I'll just leave this here.
Poate sa-mi explice si mie cineva cum vor fi aceste "wings"? Platesti odata... intri si te bati cu diversi eroi, unul dupa altul (controlati de AI), sau ii alegi dintr-o lista (asa cum poti face acum training)? Daca pierzi, platesti iar sa intri (ca in Arena) sau odata deschisa asa ramane?
Also, castigi si ceva random din fight-urile arenei, sau doar daca bati eroul final primesti reward-ul?
Merci anticipat... incerc sa inteleg de ce costa atat de mult (6.99$) un wing... 24.99$ toate.
Vezi ca prima aripa o sa fie gratis in prima luna dupa ce se lanseaza (iulie/august), deci ar trebui sa cumperi doar restul de 4. Ele se cumpara o singura data si apoi le poti face de cate ori vrei.
In total vor fi 30 de carti noi: 1 carte pentru fiecare boss batut (15 in total); 1 carte legendara pentru fiecare aripa terminata; 9 carti pentru fiecare class challenge (primesti un deck pre-built cu care trebuie sa bati un anume boss); pana acum sunt 29 deci banuiesc ca inca o carte vom primi daca terminam toata aripile/facem toate challenges sau poate exista un boss final dupa cei 15.
Au anuntat si Heroic mode pentru fiecare boss, iar daca ii bati pe toti in modul asta primesti un card back.
Nici cand l-au lansat nu a fost pe toate platformele odata. Intai Win, dupa care iOS si MacOS.... de-asta intrebam daca va fi simultan.
Nu este aici pt. ca e de console... ci pt. ca aici sunt trecute toate jocurile multiplatform. Daca ar fi mutat, probabil ar fi mutat in sectiunea Apple, pt. ca la ei merge pe doua platforme, nu? Si-atunci ar sari in aer cei cu PC. Si invers![]()
Inteleg
Am ajuns de la rank 16 la rank 10 fara sa pierd o lupta, si la toate terminam cu ~25 hp. Pacat ca tocmai mi-a dat shutdown un warlock nesimtit
![]()
Cei de la blizz au spus ca va iesi pe toate platformele in acelasi timp.
Btw, cui ii este dor sa joace cu hunterul de cand cu nerful UTH, acest deck este cel mai potent pe care l-am incercat. (original avea 2x snipe pe care le-am inlocuit cu 2x animal companion si baron geddon pe care l-am inlocuit cu leeroy)
Deck tracker, si eu folosesc unul similar. De asemenea imi arata in ce tura a primit adversarul cartile, ce a jucat (partea stanga). Imi spune cate carti am in mana (foarte folositor pentru handlock si miracle) si ce sansa am sa primesc o anume carte. Cine vrea link PM.
Pana acum jucam pe Ipad dar n-am mai rezistat si mi-am facut cont si pe PC
Add chynagods#2299
Bookmarks