Varianta cu Rachet e 1700 lei pe Altex.
Oferta buna e si ce a postat M4NU (primul post pe pagina asta)
Varianta cu Rachet e 1700 lei pe Altex.
Oferta buna e si ce a postat M4NU (primul post pe pagina asta)
PS4 Pro plus un controller bonus 1799
http://altex.ro/consola-sony-playsta...-neo-1tb-negru
Pai deja este la Altex mai jos, ca sa nu reduca pretul mai baga sa vanda si ei un controller.
Anul asta pentru Pro nu vei vedea ofertă mai bună, poate cu joc în locul DS4. Dar asa cu un controller versiunea a doua chiar merita, daca nu ai nevoie îl vinzi si tot e bine, mult mai bine decât dacă ar fi fost oferta cu un joc. Jocurile își pierd valoarea mult mai repede. Eu am asteptat o ediție limitată. Anul asta nu mai vine sigur, iar pana anul viitor nu sunt dispus sa mai astept. Asta e luna în care o sa am timp de butonat.
Welcome to the club!
Imi pare rau ca n-am mai avut rabdare o luna, pt ca e foarte buna oferta. S-a lasat convins si un prieten sa treaca la Pro cu ocazia asta. Deci mersi de heads up.
vad mini nes pe stoc emag 350 ron
Consola NINTENDO CLASSIC MINI : NES - eMAG.ro
stie cineva pret mai bun?
edit: gameshop 315 ron http://www.gameshop.ro/nintendo-clas...es-console-gdg
Reducerea de membru premium CG se mai ia in considerare la comenzile pe gameshop? Daca adaug ceva in cos, nu vad niciun camp de introducere al codului.
Gamepad Wireless Microsoft Elite pentru Xbox ONE - eMAG.ro 464,99
Consola Microsoft Xbox One 1TB SSHD Elite Bundle - eMAG.ro 999,99
Auchan Titan, aseara mai aveau 4 sau 5 bucati pe stoc, controller ps4 Uncharted Edition 149
Da, dar ce te faci cand ai o interactiune deosebita cu angajatul de pe raion (maxim 7 clase absolvite), care atunci cand aude Uncharted iti spune ca e vorba de charger de controller, care verifica in sistem, mai vede 2 pe stoc, merge in spate si se intoarce cu mana goala spunand ca nu a mai gasit nimic... Ce te faci? Pleci acasa destul de...![]()
Si tu ai pretentii cam mari... Sa stie oricine ca versiunea aia de culoare e editie Uncharted. Nici macar nu scrie pe ele asta.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Bookmarks