Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 26 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast
Results 301 to 320 of 509

Thread: Hearthstone: Heroes of Warcraft

1. #301 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Yup, confirm ca a venit si pe iPad... Downloading now
    Attached Images Attached Images hearthstone_curse_ipad_1.png hearthstone_curse_ipad_2.png

2. #302 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si gata, le-au si picat serverele... Oricum, frumos pana acum. Primul meci l-am terminat in 2 minute... dar la al doilea erou (o gagica) mi-am cam furat-o... dupa care a picat Blizzard

3. #303 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Macar au simtul umorului

4. #304 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gata, a revenit

5. #305 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Va merge? De o jumatate de ora tot incerc sa ma conectez

6. #306 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nope... sunt hammered in draci serverele lor. Deh, Blizzard

7. #307 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Pe NA si Asia merge.

8. #308 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bagati ranked, lasati Naxx ca toti joaca. Am picat in ranked cu jucatori mai mici cu 3-4 rank-uri decat mine

9. #309 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai ce ranked sa bagam cand nici nu se conecteaza la Blizzard... cel putin pe iPad. Nu pot juca nimic. Well, era de asteptat...

10. #310 SP
    Pt cei carora le merge. Ca acum si mie mi-a picat. Niste inapti, astia de la Blizz, la fel s-a intamplat si cu lansarea jocului si tot asa si cu Diablo. Nu se invata minte...

11. #311 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda, eu ma dau batut pt. noaptea asta. Am reusit sa intru, am batut si al treilea erou (pt. 2 si 3 am folosit murlocks mania) si fix cand sa-mi dea bonusul pt. lupta, m-a deconectat. Nu are rost... mai pierd si cine stie ce bonusuri/carti tot incercand...

12. #312 SP
    Vezi ca au dat drumul la servere!!! No joke.

13. #313 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Tocmai ce am terminat primul wing, a fost usurel... mai ales ca ultimul boss era tampitel si imi intorcea in mana o carte care imi dadea mereu +2/2 si taunt. In felul asta am ajuns sa am o carte cu 12/10 si el tot incerca sa-mi intoarca fix cartea aia haha.

Challenge-urile sunt mai greute, primesti un deck special cu care trebuie sa te descurci. Urmeaza Heroic Mode

14. #314 SP
    Member Mishy's Avatar
    Sa vedeti hero power-ul Mexxanei pe Heroic : 0 Mana "Return 2 enemy minions to your opponent's hand"

15. #315 SP
    Mie mi-au placut la nebunie challenge-urile alea, cu pachete facute de ei. O sa incerc acum si pe heroic, aseară avea lag si mi-era lene. Mai e lag si acum?

16. #316 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu mai e lag, dar pe mine al doilea heroic m-a rupt. Dupa heroic mai e ceva? Nu de alta, dar mi s-a parut cam rapid totul... dar sa nu fiu rautacios, vine saptamanal cate ceva

17. #317 SP
    Nu mai e nimic dupa heroic. Sunt cam scurte intr-adevar, dar vorba ta, vin saptamanal...

---------- Post added 23-07-2014 at 14:45 ----------

Ce naiba ati folosit pentru Heroic? Nici de primul boss nu pot sa trec

18. #318 SP
    Member mof990's Avatar
    Control paladin la primul, zoo la al 2-lea si freeze mage la al 3-lea.

19. #319 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu primul l-am facut cu warlock + murlocks
    Ba nu, mint... cu ala i-am batut pe standard. Pe heroic l-am batut pe primul cu druid.

20. #320 SP
    Member mof990's Avatar
    Pentru cine e interesat de ladder, deckul asta e foarte puternic. (16-4 momentan) Folositi-l pana nu-i apare counter-ul.
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 26 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 ... LastLast