Consola Nintendo New 3DS White + New Style Boutique 2: la Altex 800
Consola Nintendo New 3DS White + New Style Boutique 2 (Pre-Installed) | ALTEX
Nu stiu de ce ridicati in slavi site-urile de vanzari second-hand.
Mai bine nou si cu garantie decat ceva de o provenienta indoielnica.
Uite spre ex. anuntul asta Consola Sony PlayStation 4 New Ultimate Player Edition 1TB! Sigilat! Bucuresti Sectorul 3 • OLX.ro
Citez: "Pentru o diferenta de 100 lei primiti certificat de garantie si factura pe o perioada de 24 luni , evidand astfel riscurile unei proveniente dubioase a consolei cat si riscuri financiare ! ''
Deci mai sa fie, daca ii dau 100 de lei in plus iti da si certificat de garantie. Deja e f. hilar omul.
La o privire mai atenta se vede ca este vorba despre domnul cu magazinasul din magazinul Unirea.
E plin de console cumparate la oferta din Altex/MG si vandute la suprapret.
Eh, nu-i putem pune e toti de pe olx intr-o oala. Unii sunt tepari si bijnitari, dar multi pur si simplu le vand luate din alte tari sau SH.
Am cinci console handheld Nintendo: 2 original 3DS, un 3DS XL, un DS Lite și un DSi XL, toate cumpărate de pe okazii sau OLX, toate fără nici o garanție, toate fără nici o problemă.
Dacă cumperi de pe okazii de la un vânzător cu reputație bună sau de pe OLX cu verificare colet nu ai de ce să îți faci griji, produsele Nintendo practic nu au moarte!
PS4 Altex - 1.350 lei Consola PlayStation 4 | ALTEX
Eu am vazut la acea data, in magazin MediaGalaxy Mures, ca era modelul CUH 1100 cum spunea Cristian mai sus...
Consola Nintendo 3DS XL - Silver, joc Luigi's Mansion 2 preinstalat - 799 RON.
Later edit: Sorry, am crezut ca este New 3DS XL... atunci merita![]()
Bookmarks