Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 103 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 2059

Thread: Console si accesorii cu preturi bune

1. #1361 SP
    Junior Member M4NU's Avatar
    Pana la urma am comandat pachetul Ps4 slim 500gb si 2 jocuri ceea ce m-a dus la un pret de 1140 lei cu transport gratuit https://www.amazon.co.uk/gp/product/...0?ie=UTF8&th=1
    Pt jocurile respective as mai fi cheltuit in plus aproximativ 200 lei (dc le-as fi luat sh), iar varianta de 1gb nu ma avantajeaza intrucat nu voi cumpara jocuri de pe store.
    E adevarat ca nu are garantie internationala, dar am mai avut experiente cu cei de la amazon si nu au fost probleme. Fiind totusi playstation/sony nu cred ca o sa fie cazul.

2. #1362 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Are garanție un an, dacă ai probleme o trimiți la ei, se rezolva fără stres. Buna alegere, dar cum ai scos drumul gratis?

3. #1363 SP
    Am activat "prime" trial pt 30 zile. Initial nu au luat in considerare dar i-am contactat si mi-au dat transport gratuit.
    In comanda am mai avut o carte si un pachet de 8 rezerve pt periuta electrica oral-b (16 lire)

4. #1364 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    @M4NU - Acolo scrie "This item does not ship to Romania." Tu cum ai comandat?

5. #1365 SP
    La mine a functionat. Urmeaza sa imi vina comanda intre 12-14 decembrie. Am dat din nou buy sa vad care e problema si se pare ca la acel bundle nu mai trimit inafara UK din cauza ca nu mai au multe unitati disponibile... Cel putin asa reiese din traducerea textului care imi apare.

6. #1366 SP
    Am activat si eu Prime Trial, vad ca nu-mi da transport gratuit. O sa-i contactez sa vad care este treaba.

7. #1367 SP
    Eu am vb cu ei dupa ce am facut comanda. Am salvat si transcriptul discutiei.

8. #1368 SP
    Junior Member furygreen's Avatar
    Am comandat si eu bundle-ul cu uncharted si fifa2017 de pe amazon. Am activat si prime trial dar tot imi apareau costuri de 12,17 lire.
    Am vorbit cu cineva de la customer suport si zicea ca livrare gratuita cu prime e doar in uk; pana in romania e livrare internationala si exista costuri... totusi ca "one time exception" mi-a taiat jumatate din costurile de livrare...
    Estimarea livrarii 9-12 decembrie.
    Ramane de vazut daca vine cu cablu de alimentare de uk...
    Jocurile le pun imediat la vanzare sigilate... (uncharted 4 il am deja, fifa nu suport...)
    Eu cred ca am iesit bine la pret, daca scad pretul jocurilor...in romania 1149 e consola fara jocuri...
    Cam suspecta faza ca nu trimit acest item in romania, dupa ce am facut comanda...
    Nu trimit - nu trimit asta e...

9. #1369 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Cam cat m-ar costa transportul la achizitionarea unei console de pe amazon uk? Depinde de cost (230 lire) depinde de greutate?

10. #1370 SP
    12,17 lire la un PS4.

Un slim de 500 il cumperi la 1200 lei cu tot cu transport cu 2 jocuri, Fifa 17 si Uncharted 4 de exemplu. Garantia este de numai 1 an, in caz de ceva trebuie sa trimiti tu consola, cea ce costa cel putin 20 lire.

Versiunea cu 1 Tb si 3 jocuri te ajunge 1500, la noi este 1700.

Xbox One nu merita, sunt oferte bune la noi.

11. #1371 SP
    E offtopic stiu dar ma ref la un Xbox one slim cu Fifa 17 cod si inca 2 jocuri fizice (Forza si Rise of TR) la 230 lire (vreo 1230 lei parca). Cu inca cel mult 15 lire e ok zic. De fapt cauta cineva si m-am oferit sa ma uit si eu poate ii gasesc ceva la un pret bun.

12. #1372 SP
    Member eastbason's Avatar
    Nu e mult mai lejer, rapid si sigur sa cumperi de la noi?

13. #1373 SP
    Da, dar tb sa fie si un buget. Oricum intrebam si in gen ca ma tenteaza si pe mine pe viitor.

14. #1374 SP
    Te ajunge 1380 cu tot cu transport. Conversia se face la 5,7 lei lira.

15. #1375 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu mai plătiți la conversia Amazon, alegeți în lire direct si plătiți lira la cursul zilei în funcție de banca de care aparțineți.

16. #1376 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    img_20161128_054147.jpg

17. #1377 SP
    Banned Templier's Avatar

18. #1378 SP
    Buna oferta, problema este ca nu trimite in Ro.

19. #1379 SP
    Astea sunt oferte bune (cu 3 jocuri, unde LoU si Ratchet and Clank se schimba intre ele)

https://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySt...ub+uncharted+4

20. #1380 SP
    Pachetul cu LoU l-am comandat eu, iese la 1400 si un pic. Este ok, la noi dai mai mult doar pe consola.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 103 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 ... LastLast