fifa 14 fara ignite engine
    nici nu merita cumparat,sper ca multi altii sa nu-l cumpere pe pc,xbox360,ps3

18. #98 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    Numai sa nu coste 90 lire sterline jocul pe PS4 si XBOX One, asa cum apare la pre-order pe amazon uk.

19. #99 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    Asa s-a spus in fiecare an si...record după record

20. #100 SP
    Member sollo's Avatar
    chiar daca sunt fan FIFA de mic, anul asta o sa iau si PES14 pentru PS3...am cumparat FIFA12 si FIFA13 pentru PC, si in sfarsit o sa joc FIFA14 pentru prima oara pe consola mea

nu mai au ce schimbari sa aduca astia la FIFA, eu estimez ca FIFA15 o sa fie ultimul pentru PC si nu stiu cat o sa mai tina si pentru PS3...momentan o sa ma bucur de el, asa cum este el, cu defectele lui, FIFA ramane FIFA

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 185 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast

Bookmarks