Sony-ul ala nu intra la reducerea de 20%, din cate am vazut (si eu sunt cu ochii pe el). la promotia aia cu extra 20% par sa fie majoritatea samsunguri si phillips.
Sony-ul ala nu intra la reducerea de 20%, din cate am vazut (si eu sunt cu ochii pe el). la promotia aia cu extra 20% par sa fie majoritatea samsunguri si phillips.
L-am pus eu in cos si intra la reducere. Raman 4800 lei de plata. Vezi ca trebuie sa fii logat in contul tau, altfel nu merge.
Well honestly speaking i tried PULSE ... but for the above I have for some time and it sounds very good.
PS4 Slim 1TB + Fifa 18 + Extra controller + bonus mouse logitech silent(~150 lei) la 1684 lei. Mai iei o mica reducere si cu un cod afiliere si e ok, daca e cineva care oricum vrea sa cumpere fifa 18.
oferta este de remarcat dar slimul se cam 'overheat' cam repede, nu .. ?! .. iar fifa se cam joaca cu orele, so ..![]()
Da de unde-ti iei tu informatiile @BatsBike ? Slimul foloseste procesor cu litografie pe 14nm ceea ce-l face mai economic dpdv al curentului utilizat si pierderilor disipate (deci caldura e mai mica). Despre ce vorbim ? Oferta aia intradevar , la banii aia ... pare pret intreg (adica nu prea oferta) . Consola e vreo 1000 + controler 200 + joc 200 + subscription pe 1 an (tot 200) si tot nu ajungi la 1680lei .
KUDOS
Eu nu am vazut Slim de 1TB mai ieftin de 1300 (la emag e 1400), iar fifa momentan (tinand cont ca il cumperi oricum, dupa cum am si zis) e 279. Deja "pret intreg" e 1679 doar pentru astea doua. In ultima vreme am urmarit preturile, iar consola la 1000 as cumpara pe loc, daca imi zici din ce magazin. Tocmai pentru asta e si thread-ul asta, sa gasim cea mai buna oferta.
Salut ... Pt cei cu relatii :
Xbox One S 500GB with Forza Horizon 3 & Forza 7 (Xbox One) | Grainger Games
Mi s-ar parea o oferta destul de ok
@shaqkers ti-am trimis un mesaj privat cu intrebari legate de GraingerGames, ca am vazut multe review-uri negative. Preturile sunt, intr-adevar foarte bune, insa la estimare livrare e trecut unknown. In caz ca mai sunt si altii interesati sa cumpere de acolo, poti raspunde si aici. Multumesc!
Daca nu sunt offtopic detaliez:am avut 3 comenzi lansate si onorate.Problema a fost ca nu am primit un numar de colet la nici o comanda.Au sosit intre 30-40 de zile intacte si bine ambalate.le-am ridicat de la firma de curierat gls.
Am avut vreo 5 comenzi la ei .. 3 livrare .. 2 nu ... trimit banii inapoi ... sunt destul de ok baietii ...
nu baga in seama, am slim de la inceputul anului si nu se incalzeste..pana la el am avut ps4 normal prima varianta si nu se compara la zgomot sau incalzire.
https://mediagalaxy.ro/playstation-vr
PS VR + Joc VR Worlds + PS camera 1799 RON
https://m.evomag.ro/Gaming-Console/S...e-3598949.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
In plus, pentru cei care aveti ING si vreti sa platiti online, puteti activa din ING bazar promotia pentru evomag si mai primiti 3% inapoi ~ 50 de lei. Singura problema e stocul, eu am comandat-o joi si mi-au spus ca urmeaza sa o livreze joi, vineri saptamana asta, in functie de furnizor. Din ce am citit pe net, sunt sanse sa nu-mi livreze, tinand cont ca la ei aproape toate consolele sunt in stoc furnizor. In cel mai rau caz primesc banii inapoi.
Bookmarks