Gata vb acolo
---------- Post added 02-09-2013 at 15:24 ----------
La altex este 219 fifa 14 disponibil dupa 27.09.13 cel mai mic pret....
Gata vb acolo
---------- Post added 02-09-2013 at 15:24 ----------
La altex este 219 fifa 14 disponibil dupa 27.09.13 cel mai mic pret....
Frumos...da transferurile se fac on-line?de la alti jucatori....live? Sau numai offf ca asta nu stiu..ms
va salut.am nevoie de gold account pe xbox live ca sa ma joc fifa 14 dupa ce va aparea si il voi cumpara? k am xbox de ani buni dar pana acum nu l-am conectat la live si nu prea stiu cum sta treaba, si din cate am inteles unele jocuri au nevoie de gold account. si din ce am citit chiar este lag la Online Mode si nu se poate juca? sau e in functie de internet? multumesc.
Salut Zicu,nu este nici un lag la fifa rar in functie de conexiunea celuilalt sa sacadeze putin...iar referitor la net da...iti trebui minim 1luna de net platit separat fata de netu tau de la compania de cablu pe care o ai momentan... pe 1an este in jur de 170 ron gold cum ii zicete astept cand apare fifa 14 sa jucam. bft
Si de unde pot cumpara abonamentul gold pentru account? deci este asa ieftin 15 lei pe luna? k stiam k e mai scump...
Este cineva de la EA Sports Romania si crede ca ar reusi sa faca rost de FIFA14 la lansare sau mai devreme chiar? Stiu ca de obicei aveati preturi mai rezonabile fata de magazine. Astept PM.
asteapta baciule asteapta
cativa cu xbox360 scriu ca au primit beta acum 2 zile.un beta este ultimate team si celalalt este career mode
Avem un jucator cu care ne putem mandri, mai ales ca are pace mare. Cred ca o sa fie printre cei mai scumpi fundasi din Ultimate Team.
Bookmarks